|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
There was a problem looking up this post in our database.
Please use your back button to return to the previous page.
Ja tylko to mam czy reszta? :/ I tak w kazdym wczesniejszym temacie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Znienawidzilem to go... gosc jest debilem neisamowitym, jak mozna przy takiej aksie pozwolic,zeby podczas wejscia raz na 2 tyg nadal nic neichodizlo ,muli muli muli z d... chyba te serwery wzieli:/
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Teraz hula jak nigdy. Szybciej niz onet :|
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Teraz hula jak nigdy. Szybciej niz onet :| ładnie zapiernicza  jak nigdy....
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
O 1. w nocy to zawsze hulała stronka. Sęk w tym że dalej muli w dzień.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
http://wiadomosci.onet.pl/1673689,18,item.html
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
O 1. w nocy to zawsze hulała stronka. Sęk w tym że dalej muli w dzień. Pyłem pare razy wcześniej o tych godzinach <od 1 do3 > na naszej klasie i też muliło.Wczoraj pierwszy raz tak fajnie hulało.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kolesie mieli swietny pomysł złapania tysiecy jeleni,którzy ujawnili swoje dane osobowe , bo przecież powazne firmy,kupujac udziały "NK" nie zapłaciły za jakies badziewiaste wspominki z wycieczki do Wieliczki w 1970 roku, tylko za konkretne informacje. Jak widze jednak ,wkretka trwa w najlepsze ,ciekawe kiedy padnie propozycja powtórzenia tej wycieczki sprzed 40 lat. Tyle ,ze z pełnym składem moga byc juz kłopoty 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wszyscy o tej naszej klasie, ze niby tak te dane osobowe widac. Przeciez kazdy sam to wpisuje.
Poza tym i tak daleko im do grona gdzie mozna zaznaczac swoje miejsce zamieszkania na mapie. W 2 minuty mozna znalezc dane dziecka np. 12-letniego, ktore sie pochwalilo gdzie dokladnie mieszka. Dlaczego nikt o tym nie mowi? Tam ponadto sa grona tematyczne, ktore wskazuja czym sie ktos interesuje. A teraz nagle sie ktos obudzil i robi afere jakby podawanie imienia i nazwiska na necie to byla jakas nowosc. Podalem maila, podalem gg i jest spokoj. Jesli ktos by chcial to uzyskac to pewnie i bez n-k by sie mu udalo szybko.
Albo idiota Gosiewski - Ameryke odkryl, ze mu profil podrobili. Niech pajac spojrzy na grono - tam od dawna juz sa profile jego i innych politykow. I po co taki szum?
chociaz gosciom z n-k to na reke. Takiej reklamy jeszcze nikt nie mial. Ludzie masowo sie zapisuje. U mnie w klasie licealnej juz 2/3 osob jest. Jestem w ksero - jakies babki zamiast obslugiwac szukaja kogos na n-k. W metrze rozmowy o n-k, kazdy o tytm slyszal. Ale to dzieki np. takie GW, ktora im zrobila prawdziwa kampanie reklamowa. To oni zaczeli ten szum z n-k robic.
Ja nie narzekam na n-k. Lubie sobie zajrzec i porobic jaja na forum klasowym. na razie jest porzadek. Bo grono to juz zostalo przejete przez dzieci neo i generacje fotka.pl ...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Właśnie rivex, tylko czemu zapisuja się dzieci, które niedawno skonczyly szkole? Pourywaly się im kontakty juz z kolegami badz kolezankami z klasy?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wszystko co modne i znane dzieci lubie, wiec i na naszej klasie sa
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dzieci lubia* zeby nie bylo 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Właśnie rivex, tylko czemu zapisuja się dzieci, które niedawno skonczyly szkole? Pourywaly się im kontakty juz z kolegami badz kolezankami z klasy? o boze, a co to rivexa wina??? 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
tak..dane sam wpisujesz..ale Twoje zdjęcia to może zamieszczać kto chce  i opisywać Twoje zachowania na popijawach w szkole średniej  no i poznać dokładnie Twoje wykształcenie, znajomych itp itd  nie mówię że to grozi kazdemu...ale ludzie z reguły sa naiwni i walą wszystkie informacje jak leci 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Właśnie rivex, tylko czemu zapisuja się dzieci, które niedawno skonczyly szkole? Pourywaly się im kontakty juz z kolegami badz kolezankami z klasy? o co Ci chodzi? zdjecia z Toba moga zamiescic wszedzie. Spojrz na grono, na facebooka - tam sporo zdjec z imprez i watpie aby wszyscy wiedzieli o tym, ze sa na jakiejs focie umieszczonej na necie. Tutaj robi sie szum bo nasza-klasa jest popularna niesamowicie. Ale w dzisiejszych czasach to ja z google wiecej wyciagne niz z n-k. Kiedys z kolega bawilismy sie w takie googlowanie - on wtedy odkryl, ze na stronie jego LO sa umieszczone jego foty, cos napisane o nim i gdzie sie wybiera na studia. A on nawet nie wiedzial. U mnie na stronie LO tez jest troche danych, ktore sie ujawniaja gdy dobrze zgooglujemy. I tutaj jest niezalezne od nas. A na n-k to w 99% przypadkow te dane sami podajemy ...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Właśnie rivex, tylko czemu zapisuja się dzieci, które niedawno skonczyly szkole? Pourywaly się im kontakty juz z kolegami badz kolezankami z klasy? o co Ci chodzi? Chodzi mi o to, że zgadzam się z Twoimi wypowiedziami, tylko denerwuja mnie dzieci zapisujące się do nk.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|