Ja jeżdze do STSu ,prof ,toto mixa do millenium jeśli wezmę stroj zakonnicy a ty gdzie jezdzisz swoim niedziadostwem do pracy ?
Ja w pracy duzo jeżdze, głównie po równiutkich drogach bo mam furę mega nisko postawioną, do tego typowy "gnojowóz" (Jiro ;)), ogolnie drechów w "empałerach" wciagam nosem ale raz w Małopolsce sie wkurwiłem wybitnie jak mi jeden wyskoczył bez migacza z za pleców, to wrzuciłem "trójke" i z jego "piątki" został migacz i "wyprasowany" dres...faktycznie miał 4 paski niebiescy jak przyjechali to nie mogli uwierzyć jak go dogoniłem, wytlumaczyłem sie że "z górki było" przeciez w gorach jestesmy;)
Panowie jak to jest, znajomy zakupił se Toyotke Corolle z 2003r. na benzynie i zamontował gaz... i w tym problem, iż zamontowana instalacja jest niewłaściwął instalacją, zamontowali mu za 2tyś, a powinna byc za ok 4tyś. jakaś sekwencyjna. Czy teraz może się ubiegać o zwrot kosztów, i czy może na koszt ów tego zakładu dołożyć różnice i żeby mu założyli ta lepszą? Znajomy powiedział, że to nie ich wina, taką jaką chciał to mu założyli... ktoś się spotkał z podobną sytuacją?
Witam, słuchajcie jak to jest? jade do jakiegos miasta kupic samochod z komisum mowie gosciowi ze jedziemy do ASO sprawdzic czy wszystko w porządku z samochodem i taka diagnoza w ASO to jest robiona od reki w chwili w ktorej podjezdzamy? czy to sie trzeba umowic na dana godzine, dzien co byloby rownoznacze z droga na marne, no i ile mniej wiecej taka diagnoza kosztuje (w Hondzie) dzieki
no to jeżeli kupione za własne a nie Ojca pieniądze to szacunek.
Napisz coś wiecej o tym twoim pakiecie M5. Moze byc na priv zeby nie robic zamieszania. Aktualnie e39 można kupić w wielu wersjach M5 a czesc z nich polega na tym ze auto ma ledwo 160 przy sliniku 2.0 takze bez rewelacji.
Witam, słuchajcie jak to jest? jade do jakiegos miasta kupic samochod z komisum mowie gosciowi ze jedziemy do ASO sprawdzic czy wszystko w porządku z samochodem i taka diagnoza w ASO to jest robiona od reki w chwili w ktorej podjezdzamy? czy to sie trzeba umowic na dana godzine, dzien co byloby rownoznacze z droga na marne, no i ile mniej wiecej taka diagnoza kosztuje (w Hondzie) dzieki
Cayenne Turbo szybsze od m5 ? chyba tylko na śniegu
Miałem nie odpisywać ale co tam. Do setki wyjmie m5 e39, na ćwiartkę pójdą podobnie co szafie raczej ujmy nie przynosi w przeciwieństwie do bmw.
Zamiast Cayenne można sobie podstawić R8 - tylko na nią trzeba poczekać dłużej.
Originally Posted by Kaktus_lbn
Aktualnie e39 można kupić w wielu wersjach M5 a czesc z nich polega na tym ze auto ma ledwo 160 przy sliniku 2.0 takze bez rewelacji.
E39 można kupić w jednej wersji m5 (nie licząc oczywiście faceliftów). Chodzi Ci m-pakiet których też pewnie nie ma za dużo przynajmniej tych oryginalnych a nie tylko zderzaków zakładanych w szopie ze znaczkiem M na tylnej klapie.
Originally Posted by dondo
orientuje sie ktos?
Idziesz do punktu usługowego - powiedzmy fryzjera i widzisz że nie ma miejsc. Co można zrobić: a) ogolić frajerski łeb w innym zakładzie że nie dokonało się wcześniej rezerwacji b) dużo przepłacić aby przyjęli Ciebie bocznym wjazdem chociaż i to czasami nie pomaga.
A mówiąc normalnie ASO to normalny zakład usługowy i warto wcześniej zarezerwować sobie miejsce.
M5 e39 ma 400 koni silnik 5 litrow i przyspieszenie od 0-100 5,4 katalogowo ,ja robie okolo 5,6 ale caly czas ucze sie ruszac bo to jest najwazniejsze. A od 100-200 sa szybsze niz Lamorginghi Galardo wiec Kaktus ty wogole nie masz pojecia z jakim autem masz do czynienia wcale się nie dziwie bo m5 e39 naprawde nie ma duzo na swiecie.
Auta w wersji M poczatkowo ida w dol ale potem zyskuja na wartosci ,glupia e30 ktorych jezdzi niesamowicie duzo i min. przez nie bmw ma opinie o dresach hehe w wersji M kosztuje w Niemczech w dobrym stanie okolo 20-30 tys euro auto 20 letnie !!!! ja tylko czekam az m5 e60 zrownaja sie z cena m5 e39 hihi bo przyspieszenie maja nawet lepsze jak ktos umie ruszać (przypomne że nowa m5 e60 kosztuje 410 tys)
Dowód ale na co że ma przyspieszenie,no ma i co z tego ? ps. coś stary ten filmik a już na "tubie" dużo nowsze można zobaczyć z takimi autkami też Twoje ?
Cayenne Turbo szybsze od m5 ? chyba tylko na śniegu
Miałem nie odpisywać ale co tam. Do setki wyjmie m5 e39, na ćwiartkę pójdą podobnie co szafie raczej ujmy nie przynosi w przeciwieństwie do bmw.
przy starcie od 0 do 100 bedzie lepsze ,do 200 nie sądze ,przy starcie od 50 do 250 nie ma zadnych szans Cayenne Turbo ktore uzywane w dobrym stanie przypomne jest autem okolo 3-4 razy drozszym od m5 e39. Wiec nie wiem kto tu komu moze przyniesc ujme.
Dowód ale na co że ma przyspieszenie,no ma i co z tego ? ps. coś stary ten filmik a już na "tubie" dużo nowsze można zobaczyć z takimi autkami też Twoje ?
auto moje ale poprzedniego właściciela ,nie wiem co Cie tak bawi.
po za tym auta w wersji M są szybkimi autami porywnywalne z autami Porsche ,Audi RS ,S ,Mercedesami AMG ,ewntualnie EVO ,Subaru Impreza ,Corvette więc to z tego Agassi bo widze ze nie zrozumiales.
Jeśli sprzedawca z komisu mówi, że książka serwisowa właścicielowi zaginęła, ale był on serwisowany w ASO w Polsce, to fakt braku książki ma tu jakiekolwiek znaczenie? tj. czy po prostu w ASO znają całkowicie historie tego auta?