Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
old hand
old hand
Co byście radzili mi kupić (biorąc pod względem programy sportowe) Cyfre +, Cyfrowy Polsat czy może platforme n ??

Bonus: Unibet
P
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
P Offline
Ja w wakacje się przeprowadzam i właśnie też mam zamiar kupić sobie jakąś platforme i chyba wybiorę Cyfrowy Polsat bo chyba Canal+ ma udostępnić sieciom kablowym i innym platformom MultiPakietu Canal+ za 39zł.To tyle ile teraz płacę w kablówce. I wtedy mam Canal+Sport gdzie są najlepsze ligi, Polsat Sport, Polsat Sport Extra( ME), EuroSport i chyba coś tam jeszcze na tym cyfrowym polsacie jest.

addict
addict
to wszystko zależy jaki sport cie interesuje i jakie ligi ewentualnie. Na cyfrze piłka jest wg mnie lepsza: angielska, hiszpańska, włoska, francuska i polska. Na polsacie bundesliga, holenderska, grecka i szkocka zdaje się futbol

P
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
P Offline
Polsat nie ma bundesligi już od 2 lat. Ma ją SportKlub. Polsat Sport ma szkocką, grecką, holenderską, belgijską, rosyjską, trochę włoskiej, 2 angielską do tego puchar Francji, Niemiec, Ekstraklasy.

Pooh-Bah
Pooh-Bah
na polsacie jest rosyjska, holenderska, grecka i szkocka. bundesligi nie ma

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
Jeżeli nie zależy Ci na dobrym sygnale odbioru mowa tu o HD to ja bym wybrał kablówkę UPC (pełny pakiet + pakiet Canal+). Platforme N wg. mnie najmniej się opłaca.

C
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
C Offline
Dopóki C+ ma Ekstraklasę i Premiership to jest nie do ruszenia.

N popełnił błąd nie przejmując którejś z istniejących platform, bo na rynku nie ma miejsca dla 3 systemów.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by neoximek
Co byście radzili mi kupić (biorąc pod względem programy sportowe) Cyfre +, Cyfrowy Polsat czy może platforme n ??

ja polecam platformę polsatu i canal + w jednym

a wszystko za 18zł miesięcznie smile

M
Felietonista
Felietonista
M Offline
Originally Posted by mura

gdzie takie cuda? ja za sam polsat płace 50 ale w czerwcu mi sie konczy umowa i na miesiac przedłuzam na mistrzostwa tylko, jak możesz to podaj jakieś szczegóły: gdzie, co i jak trzeba nabyć? Pozdrawiam

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by muchinio
Originally Posted by mura

gdzie takie cuda? ja za sam polsat płace 50 ale w czerwcu mi sie konczy umowa i na miesiac przedłuzam na mistrzostwa tylko, jak możesz to podaj jakieś szczegóły: gdzie, co i jak trzeba nabyć? Pozdrawiam

pogadaj z kumplami co siedzą troche w technice elektronicznej, kilka godzin zajmuje praca nad tunerem i kartą i ... full pakiety wypas bez ryzyka wink

P
Sherlock Holmes
Sherlock Holmes
P Offline
tak jak pisze Mura,Mozna przerobic dekoder Ferguson ,ze istnieje mozliwosc ogladania pakietu cyfry i polsatu w jednym pakiecie
i macie wszystkie ligi na wyciagniecie reki,mozna wgrac takze
premiere i Liga niemiecka i liga mistrzow kazdy mecz.,chyba ze ktos woli N-ke z komentarzem Zubilewicza z Ligi mistrzow laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A działa ta sztuczka na nowych kartach?

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
10 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, Sensei, rymoholik, ANZELMO, aker, bukma, alfa, wHiTe_StAr, latajaca_holenderka, betowiec), 2,006 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,289
Posty5,835,378
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025