|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ale sknerus, miesieczne konta na rapida chodza na allegro po 20zl 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
hehe, nie no rzadko korzystam a tylko te pliki potrzebowałem :> Ma ktoś talenty na drugą lige Polską? :] Głównie chodzi mi o środkowych obrońców, napastników, defensywnych pomocników i bramkarzy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Leon : http://img523.imageshack.us/my.php?image=skladqh0.jpgtutaj mam kilka talentow ktore warto miec w zespole, ten w ataku po lewej ma juz 6 goli w 3 meczach, nie wiem skad go sciagnelem chyba z 2 ligi niemieckiej
|
|
|
|
|
pokakulka
|
|
pokakulka
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
1.01 ze to edytor 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
1.01 ze to edytor  1% zysku za darmoche  Trudny ten FM  Gram sobie Arką i po rundzie jesiennej nie wygląda to za dobrze w lidze  Tylko 7 miejsce i już bez szans na odrobienie strat do pierwszej Poloni  W PP idzie lepiej za to bo już w 1/4 jestem \o/ Osei przyjdzie do mnie ale dopiero w 2009. Z przodu więc skazany jestem na Chmiesta, który nawet nieźle sobie radzi, 14 bramek i w czołówce po korone króla strzelców jest. Ciekawa sytuacja jest natomiast w pierwszej lidze, gdzie bryluje...Jagielonia i Lech 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja jestem zniesmaczony polska liga w FMie, denny puchar ekstraklasy przy awansie klubem do LM lub PU staje sie wielkim utrapieniem, ponad pol roku gra sie mecz co 3 dni, gdy wszystkie zespoly maja juz przerwe zimowa ja jeszcze musze rozgrywac mecze ze 2 tygodnie. wystawiajac do gry w pucharze ekstraklasy mlodzikow przegrywam mecze morale spadaja i to sie pozneij odbija na formie podstawowych zawodnikow w lidze i pucharach
odpuscilaem sobie lige polska, gram hiszpanska i mam zamiar zaczac jakims srednim klubem z anglii, moze Everton albo West Ham...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
hehe, nie no rzadko korzystam a tylko te pliki potrzebowałem :>
...napastników... Sprobuj Hugo czy Imeh'a ze Slaska. Tani sa a na druga lige sie nadaja... W ogole jesli chodzi o talenty to zobacz sobie strone cmrev... 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dziabor --> Evertonem w tamtym roku grałem w 07  Troche daleko oni do średniaków mają bo się udało w 1 sezonie wicemistrzostwo zdobyć 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a ja wygralem z wisla plock 9-0 do arki malo kto chce przejsc nawet i z drugiej ligi a jesli juz to duzo kaski trzeba wylozyc na place i to tez kwestia z jakiego uaktualnienia sie korzysta bo ja teraz gram na fm uptade 8,4. Gralem ostatnio normalnie i kilka dobrych zawodnikow mi sie nasunelo na mysl. W arce Wachowicz i Chmiest co chwile strzelali brameczki. Ale oprocz nich to Fabiniak, Latkowski, Mikolajek, Rusinek, Bizhev, Sztylka.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Może nie o FM 2008, tylko o FM 2004, ale mała ciekawostka  Od czasu do czasu pogrywam sobie na laptopie jak już mam dość roboty w starego FM-a, gdzie z Borussią Dortmund już dochodzimy do 2020 roku, ale nie w tym rzecz! Patrzę sobie ostatnio, a tu z ławki w FC Saarbruecken wchodzi nie kto inny jak Lionel Messi! Jak to się dziwnie te kariery mogą poukładać 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tia, Mikołajek  Jak mi Kszo zaśpiewało cene to sorry Wawrzyńczoka kupiłem i to chyba najlepszy zakup bo gra w każdym spotkaniu i spisuje się dość dobrze. Jest też powoływany do kadry under 21. Rambo do obrony kupiłem, gra solidnie. W pomocy mam nadmiar bogactwa szczególnie teraz gdy wykurowali się Przytuła i Mazurkiewicz. Pewni miejsca są Wachowicz i Ława. Na pozostałe pozycje muszę wybierać z : Karwan, Moskalewicz, Huś, Kotwica, Przytuła, Mazurkiewicz. Trudny wybór :[
|
|
|
|
|
wieczny student
|
|
wieczny student
Ja gram oczywiście Legią. Pierwszy sezon słabiutko - 5 miejsce. W przedsezonowych prognozach byłem typowany na czwarte miejsce - za Wisłą, Bełchatowem i Zagłębiem. Oczywiście zarząd był niezadowolony z moich wyników i co ocena zarządu to czepiali się, że słabo idzie mi w lidze. Ja natomiast cały czas byłem na pierwszym miejscu! A oni narzekają. Później mam mecz z Zagłębiem u siebie, czyli teorecznie lepsza drużyna od mojej, bo przed sezonem prognozowali, że Zagłebie będzie walczyć o mistrza. Jednak słabo im się wiodło i zajmowali 9 miejsce. Tymczasem kursy buków były na Miedziowych  Co mnie trochę zdziwiło. Tytuł zapewniłem sobie 4 kolejki przed końcem, a zarząd dalej był niezadowolony z pozycji w lidze  Dopiero po ostatniej kolejce coś im się przestawiło Aha i nie gram na talentach. Wolę sam znaleźć jakąś perełkę. Wtedy naprawdę jest duża satysfakcja. Mój skład : Ristic - Wawrzyniak Rzeźniczak Demba Jarzębowski - Korzym (Paulista, Kiełbowicz) Garguła Giza (Murawski) Boguski - Grosicki Grzelak (Sylvestr) Sporo młodzików sobie kupiłem, ale na razie ogrywają się w ME
|
|
|
|
|
Spójnia Świdwin
|
|
Spójnia Świdwin
Mógłby ktoś wrzucić cracka do fm-a zainstalowałem nowego patcha i wyskakuje,że trzeba cracka 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Na ile przed końcem kontraktu inne klubu mogą zaproponować mojemu zawodnikowi kontrakt? Zrozumieliście o co chodzi? 
|
|
|
|
|
Spójnia Świdwin
|
|
Spójnia Świdwin
Na ile przed końcem kontraktu inne klubu mogą zaproponować mojemu zawodnikowi kontrakt? Zrozumieliście o co chodzi?  Pół roku o ile się nie mylę...jak coś to nie krzycz 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Na ile przed końcem kontraktu inne klubu mogą zaproponować mojemu zawodnikowi kontrakt? Zrozumieliście o co chodzi?  Pół roku o ile się nie mylę...jak coś to nie krzycz  Jak mi Chmiesta ktoś zakosi =/ Menda nie chce nowego kontraktu, a jak go opchne w okienku zimowym to nie będe miał kogo do ataku wystawić 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
i co ja mam zrobić? Mam koniec 2008, kontrakty kończą się głównie w czerwcu 2009. Tacy zawodnicy jak Ława, Chmiest, Wachowicz, Mazurkiewicz mówią, ze obecnie ich przedłużenie nie interesuje albo jakieś inne bzdury. Poczekam jeszcze troche to mi ich ktoś ukradnie.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|