Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 2 z 11 1 2 3 4 10 11
Y
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Y Offline
Originally Posted by borek_86
Witam! Orientuje sie ktos moze gdzie mozna zmienic swoja date urodzenia na MB? z gory dzieki pozdrawiam

nigdzie

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
jak sprawdzic np wszystkie transakcje z pazdziernika? W sekcji 'history' musze podac 'transaction ID' albo email kontrahenta - a nie da sie wyswietlic wszystkich operacji np w pazdzierniku?

Y
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Y Offline
Originally Posted by Lord Devastator
jak sprawdzic np wszystkie transakcje z pazdziernika? W sekcji 'history' musze podac 'transaction ID' albo email kontrahenta - a nie da sie wyswietlic wszystkich operacji np w pazdzierniku?

My account => history => (wpisujesz date poczatkowa i koncowa) => GO

(ty pewnie naciskasz "search" zamiast "go")

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
dzieki

G
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
G Offline
Mi sie zdaje czy jest możliwość dorzucenia w profilu moneybookers drugiego adresu email? Czy w takiej sytuacji oba adresy są traktowane równorzędnie? Pytam sie bo z niektórymi bukami jest utrudniony kontakt przez polskie skrzynki typu interia czy o2, i specjalnie do obsługi tych buków chciałbym dorzucić sobie adres np na gmail

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by gryzonko
Mi sie zdaje czy jest możliwość dorzucenia w profilu moneybookers drugiego adresu email? Czy w takiej sytuacji oba adresy są traktowane równorzędnie? Pytam sie bo z niektórymi bukami jest utrudniony kontakt przez polskie skrzynki typu interia czy o2, i specjalnie do obsługi tych buków chciałbym dorzucić sobie adres np na gmail

tak jest taka możliwość i chyba nawet nie dwa a wiecej jedno jest podstawowe ale to też można zmieniać

S
SJS Offline
Pooh-Bah
Pooh-Bah
S Offline
Ja Pier.... co za szmaty, zablokowali mi konto!!!, tyko za co? Wszystko miałem potwierdzone, konto od ponad dwóch lat z nikim nie przeprowadzałem wymian jedynie transfery moje konto bankowe a konto na MB. Użyłem przelewu 24 chcę wpłacić kasę na partybets, a tutaj, że konto zablokowane... Jak można szybko odblokować konto?, albo po prostu odzyskać tą kasę. Ta firma po prostu na psy schodzi...

S
SJS Offline
Pooh-Bah
Pooh-Bah
S Offline
Jaki jest numer tel do tych ciapków ?

S
SJS Offline
Pooh-Bah
Pooh-Bah
S Offline
Pod który numer najlepiej zadzwonić z komórki:
International: +44 870 383 0232
UK: 0905 848 0011

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
SJS daj sobei spokoj i tak to glowno da z kasa sie raczej mozesz pozegnac ...frajerzy i tyle

S
SJS Offline
Pooh-Bah
Pooh-Bah
S Offline
Nie rozumiem Ciebie jeżeli innym pomógł telefon do nich to dlaczego nie mam sam do nich zadzwonić. Tylko, że już raz próbowałem i ciągle tylko gadka prosimy czekać i czekać ...

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Nawet jak konto mb jest zawieszone (a nawet jak Ci je zamkną) to kasę pozwalają wypłacić na konto bankowe! Więc z kasą się nie pożegna. Dzwoń na ten International i tam staraj się złapać polski support, chyba że dogadasz się po angielsku. Mi również troszkę zajęło zanim dotarłem do rozmowy, zawsze było proszę zadzwonić za 15min itp..

S
SJS Offline
Pooh-Bah
Pooh-Bah
S Offline
Po angielsku bym się dogadał tylko czekałem na konsultanta z 2-3 min i ciągle każdy zajęty a 6zl już poszło...

P
Sherlock Holmes
Sherlock Holmes
P Offline
Originally Posted by krycha84
SJS daj sobei spokoj i tak to glowno da z kasa sie raczej mozesz pozegnac ...frajerzy i tyle

laugh text miesiaca ,jak dla mnie.
wszystkiego dobrego w nowym roku

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
dlaczego oni nie maja emaila zadnego, kiedys napewno byl [email protected] czy cos takiego. Jak mozna tak funkcjonowac, przeciez nie kazdy musi miec telefon laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by andrzejek_84
dlaczego oni nie maja emaila zadnego, kiedys napewno byl [email protected] czy cos takiego. Jak mozna tak funkcjonowac, przeciez nie kazdy musi miec telefon laugh

Kiedy mi zablokowali konto wysyłałem skany (dowód i rachunek) na adres [email protected] - ten adres na pewno działa.
Fakt, że u mnie procedura weryfikacji trwał kilkanaście godzin a u kolegi prawie dwa tygodnie, trudno mi stwierdzić dlaczego ...
Czym się kierują przy blokowaniu też nie wiem .

S
SJS Offline
Pooh-Bah
Pooh-Bah
S Offline
Farciarz a dzwoniłeś do nich?, czy pomogły tylko skany?.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Tylko skany. Nie wiem o co im chodziło, konto miałem zweryfikowane wcześniej na wszelakie możliwe sposoby (łącznie z listownym), faktem jest, że "odpukać" pomogło. Może fakt iż zacząłem się logować po zmiennym IP (blue connect)???
W każdym razie ja teraz już tam żadnej kasy nie trzymam - wpłacam i od razu przelewam do buka, wypłacam z buka i wypłata albo wpłata gdzie indziej...

S
SJS Offline
Pooh-Bah
Pooh-Bah
S Offline
No to nick nie masz od parady laugh , ja też miałem zweryfikowane co tylko było możliwe, nie wymieniałem się z wieloma osobami, może z 3 osoby które znałem a tak to tylko przelewy 24 i wypłaty na konto bankowe... jak pech to pech. Tylko oby taki cały nadchodzący rok nie był laugh laugh laugh

Y
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Y Offline
Originally Posted by SJS
Ja Pier.... co za szmaty, zablokowali mi konto!!!, tyko za co? Wszystko miałem potwierdzone, konto od ponad dwóch lat z nikim nie przeprowadzałem wymian jedynie transfery moje konto bankowe a konto na MB. Użyłem przelewu 24 chcę wpłacić kasę na partybets, a tutaj, że konto zablokowane... Jak można szybko odblokować konto?, albo po prostu odzyskać tą kasę. Ta firma po prostu na psy schodzi...

Originally Posted by SJS
No to nick nie masz od parady laugh , ja też miałem zweryfikowane co tylko było możliwe, nie wymieniałem się z wieloma osobami, może z 3 osoby które znałem a tak to tylko przelewy 24 i wypłaty na konto bankowe... jak pech to pech. Tylko oby taki cały nadchodzący rok nie był laugh laugh laugh

moze ustalisz jedna wersje? smile

Strona 2 z 11 1 2 3 4 10 11

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
6 zarejestrowanych użytkowników (burbon, 11kera11, rafal08, latajaca_holenderka, Sensei, betowiec), 2,040 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,832,169
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025