Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
#2388554 01/06/2008 16:55
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
W jaki sposób można Odrobić wojsko i w jakich firmach czy instytucjach to jest możliwe jeżeli ktoś coś wie na ten temat proszę o info smile

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
najpierw musisz jechac do WKU z podaniem ze chcesz odrabiac wojsko. Sam z takim czyms jechalem, ale po dłuzszej rozmowie z jakim kapitanem ktory mi uswiadomił kilka rzeczy zrezygnowal ze zlozenia takiego podania i poszedlem do wojska, przy okazji zrobilem prawko na C za darmo i przezylem 9 miesiecy w koszarach, na poczatku było ciezko ale potem juz z górki i mysle ze do konca zycia bede to pamietal. A odrabiac mozna np. w szpitalach, tylko nie wiem czy oni ci wyznaczaja konkretnie gdzie, czy samemu sobie znajdujesz (ale raczej ta druga opcja). Sluzba zastepcza trwa bodajze 1,5 roku a nie 9 miesiecy, nie wiem czy cos sie zmienilo.

Z
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Z Offline
dimesa i donica pytać o szczegóły smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by larsson
najpierw musisz jechac do WKU z podaniem ze chcesz odrabiac wojsko. Sam z takim czyms jechalem, ale po dłuzszej rozmowie z jakim kapitanem ktory mi uswiadomił kilka rzeczy zrezygnowal ze zlozenia takiego podania i poszedlem do wojska, przy okazji zrobilem prawko na C za darmo i przezylem 9 miesiecy w koszarach, na poczatku było ciezko ale potem juz z górki i mysle ze do konca zycia bede to pamietal. A odrabiac mozna np. w szpitalach, tylko nie wiem czy oni ci wyznaczaja konkretnie gdzie, czy samemu sobie znajdujesz (ale raczej ta druga opcja). Sluzba zastepcza trwa bodajze 1,5 roku a nie 9 miesiecy, nie wiem czy cos sie zmienilo.
Aha to inne wyjście zapisać sie do szkoły A Kiedy rozpoczyna sie zawodowe wojsko smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Moj kolega wlasnie odrabia wojska z Strazy Pozarnej. Matka dosyc wysoko postawiona na Lublin policjantka mu zalatwila. Z tego co mowil to na Lublin byly tylko 2 miejsca w SP.

Drugi kolega (student) jedzie w wakacje do Deblina na 5 tygodniowe przeszkolenie. Wyjdzie stamatad chyba jako kapral

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by wolfiks
Aha to inne wyjście zapisać sie do szkoły A Kiedy rozpoczyna sie zawodowe wojsko smile

Nigdy.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
wolfiks jak masz prawko B to ani nie uciekaj od wojska. zrobisz sobie w wojsku C za darmo a pare miechow jakos przezyjesz.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
no mam prawko B smile NO zobaczymy co to będzie.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Sturmwind
wolfiks jak masz prawko B to ani nie uciekaj od wojska. zrobisz sobie w wojsku C za darmo a pare miechow jakos przezyjesz.
te prawko na C mozna tez robic w cywilu, jesli WKU ma podpisana umowe z jakims osrodkiem. Ja tez mialem isc na wakacje, ale zanim zrobilem to prawko w cywilu to mineło ok. 6-7 miesiecy smile Ale to zalezy od WKU. Wiec sie jeszcze zastanow co bedzie lepsze, lepiej chyba byc tym kierowcą w wojsku te 9 miesiecy niz w jakims szpitalu przez 1,5 roku robic nie wiadomo co.

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Originally Posted by Kameleon

Nigdy.

2010

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by larsson
te prawko na C mozna tez robic w cywilu, jesli WKU ma podpisana umowe z jakims osrodkiem. Ja tez mialem isc na wakacje, ale zanim zrobilem to prawko w cywilu to mineło ok. 6-7 miesiecy smile Ale to zalezy od WKU. Wiec sie jeszcze zastanow co bedzie lepsze, lepiej chyba byc tym kierowcą w wojsku te 9 miesiecy niz w jakims szpitalu przez 1,5 roku robic nie wiadomo co.
jak to co ? wybierać nocniki spod dziadków i zmieniać im pieluchy bo takie rzeczy robia tam ZASTĘPCY

F
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
F Offline
Można też odrobić w lokalnym wojewódzkim urzędzie pracy jako recepcjonista.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by lupus
Originally Posted by Kameleon

Nigdy.

2010

Donald mówił? laugh

W Gdyni możesz odorbić jeśli jesteś na studiach na uczelni wojskowej. Pare miesięcy chodzenia w weekendy i jest wink

C
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
C Offline
Originally Posted by zostać modem_MLS
dimesa i donica pytać o szczegóły smile

xD

P
Sherlock Holmes
Sherlock Holmes
P Offline

laugh uczyc sie o metodach zabijania za prawo jazdy shocked
to po wojsku wyjedz do Niemiec i wez slub z Niemka dla pieniedzy

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
pacyfista: jakby nie wojsko to dziś byś pewnie był w arabskim domu publicznym smile

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
3 zarejestrowanych użytkowników (latajaca_holenderka, Sensei, rafal08), 3,749 gości, oraz 7 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,303
Posty5,840,251
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Jul 4th, 2026