|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
 na pewno kolega?  Ja zony nie mam to by mnie to waliło... A gadulimy co ma zrobic kumpel jak mu poradzic.
|
|
|
|
|
Knockin' On Heaven's Door
|
|
Knockin' On Heaven's Door
 na pewno kolega? nie bede udawal, dobrze smieciowi i nawet sie z tego ciesze ze tak wpadl  jednak zycie czasami jest sprawiedliwe  dobrze prawisz 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
I chyba tymczasowe zaplacenie bedzie najmniej problemowym rozwiazaniem... Drogo wyniesie go ta chwila slabosci... 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
niech zaproponuje zonie trojkat z ta laska co juz ma film  a pozniej to juz samo poleci jak sie zonce spodoba 
|
|
|
|
|
Live fast, die young
|
|
Live fast, die young
 na pewno kolega? nie bede udawal, dobrze smieciowi i nawet sie z tego ciesze ze tak wpadl  jednak zycie czasami jest sprawiedliwe  dobrze prawisz  jak nigdy zgadzam sie z Experto. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
 na pewno kolega? nie bede udawal, dobrze smieciowi i nawet sie z tego ciesze ze tak wpadl  jednak zycie czasami jest sprawiedliwe  uważam dokładnie tak samo. dobrze wiedzieć, ze choć czasem życie bywa sprawiedliwe.  na frajera, który zdradza swoją żone
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
I chyba tymczasowe zaplacenie bedzie najmniej problemowym rozwiazaniem... Drogo wyniesie go ta chwila slabosci...  Nom wlasnie, drogo..
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Moze sie pocieszyc tym ze senator z USA placil po 14 tys dolarow za wizyte u dziwki  Teraz tez ma przejebane bo zona sie dowiedziala i caly narod. A koles zawsze walczyl z prostytucja Ludzie maja naprawde naj.ebane w tych glowach
|
|
|
|
|
Live fast, die young
|
|
Live fast, die young
po co sie taki jeden z drugim wiaza z Kobieta, jak pozniej zdradzaja 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
 na pewno kolega? nie bede udawal, dobrze smieciowi i nawet sie z tego ciesze ze tak wpadl  jednak zycie czasami jest sprawiedliwe  dobrze prawisz  jak nigdy zgadzam sie z Experto.  Gnomie a jak pisalem to samo w temacie 'zegnajcie' to mnie wyzywales Mowiles ze tak nie jest to ja sobie wymyslam takie historie. A tutaj masz na talerzu jedna z zycia w PL i druga z zycia w USA. Senator szanowany zonka. Koles walczy z prostytucja obnosi sie ze swoja 'rodzinnoscia' itd a za uszami ma wiecej niz kazdy inny. A jak mowilem ze maja zonby tylko do obiadkow i jak jest mozliwosc to ida w bok to oczywiscie mowie glupoty 
|
|
|
|
|
Live fast, die young
|
|
Live fast, die young
Wez Eska przeczytaj tamten temat jeszcze raz i tutaj zabierz glos.  na to, co mowiles i  na to, co robia te bezmozgi. Mam swoje wartosci, ktorych sie trzymam i one znaczaco odbiegaja od Twojego zdania i od zachowania tych baranow. PS. nie wyzywalem.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
OK ludzie , dzwonilem , pytalem sie i juz sprawa jest rozwiazana i juz opisuję ..
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Wez Eska przeczytaj tamten temat jeszcze raz i tutaj zabierz glos.  na to, co mowiles i  na to, co robia te bezmozgi. Mam swoje wartosci, ktorych sie trzymam i one znaczaco odbiegaja od Twojego zdania i od zachowania tych baranow. PS. nie wyzywalem. No przeciez ja tam caly czas pisalem na co ty teraz <zyga>  Mowilem ze ludzie sa tak zaklamani ze nie potrafia sie przyznac. Robia z siebie ludzi jakimi nie sa zeby tylko sie pokazac. A jak maja szanse to ida w bok. I tak jest widac na przykladach. Jak nie maja szansy to nie ida w bok bo nie maja szansy. Ja tez gardze takimi ludzmi jak tez tym ze ktos sie zeni a chce chodzic na boki. On juz to wie jak w momencia powiedzenia 'TAK' tylko poprostu wygodniej jest miec zone. Ja nie mam nic do wolnego zycia. Preferuje takie ajak. Tylko ze tutaj chodzi o to ze ja sie nie zenie i nikogo nie oklamuje mam wolne zwiazki i jest spoko. Moj wybor ale jak ktos sie zeni a pozneij zdradza i wie doskonale ze bedzie to robil to jest smieciem dla mnie. Nie ma odwagi na zycie wolne bo chce miec zonke do ktorej zawsze moze wrocic. I o to mi chodzilo w tamtym temacie i caly czas to pisalem. Wiec widze ze zdanie masz podobne chociaz tam na mnie jechales No ale ok zakonczmy. Co do tematu to nie ma wyjscia z tej sytuacji. Musi cos wybrac i tak zle i tak nie dobrze
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Witam.
Kilka moich przemyśleń wobec tej sytuacji:
a/ Twój kolega już powinien walic na pocztę i zablokować całą
korespondencję na swój adres-z zastrzeżeniem jej osobistego
odbioru (ewentualnie na wynajętą skrzynkę pocztową).
Jako powód podać:wyjazd-bo ordynacja pocztowa przewiduje taką
możliwość.
b/ zasuwać z całą sprawą na policję-bo nie jest w Polsce
przestępstwem kryminalnym uprawiane seksu z "panienką" - ale
szantażowanie jest i tu bardzo łatwo organizatorów namierzyć po
lekkim "panienki" przyciśnięciu.
c/ czym szybciej kryminalni zrobią wjazd do tego przybytku aby
zdjąć zarówno "panienkę" jak i aparaturę do nagrywania tym
bardziej rosną szanse kolegi,że uciekający(wobec wpadki jednej
z osób w to zaangażowanych)szantażyści "pogubią dokumentację"...
d/ ponadto na 100% nie jest on jedynym szantażowanym
bo nagranym klientem tej "panienki" więc obaw o zemstę
szantażystów to za dużych miec kolega nie powinien...
e/adres kolegi nie wymagał żadnego śledzenia go-został spisany z
jego dokumentów przez "panienkę" gdy brał kąpiel przed lub po...
Pzdr.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
A wiec tak - zadzwonił i ich pojechał szantazystów, i po kilku h zadzwonili wczoraj ze da 8 stówek i bedzie po sprawie. No to w umowionym miejscu zostawił 800, gdzie znalazł filmik. Z radosci poszedł sie napic. Wrocil wieczorem a ... zona trzymała filmik w reku. Wystraszony usiadł na kanapie , zaczął się tłumaczyć, a żona wyjmuje 10 płyt.... swoich !!!!! I mu pokazuje jak zaplaciła sama za skoki w bok z facetami i byla szantazowana, 10 ply kupila za okolo 15 k. W sumie doszli do wniosku ze zamiast kryć przed partnerem to mogli sie puszczac swobodnie a za kase wyremontowaliby mieszkanie. No i przytuleni ogladali wczoraj do nocy zamiast "Pasji" na jedynce te filmiki... I po historii. Jaja jak berety
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Nie placcie zatem tylko od razu sie przyznawajcie przed zonami, kto wie czy nie zaoszczędzicie bardzo dużo
|
|
|
|
|
Live fast, die young
|
|
Live fast, die young
|
|
|