Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 2 z 11 1 2 3 4 10 11
old hand
old hand
Originally Posted by $port
zgubilem ksaizke znaczy sie ebook obudzic w sobie olbrzyma rpzeszukalem kilka tematow i nie chodza. moze mi ktos wrzucic na jakis upload??

bede abrdzo wdzieczny piwo
czekam
http://www.sendspace.com/file/qqjmev

wink

Bonus: Unibet
$
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
$ Offline
dzieki panowie :piwoL

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
to bedzie pierwszy raz jak sie udziele w tym temacie z prosba o pomoc.. a moze raczej nie tyle co o pomoc a o to co wy byscie zrobili (w sumie na jedno wychodzi ;]).

otoz tak w skrocie i do rzeczy chodzi o to, ze moja ex ostatnio najprawdopodobniej skonczyla z swoim chlopakiem. teraz tak sie zastanawiam czy sie odezwac, pobajerowac, powkurwiac i... nie wiem co mogloby byc dalej ;], mam raczej do niej troche wstret za to co odjebala, ale kiedys przecholernie na niej mi zalezalo.. jakis sentyment zostaje

co wy byscie zrobili ? wiem, ze nie znacie calej historii ale jakbym sie mial tu rozpisac to dobre kilka postow by bylo

pozdro wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
ciekawa konstrukcja wypowiedzi - taka z nutka tajmnicy

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
najlepsze ocenzurowane laugh

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
hyhy, the winner is lelusz.. przeciez ja sobie teraz nie przypomne co napisalem tongue

to bedzie pierwszy raz jak sie udziele w tym temacie z prosba o pomoc.. a moze raczej nie tyle co o pomoc a o to co wy byscie zrobili (w sumie na jedno wychodzi ;]).

otoz od kilku dni odnosze wrazenie, ze moja ex rozstala sie z chlopakiem (nie wiem tego na pewno, nawet nie moge kogos zapytac zeby sie nie dowiedziala, ze 'wesze').
Wpadlem na pomysl, zeby sie do niej odezwac, cos pobajerowac, pocieszyc sie zyciem khyh, troche ja powk*rwiac... nie wiem co mogloby byc dalej ;], mam raczej do niej troche wstret za to co odjebala, ale kiedys przecholernie na niej mi zalezalo.. sentyment mimo wszystko do tych wszystkich rzeczy zostaje

Moze to nie jest pomysl najwyzszej klasy, no ale co mi w sumie zalezy ? wink tylko najgorsze ze musialbys sie odezwac, a zapieralem sie, ze ostatnia rzecza jaka zrobie w stosunku do niej bedzie sms urodzinowy (wyslany juz ).

co wy byscie zrobili ? wiem, ze nie znacie calej historii ale jakbym sie mial tu rozpisac to dobre kilka postow by bylo

pozdro wink

nie ukrywam, ze jestem ciekaw co napisze Pierniczek ;] laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by nOcnY
bo my sie mamy tego domyslić laugh

...wg. mnie powinieneś zaprosić ją na wspólne gotowanie, kupic składniki: olej roslinny, kiełbasa, przyprawy, 3 cebule, kentchup, majonez, chleb oraz piwo ...nastepnie niech ona pokroi cebule i ja leko przysmaży az sie ladnie zarumieni, w tym czasie Ty zajmujesz sie kiełbasą, którą smażysz na drugiej patelni jakies 3-4 minuty, nastepnie dodajesz przyprawy i ładnie już zarumieniona cebulę, smązysz wszystko jeszcze z 3 minuty kiedy juz wszystko bedzie gotowe, każ jej ustac na srodku kuchni i zamknąc oczy, wedy musisz wziąc patelnie i z całej siły pier***ąć jej w łeb bo już nic nie pomoże smile ....a Ty spokojnie idź wypić sobie piwo smile

Ana <3
Ana <3
lelu, pierwsze pytanko, ile macie lat.

old hand
old hand
Originally Posted by gnacik

...wg. mnie powinieneś zaprosić ją na wspólne gotowanie, kupic składniki: olej roslinny, kiełbasa, przyprawy, 3 cebule, kentchup, majonez, chleb oraz piwo ...nastepnie niech ona pokroi cebule i ja leko przysmaży az sie ladnie zarumieni, w tym czasie Ty zajmujesz sie kiełbasą, którą smażysz na drugiej patelni jakies 3-4 minuty, nastepnie dodajesz przyprawy i ładnie już zarumieniona cebulę, smązysz wszystko jeszcze z 3 minuty kiedy juz wszystko bedzie gotowe, każ jej ustac na srodku kuchni i zamknąc oczy, wedy musisz wziąc patelnie i z całej siły pier***ąć jej w łeb bo już nic nie pomoże smile ....a Ty spokojnie idź wypić sobie piwo smile
Jakby nie patrzeć dobry sposób. Ale się uśmiałem:D laugh laugh laugh laugh laugh laugh laugh laugh laugh laugh laugh laugh laugh laugh laugh laugh laugh laugh laugh laugh laugh laugh

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
@gnacik, przepis wykorzystam ;]

@Llama, ja... o damn 19 i kawalek ;] ona troche po 18... wiem co powiecie, ale nie o to kaman. Nigdzie nie napisalem, ze chce koniecznie do niej wrocic. Wiem doskonale o tym, ze jest jeszcze mnostwo dziewczyn na swiecie i pewnie jeszcze lepszych i takie tam.. wink

Ana <3
Ana <3
jak tak podchodzisz, to cóż, carpe diem laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by lelu
@Llama, ja... o damn 19 i kawalek ;] ona troche po 18... wiem co powiecie, ale nie o to kaman. Nigdzie nie napisalem, ze chce koniecznie do niej wrocic. Wiem doskonale o tym, ze jest jeszcze mnostwo dziewczyn na swiecie i pewnie jeszcze lepszych i takie tam.. wink

w takim razie do Niej po prostu zgadaj, ot tak ...jakby nigdy nic smile jak będzie kontynuowała to fajnie smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
lelu, szczerze mowiac to lepsza byla ta wersja z ***

przynajmniej ciekawa

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline

LOL co za poroniony pomysł! I tyle dobrego jedzonka miało by się zmarnować??? Patelnie zostaw w spokoju, kiełbasę z cebulką zjedz, popij piwkiem, a lasce przyjeb deską do krojenia

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
@Llama
hyhy wink no rozumiem ze juz zastrzezen nie ma ;d

@gnacik
no tak tez myslalem, ale bylem ciekawe co ludzie by zrobili.. zreszta to jeszcze wymaga przemyslenia, bo po co sie pchac dwa razy w to samo gowno ;]

schodzicie z tematu panowie ;-)

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A ja wczoraj w sklepie zobaczyłem jakąś dupę w króciutkich spodenkach różowych i mówię do niej:

Fajnie wyglądasz w tych spodenkach laugh

A ona się obróciła i spojrzała na mnie wkurwiona, miała szczęście, że była w sklepie, bo na ulicy to bym jej spytał ile bierze za godzinę laugh

No co? Jak ubiera się jak kur.wa to czemu mam jej tego nie powiedzieć?

Potestuję ten sposób na wyrywanie lasek, gdzie się podchodzi do spoko laski i mówi:

- Cześć! Prześpisz się ze mną?
/Pauza/
- Za 200 zł
/Pauza/
- Ale te pieniądze są mi bardzo potrzebne

mgr Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Master Flamaster
a lasce przyjeb deską do krojenia

laugh piwo

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
zmarcin, napisz jeszcze raz bo mnie strasznie ciekawi co tam zostało ocenzurowane smile

Z
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Z Offline
zmarcin, napisz jeszcze raz bo mnie strasznie ciekawi co tam zostało ocenzurowane smile

Ja wiem ;]
"A ona się obróciła i spojrzała na mnie wkurwiona, miała..."

Z
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Z Offline
Znowu coś popsułem:
"A ona się obróciła i spojrzała na mnie wkur.wiona, miała"

Strona 2 z 11 1 2 3 4 10 11

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
10 zarejestrowanych użytkowników (burbon, aker, Lukasz111, latajaca_holenderka, Sensei, forty, 11kera11, ANZELMO, rafal08, betowiec), 2,770 gości, oraz 12 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,833,514
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025