|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam! Orientuje sie ktos moze gdzie mozna zmienic swoja date urodzenia na MB? z gory dzieki pozdrawiam nigdzie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak sprawdzic np wszystkie transakcje z pazdziernika? W sekcji 'history' musze podac 'transaction ID' albo email kontrahenta - a nie da sie wyswietlic wszystkich operacji np w pazdzierniku?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak sprawdzic np wszystkie transakcje z pazdziernika? W sekcji 'history' musze podac 'transaction ID' albo email kontrahenta - a nie da sie wyswietlic wszystkich operacji np w pazdzierniku? My account => history => (wpisujesz date poczatkowa i koncowa) => GO (ty pewnie naciskasz "search" zamiast "go")
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mi sie zdaje czy jest możliwość dorzucenia w profilu moneybookers drugiego adresu email? Czy w takiej sytuacji oba adresy są traktowane równorzędnie? Pytam sie bo z niektórymi bukami jest utrudniony kontakt przez polskie skrzynki typu interia czy o2, i specjalnie do obsługi tych buków chciałbym dorzucić sobie adres np na gmail
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mi sie zdaje czy jest możliwość dorzucenia w profilu moneybookers drugiego adresu email? Czy w takiej sytuacji oba adresy są traktowane równorzędnie? Pytam sie bo z niektórymi bukami jest utrudniony kontakt przez polskie skrzynki typu interia czy o2, i specjalnie do obsługi tych buków chciałbym dorzucić sobie adres np na gmail tak jest taka możliwość i chyba nawet nie dwa a wiecej jedno jest podstawowe ale to też można zmieniać
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Ja Pier.... co za szmaty, zablokowali mi konto!!!, tyko za co? Wszystko miałem potwierdzone, konto od ponad dwóch lat z nikim nie przeprowadzałem wymian jedynie transfery moje konto bankowe a konto na MB. Użyłem przelewu 24 chcę wpłacić kasę na partybets, a tutaj, że konto zablokowane... Jak można szybko odblokować konto?, albo po prostu odzyskać tą kasę. Ta firma po prostu na psy schodzi...
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Jaki jest numer tel do tych ciapków ?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Pod który numer najlepiej zadzwonić z komórki: International: +44 870 383 0232 UK: 0905 848 0011
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
SJS daj sobei spokoj i tak to glowno da z kasa sie raczej mozesz pozegnac ...frajerzy i tyle
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Nie rozumiem Ciebie jeżeli innym pomógł telefon do nich to dlaczego nie mam sam do nich zadzwonić. Tylko, że już raz próbowałem i ciągle tylko gadka prosimy czekać i czekać ...
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Nawet jak konto mb jest zawieszone (a nawet jak Ci je zamkną) to kasę pozwalają wypłacić na konto bankowe! Więc z kasą się nie pożegna. Dzwoń na ten International i tam staraj się złapać polski support, chyba że dogadasz się po angielsku. Mi również troszkę zajęło zanim dotarłem do rozmowy, zawsze było proszę zadzwonić za 15min itp..
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Po angielsku bym się dogadał tylko czekałem na konsultanta z 2-3 min i ciągle każdy zajęty a 6zl już poszło...
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
SJS daj sobei spokoj i tak to glowno da z kasa sie raczej mozesz pozegnac ...frajerzy i tyle  text miesiaca ,jak dla mnie. wszystkiego dobrego w nowym roku
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dlaczego oni nie maja emaila zadnego, kiedys napewno byl [email protected] czy cos takiego. Jak mozna tak funkcjonowac, przeciez nie kazdy musi miec telefon 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dlaczego oni nie maja emaila zadnego, kiedys napewno byl [email protected] czy cos takiego. Jak mozna tak funkcjonowac, przeciez nie kazdy musi miec telefon  Kiedy mi zablokowali konto wysyłałem skany (dowód i rachunek) na adres [email protected] - ten adres na pewno działa. Fakt, że u mnie procedura weryfikacji trwał kilkanaście godzin a u kolegi prawie dwa tygodnie, trudno mi stwierdzić dlaczego ... Czym się kierują przy blokowaniu też nie wiem .
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Farciarz a dzwoniłeś do nich?, czy pomogły tylko skany?.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tylko skany. Nie wiem o co im chodziło, konto miałem zweryfikowane wcześniej na wszelakie możliwe sposoby (łącznie z listownym), faktem jest, że "odpukać" pomogło. Może fakt iż zacząłem się logować po zmiennym IP (blue connect)??? W każdym razie ja teraz już tam żadnej kasy nie trzymam - wpłacam i od razu przelewam do buka, wypłacam z buka i wypłata albo wpłata gdzie indziej...
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja Pier.... co za szmaty, zablokowali mi konto!!!, tyko za co? Wszystko miałem potwierdzone, konto od ponad dwóch lat z nikim nie przeprowadzałem wymian jedynie transfery moje konto bankowe a konto na MB. Użyłem przelewu 24 chcę wpłacić kasę na partybets, a tutaj, że konto zablokowane... Jak można szybko odblokować konto?, albo po prostu odzyskać tą kasę. Ta firma po prostu na psy schodzi... No to nick nie masz od parady  , ja też miałem zweryfikowane co tylko było możliwe, nie wymieniałem się z wieloma osobami, może z 3 osoby które znałem a tak to tylko przelewy 24 i wypłaty na konto bankowe... jak pech to pech. Tylko oby taki cały nadchodzący rok nie był  moze ustalisz jedna wersje? 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|