|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
BAN za ban, mial bana na starych kontach to ma na nowym. Szczytem glupoty z jego strony bylo to ze sie pochwalil na forum, ze dostal bana na starego nicka i zalozyl sobie nowy. Prawdopodobnie moglby sobie teraz pisac, bo zaden moderatory by sie nie zorientowal ze to kolejne jego konto, coz ulatwil prace modom 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dodam tylko, że jest sporo innych osób mających któreś tam konto z kolei. Wszyscy o tym wiedzą, z modami na czele, a mimo to te osoby żyją i mają się dobrze na forum  Wydaje mi się, że należy wszystkich traktować równo, i nie chodzi mi tutaj wcale o banowanie 
|
|
|
|
|
|
|
Rowno, przeciez nigdzie na swiecie tak nie ma, to tylko teoria, ale podaj nicki zobaczymy co sie da zrobic ;>
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mam gdzieś ten regulamin. Jestem ciekaw ile osób go przeczytało. Ja z reguły... nie czytam takich rzeczy gdyż staram się być dobrym użytkownikiem. (I jak na razie dobrze mi to wychodziło gdyż nie miałem chyba żadnego ostrzeżenia chociaż możliwe że kiedyś zebrałem jakieś jedno. )
Ale chyba za samo to że zaznaczyłem , że przeczytałem i zgadzam się z regulaminem podczas rejestracji nie robiąc tego w rzeczywistości... powinienem zostać zbanowany czyż nie ?
Co do Chelsea Fana nie wiedziałem że był zbanowany i że to jest jego drugie konto.
Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
pewnie bonusy bedzie wyludzal 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mam gdzieś ten regulamin. Wobec tego ,to samo tyczy sie Twoich dalszych pytań 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dodam tylko, że jest sporo innych osób mających któreś tam konto z kolei. Wszyscy o tym wiedzą, z modami na czele, a mimo to te osoby żyją i mają się dobrze na forum  Wydaje mi się, że należy wszystkich traktować równo, i nie chodzi mi tutaj wcale o banowanie  Konkretnie : 1)Kto ma wiecej niż 1 konto ? 2)Który z moderatorów o tym wie i to toleruje ? Potrafisz ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dodam tylko, że jest sporo innych osób mających któreś tam konto z kolei. Wszyscy o tym wiedzą, z modami na czele, a mimo to te osoby żyją i mają się dobrze na forum  Wydaje mi się, że należy wszystkich traktować równo, i nie chodzi mi tutaj wcale o banowanie  Konkretnie : 1)Kto ma wiecej niż 1 konto ? 2)Który z moderatorów o tym wie i to toleruje ? Potrafisz ? Wiem kto miał zbanowane konto, a teraz udziela się na nowym. Myślę, że chociaż jeden z modów ma wiedzę na ten temat. Wystarczy wejść na QC, niektórzy nawet się z tym nie kryją. Nicków podawać nie będę, bo konfidentem nie jestem.
|
|
|
|
|
|
|
Szewa dzieki za priv, zaraz banuje  A tak na powaznie, to niby jak ich mamy zbanowac tych od multikont skoro userzy pomimo, ze widzia to nam nie pomagaja. Takich userow jak Milaneczek naprawde jest malo, ktorzy sie chwala banem, aby dostac kolejny.
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
Szewa, ja mam 3 konta, ale nie mów nikomu.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Moge prosić o link do regulaminu ? :>
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nicków podawać nie będę, bo konfidentem nie jestem. I wcale sie nie spodziewam ,ani mi na tym nie zależy ,aby kogoś tropić ,niech sobie pisze ,ale przynajmniej zachowa minimum rozsądku i bezczelnie sie tym nie chwali. Zadałem Ci pytanie ,bo skoro wysuwasz zarzuty ,to ....rozumiesz ,prawda ? Ktos mógłby napisać ,ze na forum są oszusci ,ale nie bedzie podawał nicków ,bo nie jest konfidentem. OK ,a jak nie poda ,to bedzie tylko "życzliwym" ,wołajacym o "srawiedliwość" userem ,zatroskanym o dobre imie forum 
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
Wiadomość od sergiusha PYTANIE !!!! DO ADMINNISTRACJI I MODERATOROW !!!! w momencie logowania wyskakuje mi haslo --- Your account has been banned or locked. prosze o info jak mam to rozumiec--- dziekuje za uwage --- sergiush sergiush prosil zebym to wkleil Ktoś wyjaśni? Rano jeszcze działał 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ostrzezenie? za co?
poczytajcie caly temat i jak chcecie rozdawac ostrzezenia to dajcie wiekszosci userom, a nie tylko mi
|
|
|
|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
Twoje słowa:
"zapomnialbym o Tobie.
tez sssij, nawet po same kule mozesz
Amen!"
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
prowokacja byla z ich strony, nie z mojej!
jak juz ostrzezenia to dla tych uzytkownikow takze, ja nie zaczalem!
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
witam, mam pytanie
Za co dostala bana osoba o nicku szymon1982?nie bylo zadnego ostrzeżenia
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
a gdzie znajde liste zbanowanych uzytkownikow ? Bo ja tylko widze liste z ostrzezeniami...
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
amkwish to drugie ostrzezenie mi dales, a innym też daj, wyzwiska w całym temacie, a tylko ja dostałem. Mam u innych moderatorów interweniować?
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|