|
|
old hand
|
|
old hand
co zrobi bf z zakladami na dzisiejsze skoki? Caly czas wisza...a wlasnie przeczytalem ze jutro maja byc 2 konkursy! Czyli co zawarte dzis przechodza na jutrzejsze? A jesli ktos gral "pod pogode" przeciwko faworytowi? :/
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Witam
Mampytanie odnosnie punktów BEtfair ? O co chodzi z tymi punktami, które zbieramy ?
Prosze o odpowiedz Z góry dzieki
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
znizke dostaniesz jak uzbierasz 1000. Beda wtedy potracali mniejsze prowizje od wygranych
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
mam prośbę- mógłby ktoś jeszcze raz wytłumaczyć jak zagrać poniżej 4 euro, wiem że już kiedyś była o tym mowa ale nie mogę znaleźć tego tematu z góry dziękuję
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
stawiasz za 4 euro z ty ze ustawiasz kurs w ten sposob zeby ci nie przeyjelo zakladu (jesli cos chodzi p o1,2 to ustaw ze chcesz kupic 1,6 dla pewnosci :D)pote jak puscisz zaklad to asz go w nieprzyjetych. Zieniasz w rubryce z 4 euro na np 6, w ten sposob rozbija ci zaklady na jeden zagrany za 4 i jeden zagrany za 2 euro. teraz wystarczy ze zniejszysz kurs tego przy 2 euro na nizszy, a zakald za 4 euro anulujesz wciskajac krzyzyk przy zakladzie i pote przeslij. Masz zagrane za 2 euro  Gorzej jak asz na koncie ponizej 4 euro, wtedy trzeba kobinowac po stronie lay
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
panowie jak zmienic walute na koncie w betfair ? email do suportu czy da sie to zrobic w jakis reczny sposob?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
panowie jak zmienic walute na koncie w betfair ? email do suportu czy da sie to zrobic w jakis reczny sposob? Nie wydaje mi sie zeby bylo to mozliwe, ale zawsze moge sie mylic Napewno mozesz zalozyc nowe konto z wybrana przez siebie, dostepna w bf, waluta... A z innej beczki - znowu Bf nawala z transmisja z AO  pewnie dlatego nie zobacze meczu Radwanskiej
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dokladnie, zakladasz nowe konto z inna waluta, piszesz do supportu zeby zamkneli stare konto i poprzenosili punkty, jakies weryfikacje
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wysyłasz im kod który przyjdzie do Ciebie wraz z dokumentem potwierdzonym notarialnie, prościej nie da sie napisać weryfikowalem juz kiedys konto przeyslajac skan dowodu, czy udalo sie komus zweryfikowac konto austrlaijskie bez wizyty u notariusza ?
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
też weryfikowałem konto wcześniej za pomocą skanu dowodu, ale była to weryfikacja wieku
a czy wizyta u notariusza i wydanie 6zł to tak dużo? a potem mieć spokój
|
|
|
|
|
Na pełnejjj kurrr...
|
|
Na pełnejjj kurrr...
Witam, mam oto taka dziwna sytuacje. w poprzednim tygodniu wplacalem srodki do Bf. Dodano mi je wczoraj, zagralem 2 razy i wyplacilem, zostawiajac sobie 'drobne'. Dzisiaj rano sprawdzielem sobie saldo wszystko sie zgadzalo. Przed chwila zalogowalem sie w tu ponad 200% wiecej Odrazu wszedlem na historie i patrze ze bf zdeponowal mi ta sama kwote co wczoraj i to podwojnie Teraz nie wiem czy to jakas ich nowa promocja. Ale raczej wysle im maila z prosba o 'sciagniecie' depozytow. Ciekawe czy zostawia mi jakies $$$ za uczciwosc  pozdr
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
spokojnie bf nierychliwy ale sprawiedliwy 2 lata temu przeliczyli mi wplacone zlotowki na euro po kursie wymiany 1:1 minal tydzien nim wprowadzili korekte
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
co jeszcze mozna grac australijskim portfelem procz AO ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
australijska koszykowke, mistrzostwa azji w pilke kopana tez chyba bylo w australijskim ale moge sie mylic
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
jaka minimalna wplata przez karte do betfair jest ?
|
|
|
|
|
Na pełnejjj kurrr...
|
|
Na pełnejjj kurrr...
jaka minimalna wplata przez karte do betfair jest ? a konkretniej ? Visa, Visa Electron, MAsterCard... a z reszta WPŁATY/WYPŁATY [ betfairpromo.com]
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
dzieki wielkie....
:browar:
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
do ilu minut/sekund/godzin przed meczem mozna zawierac zaklady i jesli do ostatniej chwili to dlaczego dzisiejszy mecz Ajaxu byl zablokowany juz 5 minut przed meczem ?
|
|
|
|
|
Knockin' On Heaven's Door
|
|
Knockin' On Heaven's Door
do ilu minut/sekund/godzin przed meczem mozna zawierac zaklady i jesli do ostatniej chwili to dlaczego dzisiejszy mecz Ajaxu byl zablokowany juz 5 minut przed meczem ? aczkolwiek masz go w opcji "LIVE" 
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Witam wszystkich Mam pytanko czy ktoś z Was analizował coś takiego 1. Wybieramy mecz który bedzie na live i przed mecze stawiamy na BACK 6 goli lub więcej 5Euro kursy są w granicach 16-20 czyli do wygrania 75-95. 2. Od razu dajemy także LAY na 1gol lub więcej za 10Euro po kursie rzędu 4,08-1,12 ryzykując około 1,2Euro 3. W trakcie meczu kiedy padnie gol znowu dajemy LAY na 2 gole lub wiecej bo kurs jest około 1,12 itd
CZY TAKIE COŚ ma sens czy ktoś tym system grał?
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|