|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Ja mam juz zarezerwowany, zobaczymy co z tego wyjdzie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wybiera sie ktos na Metallice 28 maja do Chorzowa? byłem w 2004, bede i w 2008  METALLICA 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
na metallice trza po malu bilet bukowac bo potem nie bedzie tak jak na rhcp  swoja droga do stadionu mam 30 minut spacerkiem  A co do skonczenie metallici po killem'all to kolega oczywiscie musi miec duze poczucie humoru  pozniejsze plyty to dopiero prawdziwa metallica , ale dla mnie load chyba plyta nr.1 i ten klimacik ranczowsko-countrowsko-hardrockowo-bluesowy  popieram w 100% Load i Reload to wg mnie jedne z najlepszych plyt Metalliki
|
|
|
|
|
Huachipato
|
|
Huachipato
NIGHTWISH 19 luty 2008 w Krakowie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
NIGHTWISH 19 luty 2008 w Krakowie  amkwish skusisz się? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Metalica obowiazkowo, rhcp w chorozwie najlepszy koncert
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
RMI Poznan - luty EnTrance Bydgoszcz - marzec poki co to zaklepane 
|
|
|
|
|
Comfortably Numb
|
|
Comfortably Numb
a ja już od miesiaca mam bilet na Australian Pink Floyd Show [infomusic.pl]  jedyna szansa by poczuć i usłyszeć chociaż namiastke geniuszu  BTW znajdą sie tu jacyś fani Floyd'ów? :>
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Też na Metallice chcę bujać, byłem na koncercie w 1991 (hehheh większość forumowiczów mleko z cyca ciągło pewnie wtedy ;)), trochę data huuuujowa, ale postaram się być  pzdr.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
NIGHTWISH 19 luty 2008 w Krakowie  amkwish skusisz się?  byłem na pierwszym koncercie Nightwish, grali na mystic festivalu którego głównym punktem był oczywiście iron maiden  basista przepokemon. otwiera butelke czystej, jakiegoś bolsa czy inne białko i mówi czirs poland i gul gul gul o-O
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
na metallice trza po malu bilet bukowac bo potem nie bedzie tak jak na rhcp  swoja droga do stadionu mam 30 minut spacerkiem  A co do skonczenie metallici po killem'all to kolega oczywiscie musi miec duze poczucie humoru  pozniejsze plyty to dopiero prawdziwa metallica , ale dla mnie load chyba plyta nr.1 i ten klimacik ranczowsko-countrowsko-hardrockowo-bluesowy  popieram w 100% Load i Reload to wg mnie jedne z najlepszych plyt Metalliki  nie jestem ortodoksem, ale dla mnie te dwie płyty są totalną odskocznią od tego co metallica grała na wcześniejszych płytach, czymś w ogóle nowym, eksperymentem czy po prostu zabawą z muzyką. Czarny album, na którym zamyka się dla niektórych przygoda z tą kapelą, później st. anger i podobnie ( itd.. ), lepiej żebym się nie wypowiadał na temat tej płyty, na której wszystko jest spieprzone, ale dla kogoś może mieć swój klimat, podobnie jak reload i load, ale założeniem metallicy było granie thrashu i proste niczego wiecej, wiadomo jak wyglądały pierwsze płyty, a w jakim kierunku to ewoluowało
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Kiedy Ci przysłali bilet? ja tez juz zamówiłem, ale na razie ani widu ani słychu 
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Jesli zamawiales przed swietami, powinienes dostac niedlugo 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
na metallice trza po malu bilet bukowac bo potem nie bedzie tak jak na rhcp  swoja droga do stadionu mam 30 minut spacerkiem  A co do skonczenie metallici po killem'all to kolega oczywiscie musi miec duze poczucie humoru  pozniejsze plyty to dopiero prawdziwa metallica , ale dla mnie load chyba plyta nr.1 i ten klimacik ranczowsko-countrowsko-hardrockowo-bluesowy  popieram w 100% Load i Reload to wg mnie jedne z najlepszych plyt Metalliki  nie jestem ortodoksem, ale dla mnie te dwie płyty są totalną odskocznią od tego co metallica grała na wcześniejszych płytach, czymś w ogóle nowym, eksperymentem czy po prostu zabawą z muzyką. Czarny album, na którym zamyka się dla niektórych przygoda z tą kapelą, później st. anger i podobnie ( itd.. ), lepiej żebym się nie wypowiadał na temat tej płyty, na której wszystko jest spieprzone, ale dla kogoś może mieć swój klimat, podobnie jak reload i load, ale założeniem metallicy było granie thrashu i proste niczego wiecej, wiadomo jak wyglądały pierwsze płyty, a w jakim kierunku to ewoluowało każdy lubi to co lubi  ale dla mnie bardziej przemawia jak hetfield gra solo mama said , niż banda dlugowlosych brudasow z pryszczami  . Wcześniejsze płyty były takie idealne i doskonałe jak And Justice For All albo Master of Puppets , ani jednego zagrania za duzo. I to sie im znudziło  woleli się pobawić muzyką , i wg.mnie była to zmiana na plus  Zresztą gdyby ktoś im powiedział na początku lat 80-tych że w 1996 roku nagrają choćby taki kawałek jak Ronnie , to chyba uznali by go wariata 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
lupus, nie pogujesz? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
przeciez płyta to najlepsze wyjście mialem na sektor najdrozszy bilet na ironów i wymienilem za doplatą u konika na sektor  a pozniej 1 rząd i jazda 
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Jade z ojcem, chcial zobaczyc, wiec musze byc z nim, przeciez go nie zostawie na siedzacych a sam pojde w mlyn. Coz na konciercie na siedzacych nigdy nie bylem, bedzie teraz okazja. Wiem, ze to dziwne, ale wiadomo, ze siedziec nie bede na trybunach  I powinniscie sie cieszyc, bo bym wami pozamiatal jakbym byl na plycie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
już to Lupus widzę mną pozamiatał  ojczulek reflektuje jakieś trunki? może jakieś bro chociaż przed koncertem? ja po nowym roku bilecik zamawiam są takie kapele które przynajmniej raz w życiu trzeba zobaczyć
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|