|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Mam takie pytanie:
Na osiedlowych parkingach czesto mozna zauwayc stojace miesiacmi samochody, u mnie naliczylem ich 5. Jeden juz bez tablic(albo wlasciwiel wzial albo mu buchneli).
Czy jestes jakis przepis nakazujacyim, odholowac, lub cokolwiek z nimi zrobic, zamiast stac i trzymac miejsce parkingowe?
Przybywa samochodow, parkingow nie, a te dupki tylko zajmuja miejscie?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Witam Wszystkich. Zamierzam kupić sobie urządzenie wielofunkcyjne na allegro. Koszt: tak w granicach 400zł ale jest to cena wstępna i ewentualnie mógłbym coś jeszcze dorzucić - tzn. wolałbym zainwestowac na starcie więcej i później cieszyc się niskimi kosztami eksploatacji niż odwrotnie. Przeznaczenie: użytek domowy - drukowanie przede wszystkim tekstu, czasami tabel - okazjonalnie drukowanie w kolorze. Zastanawiam się nad Canonem lub Brotherem. Narazie w grę wchodzi głównie to urządzenie Brother. [ allegro.pl] Czy możecie mi polecić cos innego, ewentualnie wypowiedzieć się na temat tego urządzenia? :-). Pozdrawiam niedawno była na forum gadka na ten temat..nie będę teraz szukał ani powtarzał ale wniosek jak dla mnie jeden: ZA  sam mam Brothera i teraz kupię znowu Brothera i nie tylko ja tak mam  za 5 zamienników zapłacisz 20 zeta to będziesz uchachany pod same pachy  bierz i sie nie zastanawiaj - właśnie ze względu na koszty eksploatacji... pozdrawiam
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mam takie pytanie:
Na osiedlowych parkingach czesto mozna zauwayc stojace miesiacmi samochody, u mnie naliczylem ich 5. Jeden juz bez tablic(albo wlasciwiel wzial albo mu buchneli).
Czy jestes jakis przepis nakazujacyim, odholowac, lub cokolwiek z nimi zrobic, zamiast stac i trzymac miejsce parkingowe?
Przybywa samochodow, parkingow nie, a te dupki tylko zajmuja miejscie? zglos na policje lub straz miejska i oni dalej musza sie tym zajac, sprawdza do kogo samochod nalezy i namierza goscia, ale oczywiscie pod warunkiem ze bedzie sie im chialo..... polska policja....
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
http://www.booknet.com.pl/ksiazka.php?id=118219&new-english-file-intermediate--student%5C's-book Szukam tej książki, potrzebuje skan strony 7. Jeżeli ktoś by miał taką książkę, zbędną mógłbym za rozsądną cenę odkupić 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
poszukuje pomocy od kogos kto studiuje ekonomie aby wyjasnil mi pojecie podmiot gospodarczy z jakiejs fachowej ksiazki!! pilne
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
Potrzebuje kilka dobrych tytulow z ktorych juz ktos korzystal odnosnie reklamy, poczatkow reklamy itp 
|
|
|
|
|
podwórkowy attaché
|
|
podwórkowy attaché
ktoś może wie co się stało ze stronką osloskop.net ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jakby byl ktos zainteresowany to prosze -> http://a416.ac-images.myspacecdn.com/images01/115/l_fe3698961e4b7883c0ed7cfde8a5629f.jpg Moze ktos by chcial takiego Goldenka jak w zalaczniku za darmo.Niestety sa do uspienia (wlasciciel nie jest w stanie ich zatrzymac), wiec moze ktos bylby zainteresowany? Kontakt: 515294956. Rozeslijcie prosze wsród znajomych
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ktoś może wie co się stało ze stronką osloskop.net ? Problemy z serwerem. Zbierają kasę. Niedługo powinno być wszystko ok.
|
|
|
|
|
Olimpijczyk
|
|
Olimpijczyk
Nie potrzebuje pomocy 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
To jest niestety spam, z kilku żródeł juz otrzymałem takiego maila, nikt za darmo nie odda Goldenka wartego ponad tys pln. pozdro. Style
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Czy jest na forum ktoś z Mińska Mazowieckiego?Jeśli tak to może mógłby polecić jakieś godne uwagi miejsce gdzie można by się wybrać z dziewczyną...
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Mam maly problem, padl mi system w laptopie.Jestem w UK,laptop kupiony w UK ....co w tym najlepsze ze oni nie daja zadnej plyty ani w windowsem ani ze stronikami itd.... A za swoje denne uslugi biora grube funciaki.Bylem w sklepie,prosilem o pomoc... oni na to zebym zrobil FORMAT C. A ja na to ze niechce stracic cennch danych (zdjec syna itp.) Pomogl mi kolega (informatyk) zainstalowal mi windowsa z "drugiego sortu", uzywam neta angieslkiego i co chwile przychodzi mi jakis komunikat poslaniec... od mojego dostawcy uslug ze mam zarejestrowac swojego windowsa. Co o tym sadzicie ?
czesc tego komunikatu.... Komunikat od SYSTEM do ALERT wyslany ..... STOP ! IMEDIATE ATTENTION REQUIRED ....... FAILURE TO ACT NOW MAY LEAD TO DATA LOSS AND CORRUPTION
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Pilnie poszukuje osoby mającej pojęcie o momentach gnących i siłach tnących w belkach, chodzi o podstawy, jest ktoś na forum kto się orientuje w tym temacie ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
potrzebuje przykładowych biznesplanów:] jeśli ktoś posiada takowe byłbym dżwięczny za ich udostępnienie
|
|
|
|
|
podwórkowy attaché
|
|
podwórkowy attaché
ktoś może wie co się stało ze stronką osloskop.net ? Problemy z serwerem. Zbierają kasę. Niedługo powinno być wszystko ok. całe szczęście jest już wszystko w porządku  
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mam maly problem, padl mi system w laptopie.Jestem w UK,laptop kupiony w UK ....co w tym najlepsze ze oni nie daja zadnej plyty ani w windowsem ani ze stronikami itd.... A za swoje denne uslugi biora grube funciaki.Bylem w sklepie,prosilem o pomoc... oni na to zebym zrobil FORMAT C. A ja na to ze niechce stracic cennch danych (zdjec syna itp.) Pomogl mi kolega (informatyk) zainstalowal mi windowsa z "drugiego sortu", uzywam neta angieslkiego i co chwile przychodzi mi jakis komunikat poslaniec... od mojego dostawcy uslug ze mam zarejestrowac swojego windowsa. Co o tym sadzicie ?
czesc tego komunikatu.... Komunikat od SYSTEM do ALERT wyslany ..... STOP ! IMEDIATE ATTENTION REQUIRED ....... FAILURE TO ACT NOW MAY LEAD TO DATA LOSS AND CORRUPTION Wylacz usluge poslaniec w pizdu. Kazdy dostaje przez to jakies badziewne reklamy i komunikaty. tu masz co i jak: http://www.komputerswiat.pl/faq/asp/faq509.asp
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak to jest z tym bonusem w Bwin? Podwajają czy nie? ( mam tam konto od dwóch lat, jeszcze nie wpłacałem ). I czy w ogóle warto 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mogl by mi ktos pomoc znalezc napisy do filmu "Zaczarowana/Enchanted 2007" ??Bo nigdzie nie moge znalezc;//Szukalem z godzine i lipa ;//
Z gory dzieki za pomoc!!
Pozdrawiam
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|