|
|
addict
|
|
addict
Wypłaty na MB też dzisiaj NIE otrzymałem???
|
|
|
|
|
Łódzki Klub Sportowy
|
|
Łódzki Klub Sportowy
chcac wplacic kase na betathome przelewem bankowym musze tam umieszczac swoje dane:czyli imie,nazwisko,adres?czy wystarczy:odbiorca,nazwa banku,numer konta,tytul,iban i bic? chodzi o to ze chce aby mi ktos wplacil na konto i nie chce podawac danych? dane wplacajacego musza bezwzglednie zgadzac sie z twoimi danymi na koncie gracza! od kiedy?  ja mam konto na kogoś innego i jak przelewam kase to też podaje inne dane i zawsze jest wszystko ok więc nie pisz bzdur  mysle ze wplacac mozesz bez problemu, ale rodzi sie w mojej glowie pytanie czy mozesz te pieniadze wyplacac? bo wydaje mi sie ze nie masz racji.. (aczkolwiek dopuszczam mozliwosc mojej pomylki) Powiem tak mam konto na brata,przelewam kase i wpisuje swoje dane a wypłacam na konto taty i jeszcze nie miałem żadnych problemów 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
[quote=tomekppp]chcac wplacic kase na betathome przelewem bankowym musze tam umieszczac swoje dane:czyli imie,nazwisko,adres?czy wystarczy:odbiorca,nazwa banku,numer konta,tytul,iban i bic? chodzi o to ze chce aby mi ktos wplacil na konto i nie chce podawac danych? dane wplacajacego musza bezwzglednie zgadzac sie z twoimi danymi na koncie gracza! od kiedy?  ja mam konto na kogoś innego i jak przelewam kase to też podaje inne dane i zawsze jest wszystko ok więc nie pisz bzdur  mysle ze wplacac mozesz bez problemu, ale rodzi sie w mojej glowie pytanie czy mozesz te pieniadze wyplacac? bo wydaje mi sie ze nie masz racji.. (aczkolwiek dopuszczam mozliwosc mojej pomylki) Powiem tak mam konto na brata,przelewam kase i wpisuje swoje dane a wypłacam na konto taty i jeszcze nie miałem żadnych problemów  [/quote] a ile czasu ci idzie wyplata na koto bankowe?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pytanie do posiadajacych tam konto...Ile tak srednio dni trzeba czekac az BAH zaksieguje kase na koncie?Bo wplacalem przelewem bankowym kase w piatek a dzis jeszcze nie ma. W unibecie i sportingbet gdzie mam konta kasa szla 2 dni
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pytanie do posiadajacych tam konto...Ile tak srednio dni trzeba czekac az BAH zaksieguje kase na koncie?Bo wplacalem przelewem bankowym kase w piatek a dzis jeszcze nie ma. W unibecie i sportingbet gdzie mam konta kasa szla 2 dni przeslij im swoj screen wplaty
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
|
|
|
|
|
Łódzki Klub Sportowy
|
|
Łódzki Klub Sportowy
Remik25...jak wpłacam w tygodniu to idzie mi 1 dzień 
|
|
|
|
|
Łódzki Klub Sportowy
|
|
Łódzki Klub Sportowy
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Remik25...jak wpłacam w tygodniu to idzie mi 1 dzień  nie chodzi mi o wplaty , tylko o wyplaty , zlecalem swoja wyplate w niedziele wieczorem i do dzis nie ma kasy na koncie bankowym , a jesli chodzi o konto BAH to kasa zostala odjeta wczoraj w godzinach poludniowych
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
to tak do 2-3 dni odkąd kasa została odjęta
|
|
|
|
|
Łódzki Klub Sportowy
|
|
Łódzki Klub Sportowy
Remik25...jak wpłacam w tygodniu to idzie mi 1 dzień  nie chodzi mi o wplaty , tylko o wyplaty , zlecalem swoja wyplate w niedziele wieczorem i do dzis nie ma kasy na koncie bankowym , a jesli chodzi o konto BAH to kasa zostala odjeta wczoraj w godzinach poludniowych poprawiłem się post niżej  ...kase będziesz miał jutro tak myśle 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Remik25...jak wpłacam w tygodniu to idzie mi 1 dzień  nie chodzi mi o wplaty , tylko o wyplaty , zlecalem swoja wyplate w niedziele wieczorem i do dzis nie ma kasy na koncie bankowym , a jesli chodzi o konto BAH to kasa zostala odjeta wczoraj w godzinach poludniowych poprawiłem się post niżej  ...kase będziesz miał jutro tak myśle  mam taka nadzieje bo na koncie pustki  dzieki za pomoc
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a kasy jak nie bylo tak nie ma :|
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wlasnie dostalem od nich voucher na 5 ojro. sprawdzcie skrzynki na tasme moze bedzie 
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
Hello!
bet-at-home.com now gives you a free voucher of 5 EUR! (...)Jaka miła niespodzianka 
|
|
|
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
ATP & WTA Tour
rowniez dostalem 
|
|