Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 6 z 18 1 2 4 5 6 7 8 17 18
Z
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Z Offline
Czy w necie gdzieś w ogóle można sprawdzić numery abonentów prywatnych TP? A jeśli nie, to czy książki w wersji papierowej są dostępne np na poczcie w miejscowości X, znajdującej się w województwie Y?

Bonus: Unibet
S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
moze mi ktos szybko odpowiedziec na pytanie: ile idzie przelew z inteligo do mbanku mniej wiecej tak? zdazy dojsc w gora poltorej godziny?

shaken not stirred
shaken not stirred
Originally Posted by yaaho
Originally Posted by RaJ2005
Potrzebuje dane:

- NBA

Nie chodzi mi o sam regulaminowy czas gry lecz łącznie z przerwami telewizyjnymi, przerwą.

Tak orientacyjnie

- 2:15 (na nba.com masz podane nawet przy kazdym meczu ile trwal w zakladce Box Score jak sie wejdzie na mecz)

te oficjalne o których mówisz są ewidentnie zaniżane, normalny mecz to koło 2:30, z OT około 3h

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
Originally Posted by ssaczu
moze mi ktos szybko odpowiedziec na pytanie: ile idzie przelew z inteligo do mbanku mniej wiecej tak? zdazy dojsc w gora poltorej godziny?

teraz juz chyba nie pojdzie, ale nie dam reki uciac..
wiem ze godziny ksiegowania kasy to przedzial 8-9 rano
pozniej jakos kolo poludnia a pozniej chyba ok godziny 16-17.. ale jak mowie pewny nie jestem wink

mozesz ewentualnie sprobowac wpalcic kase, jesli nie pojdzie tak szybko jak chcesz to anulujesz przelew
pozdr

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Nałożono cła na importowaną kawe, jaki ta sytuacja będzie miała wpływ na rynek kawy? ;>

chodzi o to co się dzieje z podażą/popytem, ceną.

Dzięki.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Kameleon
Nałożono cła na importowaną kawe, jaki ta sytuacja będzie miała wpływ na rynek kawy? ;>

Dzięki.

Skoro nałożono cła, to kawa zdrożeje. Skoro kawa zdrożeje, to popyt się zmniejszy. Skoro popyt się zmniejszy, to mniej ludzi będzie przesiadywało po nocach na forum. Skoro mniej osób będzie przesiadywało po nocach na forum, to można założyć, że wreszcie zaczną się wysypiać. Skoro zaczną się wysypiać, to na drugi dzień będą lepiej i wydajniej pracować. Skoro będą lepiej i wydajniej pracować, to gospodarka będzie szybciej się rozwijała.

Słowem, nałożenie ceł na importowaną kawę przyniesie w przyszłości wymierne korzyści.

grin

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
albo forum upadnie

S
enthusiast
enthusiast
S Offline
W jednej z poprzednich czesci tematu "polecam nute", trafiłem na link z darmowym serwisem gdie umiesczone byly, przerobione na dzwonki mp-trojki. Przegladalem ta strone i cieszylem sie jak male dziecko z lizaka, ogladajac jednoczesnie zmagania naszych orlow z Holandia (i popijajac do tego bimber tatowy), i nie dosc, ze nasze orly polegly , to jakos wcielo mi ta stronke zanim zdazylem ja zapisac. Szukam jej ponad godzine i juz mnie ch.... trafia. Czy ktos poratuje linkiem "strudzonego zyciem" poszukiwacza. Z gory wielkie dzieki

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Szewa
Originally Posted by Kameleon

Dzięki.

Skoro nałożono cła, to kawa zdrożeje. Skoro kawa zdrożeje, to popyt się zmniejszy. Skoro popyt się zmniejszy, to mniej ludzi będzie przesiadywało po nocach na forum. Skoro mniej osób będzie przesiadywało po nocach na forum, to można założyć, że wreszcie zaczną się wysypiać. Skoro zaczną się wysypiać, to na drugi dzień będą lepiej i wydajniej pracować. Skoro będą lepiej i wydajniej pracować, to gospodarka będzie szybciej się rozwijała.

Słowem, nałożenie ceł na importowaną kawę przyniesie w przyszłości wymierne korzyści.

grin

no, tak zrobiłem. Troche bezsensu dała bo dwa takie same zadania chyba tongue Pod tym z kawą było do wyjaśnienia jeszcze pojęcie - nadwyżka rynkowa. I miało się to wiązać z tym zadaniem =/

Kolejne to było coś o nałożeniu podatku dodatkowe na firme produkująca rowery. To też wychodzi, ze cena w góre i zmniejszony popyt =/ i mniej ludzi na rowerkach laugh

old hand
old hand
takie głupie puytanie jak przyciska się sie na Play station 2 guzik R3 smile ??

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Wciskasz prawą gałkę analogową smile

old hand
old hand
Dzieki smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Nie ma problemu smile

S
SJS Offline
Pooh-Bah
Pooh-Bah
S Offline
Jak dostać się z dworca kolejowego w Wrocławiu na ulice Chrzanowskiego? Chodzi mi tutaj o komunikacje miejską, jaką linią można tam dojechać?

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
www.wroclaw.pl [wroclaw.pl] - komunikacja miejska - wyszukiwanie polaczen

Wyzej masz takze mape Wroclawia, mozesz sobie sprawdzic jaka to odleglosc od dwroca.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
uwaga

Panowie nie wiem co studiujecie, ani gdzie, ale kilkakrotnie pojawiła się na tym forum sprawa dotycząca ankiet. Otóz musze takowa zrobic, chodzi o same pytania, musi ich byc jakies 22. Ktos robil kiedys jakas ankiete? Ma moze jeszcze na dysku i moglby udostepnic? Bardzo wazna sprawa bo i tak mialem ja oddac w zeszlym roku ;/

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Originally Posted by lelu
Originally Posted by ssaczu

teraz juz chyba nie pojdzie, ale nie dam reki uciac..
wiem ze godziny ksiegowania kasy to przedzial 8-9 rano
pozniej jakos kolo poludnia a pozniej chyba ok godziny 16-17.. ale jak mowie pewny nie jestem wink

mozesz ewentualnie sprobowac wpalcic kase, jesli nie pojdzie tak szybko jak chcesz to anulujesz przelew
pozdr

W mBanku transakcje międzybankowe odbywają się w następujących godzinach:

Godziny wysyłki:

05:55
9:55
13:25
16:55 (wyłącznie przelewy do ZUS)

Godziny otrzymania:

12:00
15:00
18:15

Przelewy zewnętrzne, które zostały złożone w dniu wolnym od pracy, realizowane są w najbliższym dniu roboczym. Przelewy zewnętrzne zlecone z datą bieżącą, ale po ostatniej sesji wychodzącej, są realizowane w najbliższym dniu roboczym.

#
Sesje Eliksir dla kont Inteligo są przeprowadzane w następujących godzinach:

Przelewy "wychodzące" realizowane w pierwszym dniu roboczym Przelewy "wychodzące" realizowane w pozostałe dni robocze Przelewy "przychodzące"
1 sesja - do 7:00 1 sesja - do 7:30 1 sesja - od 10:30
2 sesja - do 11:30 2 sesja - do 11:30 2 sesja - od 14:30
3 sesja - do 15:00 3 sesja - do 15:00 3 sesja - od 17:30

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by shane
Bardzo wazna sprawa bo i tak mialem ja oddac w zeszlym roku ;/

laugh laugh laugh laugh
no offence, shane wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Ojej no przed Świętami no tongue

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Czy na forum jest ktos z Opola lub okolic?
Pilne

Strona 6 z 18 1 2 4 5 6 7 8 17 18

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
10 zarejestrowanych użytkowników (Lukasz111, betowiec, rymoholik, rafal08, Sensei, $-man, latajaca_holenderka, alfa, JelineK, ANZELMO), 2,575 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,284
Posty5,834,343
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025