|
|
old hand
|
|
old hand
Co byście radzili mi kupić (biorąc pod względem programy sportowe) Cyfre +, Cyfrowy Polsat czy może platforme n ??
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja w wakacje się przeprowadzam i właśnie też mam zamiar kupić sobie jakąś platforme i chyba wybiorę Cyfrowy Polsat bo chyba Canal+ ma udostępnić sieciom kablowym i innym platformom MultiPakietu Canal+ za 39zł.To tyle ile teraz płacę w kablówce. I wtedy mam Canal+Sport gdzie są najlepsze ligi, Polsat Sport, Polsat Sport Extra( ME), EuroSport i chyba coś tam jeszcze na tym cyfrowym polsacie jest.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
to wszystko zależy jaki sport cie interesuje i jakie ligi ewentualnie. Na cyfrze piłka jest wg mnie lepsza: angielska, hiszpańska, włoska, francuska i polska. Na polsacie bundesliga, holenderska, grecka i szkocka zdaje się 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Polsat nie ma bundesligi już od 2 lat. Ma ją SportKlub. Polsat Sport ma szkocką, grecką, holenderską, belgijską, rosyjską, trochę włoskiej, 2 angielską do tego puchar Francji, Niemiec, Ekstraklasy.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
na polsacie jest rosyjska, holenderska, grecka i szkocka. bundesligi nie ma
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jeżeli nie zależy Ci na dobrym sygnale odbioru mowa tu o HD to ja bym wybrał kablówkę UPC (pełny pakiet + pakiet Canal+). Platforme N wg. mnie najmniej się opłaca.
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Dopóki C+ ma Ekstraklasę i Premiership to jest nie do ruszenia.
N popełnił błąd nie przejmując którejś z istniejących platform, bo na rynku nie ma miejsca dla 3 systemów.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Co byście radzili mi kupić (biorąc pod względem programy sportowe) Cyfre +, Cyfrowy Polsat czy może platforme n ?? ja polecam platformę polsatu i canal + w jednym a wszystko za 18zł miesięcznie 
|
|
|
|
|
Felietonista
|
|
Felietonista
Co byście radzili mi kupić (biorąc pod względem programy sportowe) Cyfre +, Cyfrowy Polsat czy może platforme n ?? ja polecam platformę polsatu i canal + w jednym a wszystko za 18zł miesięcznie  gdzie takie cuda? ja za sam polsat płace 50 ale w czerwcu mi sie konczy umowa i na miesiac przedłuzam na mistrzostwa tylko, jak możesz to podaj jakieś szczegóły: gdzie, co i jak trzeba nabyć? Pozdrawiam
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Co byście radzili mi kupić (biorąc pod względem programy sportowe) Cyfre +, Cyfrowy Polsat czy może platforme n ?? ja polecam platformę polsatu i canal + w jednym a wszystko za 18zł miesięcznie  gdzie takie cuda? ja za sam polsat płace 50 ale w czerwcu mi sie konczy umowa i na miesiac przedłuzam na mistrzostwa tylko, jak możesz to podaj jakieś szczegóły: gdzie, co i jak trzeba nabyć? Pozdrawiam pogadaj z kumplami co siedzą troche w technice elektronicznej, kilka godzin zajmuje praca nad tunerem i kartą i ... full pakiety wypas bez ryzyka 
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
tak jak pisze Mura,Mozna przerobic dekoder Ferguson ,ze istnieje mozliwosc ogladania pakietu cyfry i polsatu w jednym pakiecie i macie wszystkie ligi na wyciagniecie reki,mozna wgrac takze premiere i Liga niemiecka i liga mistrzow kazdy mecz.,chyba ze ktos woli N-ke z komentarzem Zubilewicza z Ligi mistrzow 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A działa ta sztuczka na nowych kartach?
|
|