|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
Panowie, trzymamy się tematu a nie gadamy tu ogólnie o bukmacherce, itd.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Jest już polska wersja strony a czy są jakieś specjalne promocje dla Polaków ? Do grających tam , jaka forma płatności u nich się najlepiej sprawdza?
|
|
|
|
|
|
|
Za tydzień ma ruszyć jakiś bonus tylko dla Polaków.
Co do płatności, to najlepiej Moneybookers tam używać w PLN. Co ważniejsze, Centrebet chyba nigdy nie limitował promocji pod względem formy płatności.
Tak więc jak ruszy bonus to na 100% będzie dotyczył także tych wpłacających przez MB (bez jaj typu "Promocja super o la la... ale nie dla wpłat przez MB").
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
To witamy kolejną polskojęzyczną stronkę porządnej firmy, bo jak czytam posty jest to buk z gatunku "jak wygrasz to nie martw się o wypłatę" na pierwszy rzut oka bardzo szeroka oferta co do zakładów , wysokie limity co do stawek , jeszcze coś z czego słyną w pozytywnym świetle ?
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Jeżeli jest ktoś pracujący dla nich,to bardzo prosze,aby pomógł umożliwić mi wpłatę do nich.MBank wydał mi nową e-kartę Visa,o innym numerze niż stara,której ważnośc wygasła.Posłałem im skany tej nowej karty.przy próbie wpłaty cały czas pojawia sie ta stara karta,a przy próbie rejestracji nowej klapa. Chyba nie mogą zrozumieć,że to nie jest żaden przekręt,po prostu mBank po 3 latach zmienił chyba każdemu e-karty na kartę o innym numerze niż stara.Mój ID Username 266944 .Chciałbym sie z nimi zmierzyć z handballa. Mam dokładnie tak samo. Korespondencja z supportem niewiele pomogła, mimo że sami usunęli dane mojej starej karty nie mogę zarejestrować nowej. W jakiej walucie jest Twoja karta?? Ja wybrałem euro i konto też mam w euro, ze wpłatami do innych buków nie miałem problemu. W CB za każdym razem pojawia mi się komunikat, że numer karty jest błędny.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
a skoro juz przy tych kartach jestesmy troszke z tematu zejde,jesli konczy sie waznosc karty to nowa sam mbank wysyla czy trzeba ja zamowic?
|
|
|
|
|
member
|
|
member
czy wpłaty Netellerem trzeba tu jakoś specjalnie aktywować? bo wczoraj mi się nie udało i napisali że najpierw musze się skontaktowac z customer service a na maila coś nie odpisują
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
OSKAR, nie sądzę aby trzeba było jakoś specjalnie rejestrowac u nich Netellera. U mnie o ile dobrze pamiętam zadziałał od razu.
DJ
|
|
|
|
|
|
|
Oskar, jeśli masz konto w PLN to najlepiej przez Moneybookers wpłacać (lub na konto bankowe w Polsce!), z tego co wiem to opcja Neteller jest dostępna dla kont w Euro/USD.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
już OK przed chwilą wpłaciłem może wczoraj mieli jakieś problemy
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jest promocja (BONUS 100% - do max.100zł), ale tylko dla czytelników PS http://promos.centrebet.com/ps/Wplaciłem pare minut temu, bonusa poki co ani widu ani słychu.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Jest promocja (BONUS 100% - do max.100zł), ale tylko dla czytelników PS http://promos.centrebet.com/ps/Wplaciłem pare minut temu, bonusa poki co ani widu ani słychu. O żesz fuckk założyłem konto dosłownie 10 minut wcześniej zanim jeszcze zobaczyłem Twojego posta, napisałem do nich maila może jeszcze da się skorzystać z tej promocji..
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Promocja dotyczy kont założonych od 25.04.2008 do 1.07.2008. Aby otrzymać bonus pierwsza wpłata musi nastąpić do 1.08.2008. z regulaminu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mnie w każdym razem już zdążyli wk****, bo ani bonusa ani reakcji na maile.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Mnie w każdym razem już zdążyli wk****, bo ani bonusa ani reakcji na maile. z tymi mailami to prawda.. spróbuj pisać w języku angielskim, wtedy pomoc całodobowa.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Promocja dotyczy kont założonych od 25.04.2008 do 1.07.2008. Aby otrzymać bonus pierwsza wpłata musi nastąpić do 1.08.2008. z regulaminu  Gdzie moge znalesc warunki promcji ??
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dla wszystkich kombinatorów.
"Zgodnie z wymogami licencyjnymi, zanim zrealizujemy Twoją pierwszą wypłatę środków z konta gracza, musimy potwierdzić Twoją tożsamość.
Zostaniesz poproszony o przesłanie do nas skanu/ksero paszportu lub prawo jazdy abyśmy mogli potwierdzić Twoją tożsamość i datę urodzenia, oraz dokumentu potwierdzającego adres zamieszkania."
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
odpowiedzieli mi na maila po 20 minutach szok
|
|
|
|
|
|
|
kfjatek , masz u nich napisane, że polski support jest od pon-pią ale możesz pisać do angielskiego supportu w weekend. Przy weryfikacji konta dają jakiegoś freebeta, co jest unikalnym podejściem na rynku. Co do weryfikacji to jedynie trzeba wysłać skan pierwszej strony prawa jazdy lub obu stron dowodu. Nic innego nie chcą i konto jest wtedy zweryfikowane na stałe i w ciągu kilku dni freebet się pojawia na koncie. 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|