Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 3 z 18 1 2 3 4 5 17 18
L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Mam takie pytanie:

Na osiedlowych parkingach czesto mozna zauwayc stojace miesiacmi samochody, u mnie naliczylem ich 5.
Jeden juz bez tablic(albo wlasciwiel wzial albo mu buchneli).

Czy jestes jakis przepis nakazujacyim, odholowac, lub cokolwiek z nimi zrobic, zamiast stac i trzymac miejsce parkingowe?

Przybywa samochodow, parkingow nie, a te dupki tylko zajmuja miejscie?

Bonus: Unibet
Pooh-Bah
Pooh-Bah
Originally Posted by Mistrzunio80
Witam Wszystkich. Zamierzam kupić sobie urządzenie wielofunkcyjne na allegro. Koszt: tak w granicach 400zł ale jest to cena wstępna i ewentualnie mógłbym coś jeszcze dorzucić - tzn. wolałbym zainwestowac na starcie więcej i później cieszyc się niskimi kosztami eksploatacji niż odwrotnie. Przeznaczenie: użytek domowy - drukowanie przede wszystkim tekstu, czasami tabel - okazjonalnie drukowanie w kolorze. Zastanawiam się nad Canonem lub Brotherem. Narazie w grę wchodzi głównie to urządzenie Brother. [allegro.pl] Czy możecie mi polecić cos innego, ewentualnie wypowiedzieć się na temat tego urządzenia? :-). Pozdrawiam

niedawno była na forum gadka na ten temat..nie będę teraz szukał ani powtarzał ale wniosek jak dla mnie jeden: ZA smile

sam mam Brothera i teraz kupię znowu Brothera i nie tylko ja tak mam smile

za 5 zamienników zapłacisz 20 zeta to będziesz uchachany pod same pachy wink

bierz i sie nie zastanawiaj - właśnie ze względu na koszty eksploatacji...

pozdrawiam

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by lupus
Mam takie pytanie:

Na osiedlowych parkingach czesto mozna zauwayc stojace miesiacmi samochody, u mnie naliczylem ich 5.
Jeden juz bez tablic(albo wlasciwiel wzial albo mu buchneli).

Czy jestes jakis przepis nakazujacyim, odholowac, lub cokolwiek z nimi zrobic, zamiast stac i trzymac miejsce parkingowe?

Przybywa samochodow, parkingow nie, a te dupki tylko zajmuja miejscie?

zglos na policje lub straz miejska i oni dalej musza sie tym zajac, sprawdza do kogo samochod nalezy i namierza goscia, ale oczywiscie pod warunkiem ze bedzie sie im chialo..... polska policja....

S
SJS Offline
Pooh-Bah
Pooh-Bah
S Offline
http://www.booknet.com.pl/ksiazka.php?id=118219&new-english-file-intermediate--student%5C's-book

Szukam tej książki, potrzebuje skan strony 7. Jeżeli ktoś by miał taką książkę, zbędną mógłbym za rozsądną cenę odkupić smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
poszukuje pomocy od kogos kto studiuje ekonomie aby wyjasnil mi pojecie podmiot gospodarczy z jakiejs fachowej ksiazki!! pilne

Porucznik
Porucznik
Potrzebuje kilka dobrych tytulow z ktorych juz ktos korzystal odnosnie reklamy, poczatkow reklamy itp wink

P
podwórkowy attaché
podwórkowy attaché
P Offline
ktoś może wie co się stało ze stronką osloskop.net ?

S
Sev Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
Jakby byl ktos zainteresowany to prosze ->

http://a416.ac-images.myspacecdn.com/images01/115/l_fe3698961e4b7883c0ed7cfde8a5629f.jpg Moze ktos by chcial takiego Goldenka jak w zalaczniku za
darmo.Niestety sa do uspienia (wlasciciel nie jest w stanie ich zatrzymac), wiec moze ktos bylby zainteresowany? Kontakt: 515294956. Rozeslijcie prosze wsród znajomych

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Piecia

Problemy z serwerem. Zbierają kasę. Niedługo powinno być wszystko ok.

Olimpijczyk
Olimpijczyk
Nie potrzebuje pomocy tongue

old hand
old hand
Originally Posted by Sev
Jakby byl ktos zainteresowany to prosze ->

http://a416.ac-images.myspacecdn.com/images01/115/l_fe3698961e4b7883c0ed7cfde8a5629f.jpg Moze ktos by chcial takiego Goldenka jak w zalaczniku za
darmo.Niestety sa do uspienia (wlasciciel nie jest w stanie ich zatrzymac), wiec moze ktos bylby zainteresowany? Kontakt: 515294956. Rozeslijcie prosze wsród znajomych

To jest niestety spam, z kilku żródeł juz otrzymałem takiego maila, nikt za darmo nie odda Goldenka wartego ponad tys pln.

pozdro.
Style

E
Pooh-Bah
Pooh-Bah
E Offline
Czy jest na forum ktoś z Mińska Mazowieckiego?Jeśli tak to może mógłby polecić jakieś godne uwagi miejsce gdzie można by się wybrać z dziewczyną...

C
veteran
veteran
C Offline
Mam maly problem, padl mi system w laptopie.Jestem w UK,laptop kupiony w UK ....co w tym najlepsze ze oni nie daja zadnej plyty ani w windowsem ani ze stronikami itd.... A za swoje denne uslugi biora grube funciaki.Bylem w sklepie,prosilem o pomoc... oni na to zebym zrobil FORMAT C. A ja na to ze niechce stracic cennch danych (zdjec syna itp.)
Pomogl mi kolega (informatyk) zainstalowal mi windowsa z "drugiego sortu", uzywam neta angieslkiego i co chwile przychodzi mi jakis komunikat poslaniec... od mojego dostawcy uslug ze mam zarejestrowac swojego windowsa. Co o tym sadzicie ?

czesc tego komunikatu....
Komunikat od SYSTEM do ALERT wyslany .....
STOP ! IMEDIATE ATTENTION REQUIRED
.......
FAILURE TO ACT NOW MAY LEAD TO DATA LOSS AND CORRUPTION

J
addict
addict
J Offline
Pilnie poszukuje osoby mającej pojęcie o momentach gnących i siłach tnących w belkach, chodzi o podstawy, jest ktoś na forum kto się orientuje w tym temacie ?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
potrzebuje przykładowych biznesplanów:] jeśli ktoś posiada takowe byłbym dżwięczny za ich udostępnienie

P
podwórkowy attaché
podwórkowy attaché
P Offline
Originally Posted by micha$
Originally Posted by Piecia

Problemy z serwerem. Zbierają kasę. Niedługo powinno być wszystko ok.

całe szczęście jest już wszystko w porządku smile

piwo

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by ComeWithMe
Mam maly problem, padl mi system w laptopie.Jestem w UK,laptop kupiony w UK ....co w tym najlepsze ze oni nie daja zadnej plyty ani w windowsem ani ze stronikami itd.... A za swoje denne uslugi biora grube funciaki.Bylem w sklepie,prosilem o pomoc... oni na to zebym zrobil FORMAT C. A ja na to ze niechce stracic cennch danych (zdjec syna itp.)
Pomogl mi kolega (informatyk) zainstalowal mi windowsa z "drugiego sortu", uzywam neta angieslkiego i co chwile przychodzi mi jakis komunikat poslaniec... od mojego dostawcy uslug ze mam zarejestrowac swojego windowsa. Co o tym sadzicie ?

czesc tego komunikatu....
Komunikat od SYSTEM do ALERT wyslany .....
STOP ! IMEDIATE ATTENTION REQUIRED
.......
FAILURE TO ACT NOW MAY LEAD TO DATA LOSS AND CORRUPTION

Wylacz usluge poslaniec w pizdu. Kazdy dostaje przez to jakies badziewne reklamy i komunikaty.

tu masz co i jak:
http://www.komputerswiat.pl/faq/asp/faq509.asp

D
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
D Offline
Jak to jest z tym bonusem w Bwin?

Podwajają czy nie? ( mam tam konto od dwóch lat, jeszcze nie wpłacałem ).

I czy w ogóle warto tongue

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by rybek
potrzebuje przykładowych biznesplanów:] jeśli ktoś posiada takowe byłbym dżwięczny za ich udostępnienie

http://biznesplan.abc-ekonomii.net.pl/

http://www.biznesforum.pl/

http://www.biznesplan.com.pl/demo.html

Może gdzieś na tych stronach znajdziesz coś co Cię zainteresuje

1
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
1 Offline
Mogl by mi ktos pomoc znalezc napisy do filmu "Zaczarowana/Enchanted 2007" ??Bo nigdzie nie moge znalezc;//Szukalem z godzine i lipa ;//

Z gory dzieki za pomoc!!

Pozdrawiam

Strona 3 z 18 1 2 3 4 5 17 18

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
10 zarejestrowanych użytkowników (Lukasz111, latajaca_holenderka, rafal08, Sensei, rymoholik, forty, $-man, alfa, burbon, aker), 2,842 gości, oraz 8 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,833,560
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025