|
|
member
|
|
member
Czy wpłacając sianko do Unibetu wystarczy jak podam numer konta, nazwe właściciela konta, oraz numer referencyjny w tytule?( mój bank wymaga tylko tych trzech rzeczy) tak, tylko tyle wystarczy dzięki 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mozna jaakos wejsc przez inny link zeby stary layout na stronie glownej bylo widac? ten nowy jest dobijajacy
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mozna jaakos wejsc przez inny link zeby stary layout na stronie glownej bylo widac? ten nowy jest dobijajacy kiedyś można było przez angielską wersję, ale już niestety nie da się, a nowy layout jest rzeczywiscie do kitu, zero funkcjonalności, tylko buzery ala bwin 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Działa wam opcja wypłaty? Wszystkie inne opcje ładują się a gdy chce wypłacić to stronka wisi. Mam nadzieje ze to tylko problem techniczny 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ostatnio wypłacałem w Wielką Niedzielę i wszystko odbyło się bezproblemowo  więc może to jakieś przejściowe kłopoty  napisz najlepiej do ich supportu. .::Think Twice::. Ignorator.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Działa wam opcja wypłaty? Wszystkie inne opcje ładują się a gdy chce wypłacić to stronka wisi. Mam nadzieje ze to tylko problem techniczny  Może już nie można wypłacać, można tylko wpłacać. Ja właśnie dokonałem depozytu - cholera - nie wypłacę 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
hehe pewnie tak, strasznie im strona muli dzisiaj, moze to, jak nie ruszy wkrótce to dzwonie na support 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Rano (przed 9.00) strona w ogóle nie działa w związku z jakimiś czynnościami usprawniającymi. Może stąd te problemy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Już wszystko śmiga, można wypłacać, powodzenia wszystkim unibetowcom 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Popsioczył człowiek troche i sie spręzyli - wypłata zlecona o 11:30 a o 16 patrzę a kasa zaksięgowana na inteligo - masakra  Brawo unibet!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Unibet zrobił świetną sprawę dla grających poprzez wprowadzenie Przelewów24. Dzięki tej formie w nie całą godzinę mam środki do grania. Jest to o tyle wygodne, że jak widzę dobry kurs na interesujące mnie zdarzenie jestem w stanie szybko go zagrać. Brawo dla Unibetu po raz kolejny pokazali, że są profesjonalistami a ja to bardzo cenię  .::Think Twice::. Ignorator.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dlaczego aż godzinę? U mnie taki transfer trwa poniżej 5 min  Tyle, że ja robię taki myk, że zaznaczam wpłata przez mb, a następnie zapłać przez przelewy24  błyskawicznie kasa jest na koncie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Brawo dla Unibetu po raz kolejny pokazali, że są profesjonalistami a ja to bardzo cenię  .::Think Twice::. Ignorator. Jeszcze jakby uruchomili stary wygląd strony to byłoby pięknie, ale poprzednia wersja leży od wczoraj i nie wygląda na to żeby mogła by ć jeszcze w użyciu 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
No nie przesadzaj z tymi peanami na cześć unibetu, bo jeśli trwa to godzinę to jest to zdecydowanie najdłużej ze wszystkich buków obsługujących przelewy24 (a jest ich już trochę). W takim np. betssonie wpłata przez przelewy24 jest księgowana online - automatycznie ...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Być może krócej jednak po wpłacie zajmuje się innymi rzeczami niż patrzenie na konto w UB. Z resztą wiele razy jest tak, że mój bank za późno księguje. Ostatnio tak miałem z wypłatą. Co robić  .::Think Twice::. Ignorator.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mnie unibet zawsze ksieguje automatycznie przelewy24, ale jako jedyny buk nie akceptyje mojej visy elektron  ALE NIE O TYM CHCIAŁEM , pomyliłem sie w zakładzie na lini under over, czy jest mozliwe anulowanie zakładu lub korekta? miał ktoś juz podobny przypadek? zagralem to dosyc mozno a do tego jest to kontra i teraz mam zagrany jeden typ naprawde mocno ;( jeśli komus udało sie anulowac zakład to prosze o jakieś sugestie , pozdrawiam
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mnie unibet zawsze ksieguje automatycznie przelewy24, ale jako jedyny buk nie akceptyje mojej visy elektron  ALE NIE O TYM CHCIAŁEM , pomyliłem sie w zakładzie na lini under over, czy jest mozliwe anulowanie zakładu lub korekta? miał ktoś juz podobny przypadek? zagralem to dosyc mozno a do tego jest to kontra i teraz mam zagrany jeden typ naprawde mocno ;( jeśli komus udało sie anulowac zakład to prosze o jakieś sugestie , pozdrawiam Ja sie kiedys pomylilem na grze na livie, ale w moim przypadku nawail unibet. Dali 2 razy opcje over (nie bylo undera) , a ja kliknalem w to miejsce gdzie zawsze byl under. Po mailu i przegranym zakladzie zwrocili stawke
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
No nie przesadzaj z tymi peanami na cześć unibetu, Nie wiem, być może to przypadek, ale wydaje mi się, że zwiększyły się limity na zakłady, a moze wraz ze zmianą softu anulowali limity i po kilku kolejnych zakładach wszystko wróci do "normy" pzdr
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|