|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
link do zapisów do kolejnej edycji turnieju: ZAPISY
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Może komuś się przyda: Link do usunięcia reklam przy włączaniu fify: http://gbw.naxphost.com/dl.php?file=FIFA08NoIntroFixAll.rarPlik rozpakować, z rozpakowanych wybrać plik "eng" i go rozpakować, pozostałe wywalić. Plik LOCALE musi znajdowac się w głównym katalogu FIFY. Od teraz odpalenie FIFY zajmuje jakieś 5 sekund. Działa w wersji angielskiej. W polskiej nie jestem pewien.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Działa w wersji angielskiej. W polskiej nie jestem pewien. Zmienia język na angielski. Wystarczy zrobić edycję pliku i zamienić eng na pol. I po odpaleniu jest język polski.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Może komuś się przyda: Link do usunięcia reklam przy włączaniu fify: http://gbw.naxphost.com/dl.php?file=FIFA08NoIntroFixAll.rarPlik rozpakować, z rozpakowanych wybrać plik "eng" i go rozpakować, pozostałe wywalić. Plik LOCALE musi znajdowac się w głównym katalogu FIFY. Od teraz odpalenie FIFY zajmuje jakieś 5 sekund. Działa w wersji angielskiej. W polskiej nie jestem pewien.  super, zawsze mnie wpienia to czekanie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dziala, jezyk zmienia na angielski, ale to chyba bez roznicy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Działa w wersji angielskiej. W polskiej nie jestem pewien. Zmienia język na angielski. Wystarczy zrobić edycję pliku i zamienić eng na pol. I po odpaleniu jest język polski. Fakt
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nowa edycja ligi mecz.pl
LIGA [fixturelist.com] <- kliknij - po kliknięciu w powyższy link, każdy widzi listę graczy z numerami gg (tamta stronka raczej nie jest miejscem publicznym więc pozwoliłem sobie te numery umieścić, ułatwi to umawianie się na grę. Proszę o podanie mi swojego numeru gg, to uzupełnię brakujące. Obok nicka jest link Fixtures/Results, gdzie każdy widzi tylko swoje mecze. Statystyki ogólne są w linkach na górze strony. - gramy z każdym po 2 mecze (można od razu zagrać 2 mecze z tym samym graczem i będzie z głowy) - awanse/spadki: spadają 2 ostatnie drużyny, a cztery zagrają baraże z drugoligowcami z miejsc 3-6. Zasada baraży: gramy do dwóch zwycięstw. - kolejność meczów ogólnie jest dowolna, choć lepiej byłoby trzymać się kolejności, ale najważniejsze to żeby w ogóle te mecze rozegrać  - mecz trwa 90 minut (tyle wystarczy, potrzebujemy trochę remisów ) - ustawienia gry: [color:red]trudność gry: world class (klasa światowa) bramkarz: professional (zawodowiec) szybkość: normalna Na takich ustawieniach (z tym że bramkarz world class) gra się na wszystkich forach turniejowych fify (grałem na takich i dostawałem zazwyczaj lanie). Można sobie pobrać programik: http://www.fifaportugal.com/pafiledb/pafiledb.php?action=download&id=324Gdy się uruchomi grę przez ten program to ustawienia gry będą takie jak ustaliliśmy. Jeśli taka gra się nie spodoba to w następnej edycji zagramy bez bramkarzy  [/color] PUCHAR LIGI [fixturelist.com] <- kliknij - w pucharze gramy jeden mecz, w przypadku remisu - dogrywka, karne - zawodnicy czołowej "6" z poprzedniej edycji + dwójka najlepszych z 2 ligi zaczynają od 2 rundy - w pucharze trzymamy sie terminów: 1 runda do 8.04 2 runda do 15.04 3 runda do 22.04
Przewidywany czas zakończenia ligi to 22 kwietnia. W tym czasie da się raczej rozegrać po 2 mecze z 11 osobami + kilka pucharowych. Ale oczywiście zobaczymy jak to będzie szło. Mam nadzieję że za tydzień każdy będzie miał rozegrane 6-7 kolejek.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tylko zeby nie bylo sytuacji ze dwie osoby wola grac na amatorze to sie ugadaja i tak zagraja. Za oszukanstwo powinna byc kara, jakies ujemne punkty
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
moje gg 1368744
siec hamachi: zwyciestwa haslo: opole
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
tylko zeby nie bylo sytuacji ze dwie osoby wola grac na amatorze to sie ugadaja i tak zagraja. Za oszukanstwo powinna byc kara, jakies ujemne punkty To po prostu kwestia uczciwości, bo przecież nie siedzisz u każdego i nie widzisz. Tylko na jakiej podstawie będzie osądzał, że ktoś oszukuje? Wysoki wynik?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tylko zeby nie bylo sytuacji ze dwie osoby wola grac na amatorze to sie ugadaja i tak zagraja. Za oszukanstwo powinna byc kara, jakies ujemne punkty Licze na uczciwość grających... Jeśli ktoś będzie grał bardzo dobrze ale pechowo remisował 0:0, to może się czuć oszukiwany przez tych co ustawią bramkarza na amator i raczej remisować nie będą. Większość graczy jest raczej poważnymi ludźmi (nie to co na jakimś fifanet  ) i damy radę. Ale jakby co to pomyślimy nad karami.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jesli padnie wiecej niz 5 bramek 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Żeby trochę sprawniej to szło to proponuję trzymanie się kolejności z terminarza.
Jednocześnie można grać dalsze kolejki. Chcę żeby za tydzień uzupełnione były wyniki 4 pierwszych kolejek z rewanżami lub 4 pierwsze + 4 dowolne bez rewanżów. Zastosować się do zasady bo będą walkowery! 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
AnJay - totti_zks 3:2  12 celnych strzałów w meczu i aż 5 goli, więc co wy chcecie od tego bramkarza pro? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kto chętny zagrać mecz ligowy ? pisać 5336513
|
|