|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja ostatnio opycham się potrawką zwaną Chicken Legend. Bardzo dobre + frytki + cola + obowiązkowo 3-4 pączki (jestem uzależniony od ich pączków). I tak co piątek po pracy z kolegami tam idziemy, a potem browarrrrrr.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Oczywiście to wszystko w McDonaldzie.
Burger King jest też wporzo, mają b. dobre frytki i duże burgery (whooper rulez), ale jednak Mac jest lepszy
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dla mnie BK jest lepszy od McD. Ma wieksza bulke, lepsze kotlety i warzywa smakuja jak warzywa:) Niestety w Polsce nie widzialem mojej ulubionej "potrawy" z BK: western bbq double whopper. W usa jest wieksza oferta Angus czy BK stacher czy "kurczakowce"
Wiecej tez jest pozycji w tzw"value(dollar) menu" np. whopper jr za 99c do 1,59 (w zaleznosci od stanu - cena bez taxu) crispy chicken male frytki czy ciastka
W Mcd w dollar menu sa np podwojne cheesburgery za 99c
Ogolnie w usa kazda siec ma swoje tanie oferty BK,Mcd,Wendy's,Taco bell(jeszcze z 2 sa)
Najbardziej wkurzajace jest tam to ze rano(do 11.30) nie kupi sie w tych sieciach zwyklego burgera tylko trzeba wybrac z zestawu sniadaniowego :((
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Waniliowa cole dostaniesz w dobrych sklepach, Piotr I Pawel, Alma i pewnie kilku innych:) Swoja droga obrzydliwe strasznie:) Panie, u nas na biednej scianie wschodniej to takich sklipów nima  Niestety Lubelszczyzna  Na allegro wszystko jest np. tu http://www.allegro.pl/item307196704_vanilla_coke_oryginalna_waniliowa_coca_cola.html
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nugetsy z lewej rządzą  dokładnie:]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja ostatnio opycham się potrawką zwaną Chicken Legend. Bardzo dobre + frytki + cola + obowiązkowo 3-4 pączki (jestem uzależniony od ich pączków). I tak co piątek po pracy z kolegami tam idziemy, a potem browarrrrrr. Ciekawe jakie masz parametry? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
co za przyjemność jest dodanie spermy albo innego 'shitu' do bułeczki? ważne żeby klient wiedział że ma wkładkę i mimo to zjadł. wtedy jest dopiero miło 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja rzadko bo rzadko ale przemiennie tortilla z MC i longer z KFC. tylko tyle a tak to kebab u starszej pani ktora robi je wrecz wyborne miesa masa+warzywa swieze=smak idealny. za 8zl to jest taka wyzerka ze masakra 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
2 litry coli z lodem i cytrynka na kaca stawiaja mnie na nogi 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
kumpel jezdzi raz na 2 tygodnie na Ukraine to przywozi taka cole vaniliowa po 3zł za 2,5 litra 
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
jak byłem mały, uwielbiałem colę, rarytas itp. a dziś, dramatycznie mi obrzydła, mam po niej pewną zgagę, mdłości i bóle brzucha. a o jej smaku nie wspomnę...lura niesłychana. szery kok jeszcze daje radę, zimna z puszeczki.
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
Ja z tych gazowanych to pijam jeszcze tylko Pepsi (koniecznie zimną - lepsza).
Coca-Cola to shit straszny - jakiś obrzydliwy smak ma, a te w plastikowych butelkach nadają się tylko do wylania.
Lubię jeszcze Cherry Colę, ale tylko te małe w buteleczkach.
A tak to najczęściej zwykłą mineralną piję + soki + herbata.
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
A tak to najczęściej zwykłą mineralną piję + soki + herbata. [ Linked Image]
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
ale główne danie to [ Linked Image]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja ostatnio opycham się potrawką zwaną Chicken Legend. Bardzo dobre + frytki + cola + obowiązkowo 3-4 pączki (jestem uzależniony od ich pączków). I tak co piątek po pracy z kolegami tam idziemy, a potem browarrrrrr. Ciekawe jakie masz parametry?  Zaskoczę Cię: 179cm, 69kg 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jesli kebab to Świętokrzyska/Marszałkowska (tam gdzie zawsze kolejki..nawet o 23) ewentualnie na Świętokrzyskiej w stronę Emilii Plater Potwierdzam w całej rozciagłości  .Dodam tylko że są tam dwa punkty sprzedaży kebabów-polecam ten po lewej. To są te budki koło Warszawy Centralnej? Jeśli tak, to jadłem tam tylko zapiekankę z prażoną cebulą. Była naprawdę dobra 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Potwierdzam w całej rozciagłości  .Dodam tylko że są tam dwa punkty sprzedaży kebabów-polecam ten po lewej. To są te budki koło Warszawy Centralnej? Jeśli tak, to jadłem tam tylko zapiekankę z prażoną cebulą. Była naprawdę dobra  nie..to nie chodzi o budki koło Centralnej...chociaz niedaleko El Camino...po lewej patrząc od której strony? (jesli chodzi nam o te same miejsce to jeden jest w budce na chodniku i 3 stoliki obok a drugi jest 5m od tego pierwszego ale już w budynku chociaz wystaje z lekka na zewnątrz)
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
A ja tam uwielbiam KEBABY z New Yorku (Wroclaw). A z braku laku stoluje sie w Angielskich MCsraczach 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja bywam w Macu glownie raz na jakis czas, rzadziej w KFC. W Macu bylo spoko, gdy byla strefa dobrych cen. Zawsze bralem cheesbugery (niby beznadzieja, ale jakos lubie wszamac) i chickenburgery (chyba najlepsze co tam jest :)) i obowiazkowo shake`a (nigdzie nie ma lepszych shake`ow :P). W KFC Twistery fajna sprawa. Ogolnie jednak nie ma nic lepszego jak kebab w ostrowskim The Bescie (jesli ktos bedzie, to szczegolnie na ul. Warynskiego, drugi jest na Raszkowskiej ale nieco gorszy i lokalik mniejszy). Czasami bywam 2, 3 razy w tygodniu. Obowiazkowo zestawik (kebab, surowka, frytki) albo tortille. Super smak, dobre sosy, a zjesc duzy zestaw (bodajze 16zl) to ogromna sztuka  No i do tego lokalik super, plazma... Kazdy kto byl w Ostrowie twierdzi, ze nie ma nigdzie lepszego kebabu. Jak ktos kiedys wpadnie, to polecam 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
A ja lubie jeszcze zestaw cazoniki + nachos z telepizzy:0a wlansie w tym momencie zasyam kfc pepsi,muaaaa
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|