Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 7 z 17 1 2 5 6 7 8 9 16 17
addict
addict
Odpowiedź swoją oparłem na moim ostatnim doświadczeniu z Totolotkiem(dawny TotoMix),gdy system odrzucił na jednym kuponie dwa typowane wyniki SN1-strzeli/nie strzeli w ramach tego samego meczu a kolektor potwierdził,że regulaminowo "zdarzeń wspierających się" grać razem nie wolno-choć naprawdę nie wiem gdzie tu jest to wspieranie jeśli chciałem zagrać,że jedna drużyna strzeli a druga nie strzeli bo to dawało znacznie lepszy kurs niż stawianie na samo zwycięstwo...

Bonus: Unibet
Pooh-Bah
Pooh-Bah
Jakby ktos chcial grac na telefon w Totolotku to prosze o priv. Tak po prostu jakby ktos nie mial czasu smile

pozdrawiam

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
He?

dzisiaj sie zawiodlem i zdziwilem.

babka powiedziala ze musza byc kombinacje,na meczu ligi adriatyckiej,jak chcialem....

trzeba piepszyc te ziemniaki nasze polskie niech to bankrutuje albo madrzeje,bo to az zal.jakbym wiedzial nawet bym nie wchodzil

M
stranger
stranger
M Offline
może po prostu miałeś pecha (np. ktoś przygotowujący w centrali ofertę w pośpiechu, przez nieuwagę źle oznaczył zakłady blokujące się), moim zdaniem taki zakład da się zagrać w Totolotku, a kolektor powinien to wiedzieć i zwyczajnie skontaktować się z centralą w celu wyjaśnienia, sam kiedyś grałem takie zakłady wielokrotnie

J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline
tak sie zastanawiam co za ekspert od plk pracuje w tej firmie smile
od piatku w ofercie jest wystawiona para
M.King-A.Pluta KL
i teraz mam pytanie czy wystawiajacy ja jest debilem?
czy tez uznaje graczy za debili ?
king od jakiegos czasu niegra juz w plk tylko w grecji laugh

L
addict
addict
L Offline
Jak Toto-Mix płaci teraz pracownikom w swoich punktach? Jest to stała pensja czy jakieś procenty. Ile na miesiąc można wyciągnąć?

Sparta Wrocław
Sparta Wrocław
Originally Posted by leo-83
Jak Toto-Mix płaci teraz pracownikom w swoich punktach? Jest to stała pensja czy jakieś procenty. Ile na miesiąc można wyciągnąć?

Zobacz tutaj

O
oli Offline
sottocapo
sottocapo
O Offline
W mixie 900 zl na rękę za 1/2 etatu ... ok 7zl/h brutto

A
Pooh-Bah
Pooh-Bah
A Offline
Originally Posted by jackm
Originally Posted by SenDPL
Originally Posted by ozzy123
Chyba źle się u nich dzieje. Dzisiaj nie byłi mi w stanie wypłacić wygranej w wysokości, uwaga: 118 zł shocked.
JAkby nie to, że kursy mają czasem fajne, to więcej bym się tam nie wybrał.

To nie wina firmy a gospodarki finansowej sieci. Ogólnie, jeśli w kasie jest powyżej 2000 złotych pracownicy mają obowiązek wpłacać kasę na konto bankowe firmy, co zrobić gdy ktoś przyjdzie wypłacić jeśli zostanie im tylko 20-30 złotych? To jest niestety prawda, tutaj nie ma można mieć pretensji do firmy a do jej zasad.

masz racje,tu wine pomosi tylko i wylacznie procedura finansowa MIXa... sam wiem jak u mnie pani dwa razy w tygodniu biegala wplaty na konto robic,bo musiala,a pozniej trzeba bylo czekac na nawet drobna wygrana

Bzdury piszecie Wać wink Procedura wygląda następująco: w każdy wtorek i piątek - pracownicy są zobowiązani do wpłacenia kasy na konto firmy do 1.000 tys zł, tj. wpłacają tyle, żeby został okrągły tysiąc w kasie.. Sytuacja jest inna tylko z każdym 1 dniem miesiąca, gdzie trzeba wpłacić do 0.. co na ogół się nie zdarza wink wiem, co pisze bo trochę tam pracowałem papa

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Air7
Originally Posted by jackm
Originally Posted by SenDPL
Originally Posted by ozzy123
Chyba źle się u nich dzieje. Dzisiaj nie byłi mi w stanie wypłacić wygranej w wysokości, uwaga: 118 zł shocked.
JAkby nie to, że kursy mają czasem fajne, to więcej bym się tam nie wybrał.

To nie wina firmy a gospodarki finansowej sieci. Ogólnie, jeśli w kasie jest powyżej 2000 złotych pracownicy mają obowiązek wpłacać kasę na konto bankowe firmy, co zrobić gdy ktoś przyjdzie wypłacić jeśli zostanie im tylko 20-30 złotych? To jest niestety prawda, tutaj nie ma można mieć pretensji do firmy a do jej zasad.

masz racje,tu wine pomosi tylko i wylacznie procedura finansowa MIXa... sam wiem jak u mnie pani dwa razy w tygodniu biegala wplaty na konto robic,bo musiala,a pozniej trzeba bylo czekac na nawet drobna wygrana

Bzdury piszecie Wać wink Procedura wygląda następująco: w każdy wtorek i piątek - pracownicy są zobowiązani do wpłacenia kasy na konto firmy do 1.000 tys zł, tj. wpłacają tyle, żeby został okrągły tysiąc w kasie.. Sytuacja jest inna tylko z każdym 1 dniem miesiąca, gdzie trzeba wpłacić do 0.. co na ogół się nie zdarza wink wiem, co pisze bo trochę tam pracowałem papa

tak jak mowisz , tyle ze ja zawsze olewalem te wplaty po tysiacu i na wyplaty mialem laugh ... w umowie jest straszenie, ze zaplacisz odsetki od kazdego dnia spoznienia z wplata - > gowno prawda tongue ... anyway nie polecam pracy w tej firmie, po miesiacu konieczny jest wyjazd do W-wy po certyfikat, wczesniej szkolenia w najwiekszym duzym miescie, najazdy wladz z W-wy a wszystko za marne grosze.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Wie ktos ile placa pracownikowi punktu? Nie wlasicielowi, tylko temu od wklepywania kursow

O
oli Offline
sottocapo
sottocapo
O Offline
Originally Posted by Logan
Wie ktos ile placa pracownikowi punktu? Nie wlasicielowi, tylko temu od wklepywania kursow

Kolega pracuje , 894 PLN na rękę

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by oli
Originally Posted by Logan

Kolega pracuje , 894 PLN na rękę
czyli rozumiem ze kolega pracuje u kogos kto wynajmuje lokal totomixowi i go prowadzi.

Bo osoba ktora wynajmuje owy lokal totomixowi i jednoczesnie w nim pracuje ma na lapke 1200zl pensji + wynajem lokalu + procent od obrotu X jakiejs kwoty.
Sasiad prowadzil punkt totomixa przez 4 lata miesiecznie wychodzil na czysto ~ 2400zl.
Po 4 latach zabawy w toto otwrzyl sklep z armatura do lazienek , okanmi ,roletami ,drzwaim itp rzeczy do domu...

A
newbie
newbie
A Offline
Witam mam pytanie dotyczące liczby zmian w meczu w totomixie. Przed pierwszą rundą Euro postawiłem pare złotych na liczbę zmian over 4,5 we wszystkich meczach pierwszej rundy. Kupon został zaakceptowany. W każdym meczu było conajmniej 5 zmian ale teraz czytając regulamin znalazłem coś takiego "*UWAGA: Zakładu tego nie można łączyć na jednym kuponie z zakładami na liczbę zmian w innych meczach." Czy ktoś może mi napisać czy kupon zawierający wszystkie mecze z pierwszej rundu będzie ważny?

M
enthusiast
enthusiast
M Offline
Angela, jeśli masz zagrane na kuponie to znaczy że ci przyjęli kupon a to jest wtedy jak dokument = więc jest ważny.

Ten punkt w regulaminie (że nie można łączyć) wprowadzili już po tym jak ty grałeś i potem już nie przyjmowali takich zakładów i takiego kuponu byś już nei zagrał. Skoro jednak zagrałeś, został przyjęty itd. to jest ważny. Możesz iść i wypłacić smile

T
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
T Offline
Chciałbym dziś przyznać wielki plus dla Totomixa.

Wygrany kupon bardzo mi sie zniszczył. Widać było tylko nr kuponu i niewyraźnie stawkę. Nie była to duża kwota, ale to nie o to w tym chodzi.
Punkt nie przyjął kuponu. Po telefonie do centrali skontaktowano mnie z szefową oddziału Białystok. W punkcie ów kobieta (bardzo ładna ooo ) zobaczyła kupon, przedzwoniła do dyrektora i wypłacono pieniadze. Wszystko miło, szybko i bez zbędnego gadania. smile

piwo

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
strona toto padla ?

J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline
Originally Posted by kiziorro
strona toto padla ?
niech calkiem zamkna ta zlodziejska firme smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Mam pytanko jak tam teraz jest z możliwością wypłaty jak mecz(tenis) zakończy się koło 15 jest szansa że do 19 wbiją ten wynik do systemu?

Pozdro

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
I zdaje sie ze mamy pierwszego polskiego "prawie netowego buka " grin
nie bardzo tylko kumam czemu zakłady mozna obstawiac tylko miedzy 9-21 ;/

ale mam pytanie bo moze ktos korzystał , czy po wplacie i ew trafienie kartki moge wyplacic mniej niz z tej kartki ?

Strona 7 z 17 1 2 5 6 7 8 9 16 17

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
6 zarejestrowanych użytkowników (Sensei, Lukasz111, poozon, rafal08, betowiec, latajaca_holenderka), 2,986 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,833,397
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025