Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 10 z 11 1 2 8 9 10 11
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Ma ktoś na rapidzie konto premium albo neo ? :> Potrzebuje pare paczek, ale limity już się porobiły :[

http://rapidshare.com/files/64132324/eur08.zip

http://rapidshare.com/files/64134095/nations08.rar

http://rapidshare.com/files/65635571/Graph_for_FM_2008.rar

http://rapidshare.com/files/64594617/kits.rar

Te powyższe dgyby ktoś miał czas potrzebuje na serwer bez limitów. speedyshare albo plikuś.

Bonus: Unibet
X
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
X Offline
Ale sknerus, miesieczne konta na rapida chodza na allegro po 20zl grin wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
hehe, nie no rzadko korzystam a tylko te pliki potrzebowałem :>

Ma ktoś talenty na drugą lige Polską? :] Głównie chodzi mi o środkowych obrońców, napastników, defensywnych pomocników i bramkarzy tongue

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Leon :

http://img523.imageshack.us/my.php?image=skladqh0.jpg

tutaj mam kilka talentow ktore warto miec w zespole, ten w ataku po
lewej ma juz 6 goli w 3 meczach, nie wiem skad go sciagnelem chyba z 2 ligi niemieckiej

pokakulka
pokakulka
Originally Posted by rosom
Leon :

http://img523.imageshack.us/my.php?image=skladqh0.jpg

tutaj mam kilka talentow ktore warto miec w zespole, ten w ataku po
lewej ma juz 6 goli w 3 meczach, nie wiem skad go sciagnelem chyba z 2 ligi niemieckiej

Edytor?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
1.01 ze to edytor grin

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Dziabor
1.01 ze to edytor grin

1% zysku za darmoche grin

Trudny ten FM smile Gram sobie Arką i po rundzie jesiennej nie wygląda to za dobrze w lidze laugh Tylko 7 miejsce i już bez szans na odrobienie strat do pierwszej Poloni frown W PP idzie lepiej za to bo już w 1/4 jestem \o/

Osei przyjdzie do mnie ale dopiero w 2009. Z przodu więc skazany jestem na Chmiesta, który nawet nieźle sobie radzi, 14 bramek i w czołówce po korone króla strzelców jest.

Ciekawa sytuacja jest natomiast w pierwszej lidze, gdzie bryluje...Jagielonia i Lech wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
ja jestem zniesmaczony polska liga w FMie, denny puchar ekstraklasy przy awansie klubem do LM lub PU staje sie wielkim utrapieniem, ponad pol roku gra sie mecz co 3 dni, gdy wszystkie zespoly maja juz przerwe zimowa ja jeszcze musze rozgrywac mecze ze 2 tygodnie. wystawiajac do gry w pucharze ekstraklasy mlodzikow przegrywam mecze morale spadaja i to sie pozneij odbija na formie podstawowych zawodnikow w lidze i pucharach

odpuscilaem sobie lige polska, gram hiszpanska i mam zamiar zaczac jakims srednim klubem z anglii, moze Everton albo West Ham...

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
Originally Posted by Kameleon
hehe, nie no rzadko korzystam a tylko te pliki potrzebowałem :>

...napastników...

Sprobuj Hugo czy Imeh'a ze Slaska. Tani sa a na druga lige sie nadaja...

W ogole jesli chodzi o talenty to zobacz sobie strone cmrev... wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Dziabor --> Evertonem w tamtym roku grałem w 07 grin Troche daleko oni do średniaków mają bo się udało w 1 sezonie wicemistrzostwo zdobyć wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
a ja wygralem z wisla plock 9-0 grin

do arki malo kto chce przejsc nawet i z drugiej ligi a jesli juz to duzo kaski trzeba wylozyc na place i to tez kwestia z jakiego uaktualnienia sie korzysta bo ja teraz gram na fm uptade 8,4.

Gralem ostatnio normalnie i kilka dobrych zawodnikow mi sie nasunelo na mysl. W arce Wachowicz i Chmiest co chwile strzelali brameczki. Ale oprocz nich to Fabiniak, Latkowski, Mikolajek, Rusinek, Bizhev, Sztylka.

E
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
E Offline
Może nie o FM 2008, tylko o FM 2004, ale mała ciekawostka smile

Od czasu do czasu pogrywam sobie na laptopie jak już mam dość roboty w starego FM-a, gdzie z Borussią Dortmund już dochodzimy do 2020 roku, ale nie w tym rzecz!

Patrzę sobie ostatnio, a tu z ławki w FC Saarbruecken wchodzi nie kto inny jak Lionel Messi! Jak to się dziwnie te kariery mogą poukładać smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
tia, Mikołajek laugh Jak mi Kszo zaśpiewało cene to sorry tongue

Wawrzyńczoka kupiłem i to chyba najlepszy zakup bo gra w każdym spotkaniu i spisuje się dość dobrze. Jest też powoływany do kadry under 21. Rambo do obrony kupiłem, gra solidnie. W pomocy mam nadmiar bogactwa szczególnie teraz gdy wykurowali się Przytuła i Mazurkiewicz. Pewni miejsca są Wachowicz i Ława. Na pozostałe pozycje muszę wybierać z : Karwan, Moskalewicz, Huś, Kotwica, Przytuła, Mazurkiewicz. Trudny wybór :[

wieczny student
wieczny student
Ja gram oczywiście Legią.
Pierwszy sezon słabiutko - 5 miejsce.
W przedsezonowych prognozach byłem typowany na czwarte miejsce - za Wisłą, Bełchatowem i Zagłębiem. Oczywiście zarząd był niezadowolony z moich wyników i co ocena zarządu to czepiali się, że słabo idzie mi w lidze. Ja natomiast cały czas byłem na pierwszym miejscu! A oni narzekają. Później mam mecz z Zagłębiem u siebie, czyli teorecznie lepsza drużyna od mojej, bo przed sezonem prognozowali, że Zagłebie będzie walczyć o mistrza. Jednak słabo im się wiodło i zajmowali 9 miejsce. Tymczasem kursy buków były na Miedziowych laugh Co mnie trochę zdziwiło. Tytuł zapewniłem sobie 4 kolejki przed końcem, a zarząd dalej był niezadowolony z pozycji w lidze laugh Dopiero po ostatniej kolejce coś im się przestawiło

Aha i nie gram na talentach. Wolę sam znaleźć jakąś perełkę. Wtedy naprawdę jest duża satysfakcja.
Mój skład :
Ristic - Wawrzyniak Rzeźniczak Demba Jarzębowski - Korzym (Paulista, Kiełbowicz) Garguła Giza (Murawski) Boguski - Grosicki Grzelak (Sylvestr)

Sporo młodzików sobie kupiłem, ale na razie ogrywają się w ME

J
Spójnia Świdwin
Spójnia Świdwin
J Offline
Mógłby ktoś wrzucić cracka do fm-a zainstalowałem nowego patcha i wyskakuje,że trzeba cracka mad

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Na ile przed końcem kontraktu inne klubu mogą zaproponować mojemu zawodnikowi kontrakt?

Zrozumieliście o co chodzi? grin

J
Spójnia Świdwin
Spójnia Świdwin
J Offline
Na ile przed końcem kontraktu inne klubu mogą zaproponować mojemu zawodnikowi kontrakt?

Pół roku o ile się nie mylę...jak coś to nie krzycz laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by javapl

Pół roku o ile się nie mylę...jak coś to nie krzycz laugh

Jak mi Chmiesta ktoś zakosi =/

Menda nie chce nowego kontraktu, a jak go opchne w okienku zimowym to nie będe miał kogo do ataku wystawić frown

mgr Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
pół roku, pół roku

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
i co ja mam zrobić? Mam koniec 2008, kontrakty kończą się głównie w czerwcu 2009. Tacy zawodnicy jak Ława, Chmiest, Wachowicz, Mazurkiewicz mówią, ze obecnie ich przedłużenie nie interesuje albo jakieś inne bzdury. Poczekam jeszcze troche to mi ich ktoś ukradnie.

Strona 10 z 11 1 2 8 9 10 11

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
7 zarejestrowanych użytkowników (Sensei, 11kera11, aker, betowiec, alfa, rymoholik, burbon), 12,519 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,294
Posty5,838,330
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603