|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Na do niedawna co jakis czas odwiedzalem na TTKFie, ale ostatnio brak czasu. Nie wiem w jakim aspekcie pytasz ale ja uczeszczalem za free w ramach uniwerku  jak to za free?  ja musiałem płacić 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Sorry za kolejny post z rzędu, ale przypomniało mi się. Gdzie są Łęgi Dębińskie, jak tam dotrzeć? Juwenalia tam się będą odbywać 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Miejsce – tj. nadbrzeże Warty znajdujące się po prawej stronie Mostu Królowej Jadwigi dla ruchu zorientowanego ze śródmieścia w kierunku Rataj.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Trzeba miec dobre uklady z trenerem z wuefu  prowadzi tez zajecia na silke i sie mozna wbijac jak Ci pasuje godzinowo  Łęgi Dębińskie są nad Wartą przy Drodze Dębińskiej i Piastowskiej (chyba od niej jest wejscie - jeszcze nie odwiedzalem). Wysiadasz na awuefie i cisniesz na Wilde  napewno znajdziesz bez problemu w czwartek  p.s. moze jakies poznanskie piwko mecz.peelowe z okazji juwenaliow? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wlasnie, wlasnie. Odnosnie Juwenaliow, kiedy sa? Ostry ma byc - kiedy? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja, jeżeli się w ogóle pojawię w czwartek, to raczej lajotowo, bo w piątek do roboty. No, ale w piątek...  jeszcze pomyślę. powinienem się uczyć :/
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no, ale możemy się jakoś ustawić w czwartek. Tylko, żebym zdążył wrócić do chaty i się z garniaka rozebrać 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tez bym sie spotkal na juvenaliach w sumie w piatek planowalem isć ?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
@odgdog ja mam w przyszlym tygodniu trzy kola zaliczeniowe wiec tez teoretycznie powinienem sie uczyc w weekend a jak bedzie to zobaczymy  Ostry w czwartek z Pokahontaz, Killa kela i Vavamuffin. szczegoly http://juwenalia.poznan.pl/index.phpaha no i jezeli bedziecie uczestniczyli w pochodzie  to na 100% traficie na łęgi 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
hehe... jeszcze te loty red bulla wypadają w niedzielę. To co? jakiś mini zlot? Tylko, żeby nie było takich numerów jak u tych tam na górze działu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
@odgdog ja mam w przyszlym tygodniu trzy kola zaliczeniowe wiec tez teoretycznie powinienem sie uczyc w weekend a jak bedzie to zobaczymy  Ostry w czwartek z Pokahontaz, Killa kela i Vavamuffin. szczegoly http://juwenalia.poznan.pl/index.phpaha no i jezeli bedziecie uczestniczyli w pochodzie  to na 100% traficie na łęgi  podobne ekipy byly w Olsztynie 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
hehe... jeszcze te loty red bulla wypadają w niedzielę. To co? jakiś mini zlot? Tylko, żeby nie było takich numerów jak u tych tam na górze działu  o cholera, faktycznie (a jeszcze Roland trwa, potem Euro...) Tez nie mieli kiedy sesji zrobic  Mini zlot jak najbardziej, ale kazdy bedzie spal u siebie (albo na łęgach  ) to i zaliczek nikt zbieral nie bedzie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
hehe... jeszcze te loty red bulla wypadają w niedzielę. To co? jakiś mini zlot? Tylko, żeby nie było takich numerów jak u tych tam na górze działu  o cholera, faktycznie (a jeszcze Roland trwa, potem Euro...) Tez nie mieli kiedy sesji zrobic  Mini zlot jak najbardziej, ale kazdy bedzie spal u siebie (albo na łęgach  ) to i zaliczek nikt zbieral nie bedzie  
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Popieram pomysł mini zlotu poznańskiego. Kiedyś (chyba we wrześniu) taki miał miejsce. Jeśli dobrze pamiętam to był Korver, Gomes, Kobiash i jeszcze ktoś. A i jeszcze był wypad na mecz Lecha - gościnna wizyta Kameleona. To jak się Panowie umawiamy, czwartek czy piątek??
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
muzycznie bardziej pasuje mi czwartek alkoholowo - piątek
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Poczekajcie na mnie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
bardziej piatek niesety praca 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Poczekajcie na mnie  A kiedy będziesz??
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Poczekajcie na mnie  A kiedy będziesz?? i to jest fundamentalne pytanie  mi na dzien dzisiejszy praktycznie odpowiada alkoholowo i nie tylko kazdy dzien  wiec niech wypowiedza sie ci, ktorym moze np. tylko jeden dzien pasowac tak pozatym to mile widziani beda wszyscy chetni forumowicze, prawda? wiec sie ujawniac, wpisywac i tak dalej 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wiec ja jestem za Piatkiem 
|
|