Jakos 2 lata temu w Anglii ostro reklamowali "A Team is back" czy coś w tym stylu. Na początku myśleliśmy z kumplem, że emitowane będą jakieś nowe odcinki, jednak okazało się, że twórcy tego programu odwiedzali głownych bohaterów tego kultowego serialu i pokazywali jak teraz żyją Mr. T i reszta (coś mi się kojarzy, że któryś z nich już nie żyje, być może aktor grający Hannibala). Ciekawy pomysł Jak przypomnę sobie tytuł tego to dam znać.
czy ktos ma namiary na 'Druzyne B' czyli parodie Druzyny A w wykonaniu Benny Hilla - dawniej puszczali to w Polsacie to 15 minutwy 1 odcinek bardzo dzieki z gory fajnie sie tam BA przesunela miotla jak dostal czyms w glowe
Na polishtrackerze widzialem dostepne wszystkie sezony druzyny A gdzies ostatnio, nie bylem zainteresowany sciaganiem, bo juz dawno mam wszystkie odcinki na plytach(okolo 100).
Generalni rocznik 85 i starsze powinny dobrze wspominac ten serial, z tego co pamietam to polsat emitowal z macgyverem(ktory tez jest dostepny na polishtrackerze )
Z ciekawostek, hannibal i BA nie przepadali za soba, starszy zazdroscil czarnemu ze jest najpopularniejszym czlonkiem druzyny. Ogolnie aktor grajacy hannibala z tego co pamietam byl nielubiany przez wszystkich.
Klasyka z mlodosci, ale teraz nie bylem w stanie jeszcze raz obejrzec wszystkiego.
dziekuje dla mnie rewelacja PS czy ktos slyszal ze w UK ma wejsc ustawa zakazujaca sciagania? Bedzie trzeba do zmiany obywatelstwa i przesiadki do jakiej Szwajcarii trzeba dawac zarobic olskim sciagaczom i wpisywac w google haslo 'sprzedaz Divxow' - w sumie zaoszczedzi sie czasu i komputera nie bedzie mulilo
Czy dzisiaj ukazał się nowy numer TV Okey?W jednym kiosku powiedzieli mi o 7 rano że już nie ma,a w innym że w ogóle się nie pojawił i żeby pytać jutro...więc ukazał się dziś czy nie?