|
|
veteran
|
|
veteran
Wiem ze temat już był na ten temat  Nie grałem w to chyba już ze dwa lata  wczoraj zacząłem, z jednego powodu to ogame zrobił moj kumpel stary wyjadacz ogamowego swiata  W tym ogame chodzi o to że wszystko jest przyśpieszone 25X, wiec juz nie trzeba tyle czekać zeby na coś nazbierać, wrecz nie ma na co surki wydać  Wiec jak by ktoś chciał to zapraszam www.ogamex25.home.pl [ ogamex25.home.pl]
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
pierwsze zdanie super  wybaczcie trenuje już przed sylwkiem trzeba powrócic do formy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja zaczne grac  x25 brzmi kuszaco  kiedys sie gralo...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
hehe mozna polupac z nudow  cos dla mnie na jakies kilka dni pewnie ;] ps. ttrzeba budowac zbiorniki na surowce ? czy mozna odpuscic bo nie jestem pewien ale wyglada na to, ze mozna olac;]
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
mozna olac. myslalem ze na poczatku trzeba ale jednak idzie dalej produkcja po przekroczeniu zbiornikow  gra ma jeszcze nie dociagniecia ale bedzie to zmieniane  zreszta top uni jest testowe i bedzie najprawdopodobniej zakonczone kiedy wszytko zostanie dociagniete do konca 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ogolnie fajny pomysł ale ta prędkośc mogła by być mniejsza, x25 to stanowczo za dużo dla kogoś kto żeby coś zbudować na strym Ogame latał jednym LM-mem z MT i grabił  w sumie nie ma juz zabawy bo wszytsko mamy jak na ręku, nie trzeba sie nawet rozglądać kogo by tu zjechac bo i po co  po pareu godzinach miałem jakieś 1000 LM SK i paredziesiat DT  poczekam na wersje finalna i pomysle nad pograniem jakis czas  Pozdrawiam 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
wydaje mi sie ze teraz gra nie bedzie wlasnie polegac na grabieniu takim jak dawniej, teraz gra skupi sie głuwnie na duzych walkach, bedzie wieksza rywalizacja, majac mniej punktow bedziesz mogł atakowac mocniejszych graczy przegrasz to szybka odbudowa. gra ma sens no ale niejest to ostatnia wersja beda poprawki zobaczymy co po nich bedzie:)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
moze jaki sojusz by pierdolnac ?:D
ja jestem na 1:29:4 lelusz
pozdr
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w ogoole. da sie jakos anulowac budowe statkow/dzial obronnych ?
pozdr
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w ogoole. da sie jakos anulowac budowe statkow/dzial obronnych ?
pozdr Z tego co wiem, to nie. Badania i budynki możesz cofać, ale reszty nie.
|
|
|
Link skopiowany do schowka