Dokonuję przelewu bankowego, ale oprócz banku docelowego otrzymałem też dane banku pośredniczącego w transakcjach. W polu bank odbiorcy wpisać po prostu oba z zaznaczeniem że jeden to `intermediary` czy należałoby przeprowadzić to jakoś inaczej?
Proszę o małą pomoc z rozumieniem angielskiego ;):
O co chodzi w tym programie? i czy ta babka się zeszmaciła?
Wszedł jej były i zadał pytanie za 100k $ .
-Czy gdybym chciał ponownie z Tobą być to czy zostawiłabyś męża?
Potem prwoadzący mówi do męża, że jeśli nie chce słyszeć odpowiedzi to niech sobie pierdolnie w gong. Ale mąż myśli, że wyszedł za dziewice i twardo siedzi. Monika przywaliła i wymienili pytanie. Znowu były:
-Czy wierzysz że jestem mężczyzną którego powinnaś poślubić? i ona: -Jeśli mam być szczera to tak.
i teraż mąż się maże żeby go poślubiła, że nie jest szczęśliwy.
Potem pytanie czy chce odejść mając 100k czy grać dalej. Ona oczywiście gra dalej
I kolejne pytanie tym razem od prwoadzącego: -Czy zdradziłąś męża?
-Muszę powiedzieć tak
Kolejne pytanie:
-Czy uważasz się za dobrą osobe? -szczerze mówiąc tak
Proszę o małą pomoc z rozumieniem angielskiego ;):
O co chodzi w tym programie? i czy ta babka się zeszmaciła?
Czy sie zeszmaciła to chyba mało powiedziane, najpierw powiedziała, że myśli że powinna wyjść za mąż za swojego byłego ( tego co zadawał jej pytania) później powiedziała, że dawała innym () po ślubie z tym co siedział na kanapie i na sam koniec powiedziała, że jest dobrą osobą
Panowie czy znaleźliście gdzieś w sieci torrent do filmu Step Up 2, ale nie wersji nagrywanej dzieki kamerce... Dzisiaj byłem na tym filmie w kinie i zrobił na mnie dobre wrażenie, polecam Pomóżcie panowie
mam plik pdf ktory w ktorym sa skserowane wyklady z uczelni. Mam z nich egzam w najblizszym czasie ale: plik pdf jest malo czytelny w wersji oryginalnej nie chce mi sie przepisywac recznie potrzebnych rzeczy do worda.
jest jakis progarmik ktory moglby przeniesc zawartosc pdfu do worda w normalnym stanie ?;)