|
|
?
|
|
?
jaszczur niezla sciema  w to o zonce to nie uwierze, kursik 1,01 na to ze sciema, idz do superexpresu albo do takiej gazety SKANDALE moze to lykna i tu sie musze zgodzić z Experto, w tą opowiaste że typa napkryli jak se inną szturcha coś ma obrączkę na palcu to jeszcze byłem w stanie uwierzyć, ale w to, że żonka robiła to samo i też, gdzieś tam kiedyś była szantażowana i później sobie siedli na kanapie i oglądali jeden z jej filmów... sorry, ale to mi sie jedynie nadaje do jakiegoś szmatławca za 1,05 zł z rubryką "mułosne historie w PL z palca wyssane"
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
jaszczur niezla sciema  w to o zonce to nie uwierze, kursik 1,01 na to ze sciema, idz do superexpresu albo do takiej gazety SKANDALE moze to lykna Dopisujemy gościa do LISTY  Tylko ostrzezenie dajcie, wiem że prowokacje są zabronione  ale przynajmniej śmiesznie było i co niektórzy mogli się wypowiedzieć w życiowych kwestiach
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Witam, Znajomy otrzymał przedwczoraj bardzo interesującą kopertę za szybą samochodu ( musiał być chyba śledzony - albo co ... ) Zawierała ona zdjęcia w bardzo ciekawych pozycjach z pewną panną lekkich obyczajów. Generalnie słabość tego znajomego to znam, do ucieczek na bok, tyle, że jego żonka ( od 4 lat ) żyje w poczuciu, że jest dla niego tę jedyną  Co do koperty - to zawiera ona zdjęcia z nagranego filmu z ukrytej kamery. Napisana jest też groźba o wysłaniu oryginału filmu do żonki, w przypadku niezapłacenia 3000 PLN. nie gadaj ze tez sie reklamujesz na odlotach  Leże  Niech wysle  Swoja droga ,to po cholerę piszesz tu bajki o jakimś znajomym ,jak wiadomo ,ze chodzi o Ciebie   no pewnie że o mnie.  Jak dobra porada to tylko na mecz.pl, a poza tym tu nie chodziło o szantaż tylko o pewną reklamę 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
jaszczur niezla sciema  w to o zonce to nie uwierze, kursik 1,01 na to ze sciema, idz do superexpresu albo do takiej gazety SKANDALE moze to lykna i tu sie musze zgodzić z Experto, w tą opowiaste że typa napkryli jak se inną szturcha coś ma obrączkę na palcu to jeszcze byłem w stanie uwierzyć, ale w to, że żonka robiła to samo i też, gdzieś tam kiedyś była szantażowana i później sobie siedli na kanapie i oglądali jeden z jej filmów... sorry, ale to mi sie jedynie nadaje do jakiegoś szmatławca za 1,05 zł z rubryką "mułosne historie w PL z palca wyssane" Żle ze na początku zbyt poważnie napisałem - jakbym dodał trochę pikantnych szczegółów, poźniej rozwijał historię to wszyscy by łyknęli Ale może ktoś inny wymyśli ciekawszą historię, o swojej miłości, problemach, itp...
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
na mecz.pl zawsze można liczyć 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
na mecz.pl zawsze można liczyć  
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Rozumie ze reklamujesz sie na odlotach  Jaki masz pseudonim artystyczny? "dlugi jak szn ur" 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Żle ze na początku zbyt poważnie napisałem - jakbym dodał trochę pikantnych szczegółów, poźniej rozwijał historię to wszyscy by łyknęli Ale może ktoś inny wymyśli ciekawszą historię, o swojej miłości, problemach, itp... Jakbys napisał ,ze znajomy rozważa możliwośc powieszenia sie,to temat konkurowałby w ilości odsłon z tym topikiem ,który załozył nasz nieoceniony amant, Katalunya 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Rozumie ze reklamujesz sie na odlotach  Jaki masz pseudonim artystyczny? "dlugi jak szn ur"  Jak szukasz rewelacyjny seks - dzwoń na partybets yyyy partyline 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Żle ze na początku zbyt poważnie napisałem - jakbym dodał trochę pikantnych szczegółów, poźniej rozwijał historię to wszyscy by łyknęli Ale może ktoś inny wymyśli ciekawszą historię, o swojej miłości, problemach, itp... Jakbys napisał ,ze znajomy rozważa możliwośc powieszenia sie,to temat konkurowałby w ilości odsłon z tym topikiem ,który załozył nasz nieoceniony amant, Katalunya  Nie no poważnie ten znajomy to w pewnej chwili myślał nawet o powieszeniu. Miał jakiś problem podobny w młodości i pisał ponoć gdzieś na jakieś stronie, czy forum , nie pamiętam ....
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ale jaja  nie wierze wogole w ta historyjke, jak chcesz znalezc uznanie na forum to wrzuc filmik tej panny jak gale opierda.la po same kule jakiemus innemu fagasowi, wtedy Ci uwierze  poki co bajkopisarz z Ciebie zaden 
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
 Co za temat 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
ale jaja  nie wierze wogole w ta historyjke, jak chcesz znalezc uznanie na forum to wrzuc filmik tej panny jak gale opierda.la po same kule jakiemus innemu fagasowi, wtedy Ci uwierze  poki co bajkopisarz z Ciebie zaden  youvidz.com --> video, tam znajdziesz , ta co klęczy obok postawionej deski snowboardowej 
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
jaszur nie zal bylo Ci nicka z 2005 roku na taka prowokacje?  chociaz co do pierwszego posta to ostatnio dosc czesto spotykane akcje w PL, wiec wyglada wiarygodnie
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Experto a chcecie mnie zbanować ? Nie będzie mi żal, nie przywiązuje się do tego - choć jak chcecie wykasujcie po prostu temat, wielu na forum pisało głupie tematy a jakoś .... no właśnie 
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
pierwszy  ee jednak się spóźnilem  opowiastka rodem z pudelka 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jaszur poki jestesmy w temacie to zapytaj zony Twojego kumpla ile placila za ostre rzniecie, wielu na forum zapewne jest studentow, kazdemu pare grosza na ksero sie przyda, a obiecujemy, ze zadna kamerka nie wchodzi w gre, chyba ze fotografia pamiatkowa 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Moze sie pocieszyc tym ze senator z USA placil po 14 tys dolarow za wizyte u dziwki  Teraz tez ma przejebane bo zona sie dowiedziala i caly narod. A koles zawsze walczyl z prostytucja Ludzie maja naprawde naj.ebane w tych glowach a chuj.em tam walczył ...
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
jaszur poki jestesmy w temacie to zapytaj zony Twojego kumpla ile placila za ostre rzniecie, wielu na forum zapewne jest studentow, kazdemu pare grosza na ksero sie przyda, a obiecujemy, ze zadna kamerka nie wchodzi w gre, chyba ze fotografia pamiatkowa  Pisałem - za 10 filmów łącznie ok. 15 k Dobra, już nic nie piszę w tym temacie  HAGIi, popisałbym jeszcze bajerów ku uciesze gawiedzi, ale nie będę nadwyrężał cierpliwości moderatorów  A po co mam czytać forum anonimowo  Znikam, pozdrawiam
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A wiec tak - zadzwonił i ich pojechał szantazystów, i po kilku h zadzwonili wczoraj ze da 8 stówek i bedzie po sprawie. No to w umowionym miejscu zostawił 800, gdzie znalazł filmik. Z radosci poszedł sie napic. Wrocil wieczorem a ... zona trzymała filmik w reku. Wystraszony usiadł na kanapie , zaczął się tłumaczyć, a żona wyjmuje 10 płyt.... swoich !!!!! I mu pokazuje jak zaplaciła sama za skoki w bok z facetami i byla szantazowana, 10 ply kupila za okolo 15 k. W sumie doszli do wniosku ze zamiast kryć przed partnerem to mogli sie puszczac swobodnie a za kase wyremontowaliby mieszkanie. No i przytuleni ogladali wczoraj do nocy zamiast "Pasji" na jedynce te filmiki... I po historii. Jaja jak berety  o matko z córkom... wychodze z topicku
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|