|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
bolec nie wprowadzaj w błąd pisząc nie sprawdzone info Besok gra.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Chodzi Ci o dodatnie handi na Turow? Naprawde. W WillHillu sie wyglupili, dali +13, u kilku bukow znajdziesz 11, znajdziesz tez 9. Znalazłem +11 ,starczy  Co do ruskich to ewentualnie Kazań po bardzo przyzwoitym kursie. Trzeba się jeszcze zastanowić.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
bolec nie wprowadzaj w błąd pisząc nie sprawdzone info Besok gra. Max ,przecież sam tego sobie nie wymyślił. Na przyszłość byłoby dobrze ,zeby zawsze podawać źródło.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w betgun +13,5 za 1.65 bodajze
|
|
|
|
|
Inwestor
|
|
Inwestor
Gracie naprawde dzis handi dodatnie na Turów?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
bolec nie wprowadzaj w błąd pisząc nie sprawdzone info Besok gra. jakby co to strona ulebu wprowadzila w błąd wiec... pompka synu
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
bolec nie wprowadzaj w błąd pisząc nie sprawdzone info Besok gra. jakby co to strona ulebu wprowadzila w błąd wiec... pompka synu Nie potrafisz normalnie odpowiedziec ? Nie bede tu tolerowal knajactwa  @Giertyszek....jak najbardziej 
|
|
|
|
|
Live fast, die young
|
|
Live fast, die young
Gracie naprawde dzis handi dodatnie na Turów? tak, jak najbardziej powaznie to napisalem, a mecz ten analizowalem dlugo przed jego rozpoczeciem. W miedzyczasie nie wydarzylo sie nic, co by mnie od tego typu odrzucilo. Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
dobra to ja coś skrobne bo widze że się kaszana zrobiła w tym temacie badalona- galata pewna 1 widziałem jak grają jedni i dródzy nawet nie wiem czy nie będzie handicapu na badalone drugi mecz dynamo- girona dla mnie będzie 1 albo widziałem +5,5 na gironę to myślę że też nie głupie rozwiązanie jest jednak 1 powinna być ktoś jak ma inne przemyślenia to niech napisze cos ciekawego chętnie posłucham
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tak, myślę że niwarto inwestować w żadne hc na gironę. Wczoraj naprawdę ich mecz był żenująco słaby i do poziomu meczu Dynama nawet na moment się nie zbliżył. Słaba obrona, mizeria w ataku nie wróży nic dobrego w meczu z nagazowanym Dynamem. A Juve no cóż...to będzie zdobywaca Pucharu raczej
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Panowie dla mnie dzis tylko jeden pewny zysk 45% lokata jednodniowa
Dynamo - Pamesa typ 1 kurs 1.45
Poprostu nie moze byc inaczej to co zagrala i zarowno Pamesa i Unics to zabawa dzieci na podworku. Dynamo zje dzis Pamese bo na kazdej pozycji ma lepszych grajków. A Gasola z łatwoscia Dynamo wyeliminuje dzis z gry.Czytelnosc gry pamesy jest banalna.Wszystko albo do mcdonalda albo do gasola. Dynamo wygrywa.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Raczej masz na mysli Girone- bo Pamesa odpadla w pierwszym dniu turnieju...
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
tfu tacja lleyton dzieki za poprawe hehe, Girona nie Pamesa. zreszta czy girona czy pamesa to i tak dynamo
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie dla mnie dzis tylko jeden pewny zysk 45% lokata jednodniowa
Dynamo - Pamesa typ 1 kurs 1.45
Poprostu nie moze byc inaczej to co zagrala i zarowno Pamesa i Unics to zabawa dzieci na podworku. Dynamo zje dzis Pamese bo na kazdej pozycji ma lepszych grajków. A Gasola z łatwoscia Dynamo wyeliminuje dzis z gry.Czytelnosc gry pamesy jest banalna.Wszystko albo do mcdonalda albo do gasola. Dynamo wygrywa. Pomyliłes druzyny ,smiem twierdzic ,ze i typ  Handi na Akasvayu zdecydowanie do rozważenia i nie róbmy z Dynama potegi. Zupełnie nieporównywalne mecze cwierćfinałowe i nie ma co wyciagać tak daleko idacych wniosków. Moim typem w tym meczu jest ...under po przyzwoitym kursie.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Znów wysyp pewniaków się robi  ? Kiedy ludzie się nauczą, że w tym "sporcie"(bukmacherka) nie ma peffek lub jak kto woli lokat jednodniowych z niezłymi %. Weźcie sobie wyniki z piłki nożnej czy innej dyscypliny i zobaczycie nie +30/+50% tylko -100% i lament na QC. Amkw votum separatum:) Dla mnie Dinamo wygrywa dziś ale under jak najbardziej możliwy. Festiwal defensywy się zapowiada. Dinamo w finale 7/10 Under 6,5/10 pozdrawiam brokstar
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Pomyliłes druzyny ,smiem twierdzic ,ze i typ  Handi na Akasvayu zdecydowanie do rozważenia i nie róbmy z Dynama potegi. Zupełnie nieporównywalne mecze cwierćfinałowe i nie ma co wyciagać tak daleko idacych wniosków. Moim typem w tym meczu jest ...under po przyzwoitym kursie. nie tylko nazwe, myslalem o Gironie a pisalem Pamesa hehe. Nieporównywalne zgadzam sie w 100&. Tylko ze cwiercfinal Girony z Kazaniem to taka wiosenna zabawa w koszykowke.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Znów wysyp pewniaków się robi  ? Kiedy ludzie się nauczą, że w tym "sporcie"(bukmacherka) nie ma peffek lub jak kto woli lokat jednodniowych z niezłymi %. Weźcie sobie wyniki z piłki nożnej czy innej dyscypliny i zobaczycie nie +30/+50% tylko -100% i lament na QC. Amkw votum separatum:) Dla mnie Dinamo wygrywa dziś ale under jak najbardziej możliwy. Festiwal defensywy się zapowiada. Dinamo w finale 7/10 Under 6,5/10 pozdrawiam brokstar brokstar jestes w ogromnym bledzie sa pewniaki- niestety są.  Chocby Skra w spotkaniu z AZS kursiwo 1.30 jednodniowa 30% lokata  Dzisiaj Juventud 10% lokata a banki daja ino 7% najwiecej i zobacz na jaki czas hehe
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Tylko z dzisiejszego dnia: HSV 1.30 Lyon 1.40 Tottenham 1.60 Pisa 1.50
itd. itd. Wziąłem 4 popularne ligi
Już gdzieś kiedyś Amkwish tłumaczył ludziom te granie na peffki. Nie wiem jaką masz strategię ale jeżeli grasz na tzw. pewniaków to słąbo widzę Twój portfel. Chyba, że grasz dla hobby to insza inszość.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
ale ja pilki nie gram po takich kursach zwlaszcza na singlach  mowie ci ze dzis pewka to dynamo i juventud i tyle na dzis 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dynamo to juz taka masowka ze nie warto tego ruszac 
|
|