|
|
addict
|
|
addict
z tego co wiem na 7 dni. ja juz nawet z tego powodu nie pisze reklamacji, tylko czekam cierpliwie az sciagna blokade.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
czy u nich istnieje cos takiego jak hasla smsowe ?
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
nie, nie maja haseł sms, tylko karta zdrapka z kodami 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kurczę, co najmniej od ponad godziny nie można się zalogować - a miałem o 11.00 ważny przelew do wykonania. Mam konto w inteligo 6 lat ale nie przypominam sobie sytuacji, by taka długa "przerwa techniczna" była, bez wcześniejszego powiadamiania i do tego jeszcze w newralgicznych godzinach "eliksirowych" 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Informacja była przynajmniej tydzień wcześniej.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dawno na konto nie wypłacałem, zmieniło sie coś w danych banku?
Kod SWIFT/BIC PKO Banku Polskiego to BPKOPLPW. Jednocześnie informujemy, że adres Banku, jaki należy wskazywać podczas realizacji przelewów jest następujący: PKO BP SA CBE Inteligo, Al. Armii Ludowej 26, 00-609 Warszawa.
I jeszcze coś bo nie badzo kumam BIC (SWIFT) Required for EUR only IBAN Required for EUR only
Jak mam walute w PLN to nic tam nie wpisywać?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Szanowny Panie,
W odpowiedzi na Pana wiadomość elektroniczną informujemy, że uległ zmianie adres Banku, który należy podawać podczas realizacji przelewów na konto Inteligo. Obecny adres jest następujący: PKO BP SA CBE, Pl. Bankowy 2, 00-095 Warszawa. Kod SWIFT/BIC PKO Banku Polskiego nie został zmieniony i jest to BPKOPLPW. Jednocześnie wyjaśniamy, że dane które należy podawać podczas zlecania przelewu są wyznaczane przez bank przyjmujący przelew. Nie posiadamy informacji jakie dane są niezbędne do podania podczas realizacji przelewów z poszczególnych banków. W przypadku jakichkolwiek dodatkowych pytań lub wątpliwości prosimy o ponowny kontakt.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
wplacajac kase w agencjach pko nie ma kasy od razu na koncie ? kurcze wplacalem godzine temu, a potrzebuje kase na 18-sta.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
wplacajac kase w agencjach pko nie ma kasy od razu na koncie ? kurcze wplacalem godzine temu, a potrzebuje kase na 18-sta. Bedziesz miał ją jutro
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
hm dzwine, jak wplacalem w placowkach PKO kase mialem natychmiast, Teraz wplaclem w agencji - kasa dotarla w okolicach 19-stej.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Z tego co sie zmienilo na lepsze w inteligo, to to ze przy wplacie w kasie PKO kasa jest do 15min a nie jak kiedys nastepnego dnia oraz blokada na karte trwa tylko 7 dni a nie 30, sa jeszcze jakies inne zmiany na lepsze ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Z tego co sie zmienilo na lepsze w inteligo, to to ze przy wplacie w kasie PKO kasa jest do 15min a nie jak kiedys nastepnego dnia oraz blokada na karte trwa tylko 7 dni a nie 30, sa jeszcze jakies inne zmiany na lepsze ? kiedys kasa tez byla szybko (do 30 minut) Poza tym w PKO BP nie ma zadnych zmian na lepsze, bo to jest stary, komunistyczny beton. Porownaj oferte z innymi bankami - zobaczysz olbrzymia roznice. Jedyna ich zaleta jest liczba bankomatow i ich dostepnosc w malych miastach. Dlatego ja trzymam na Inteligo zawsze 200-300 pln, a jako skarbonki urzywam kilku innych bankow. Obecnie najlepszy jest chyba eurobank (tani i z duzym oprocentowaniem + net) oraz Polbank (tylko jako marmurek, bo przez neta to porazka).
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czy depozyty (wpłaty) w oddziale PKO BP dokonane w sobotę, są księgowane natychmiast tak jak w dzień powszedni, na koncie inteligo?
|
|
|
|
|
Mistrz Playoff Zima 2011 
|
|
Mistrz Playoff Zima 2011 
Czy depozyty (wpłaty) w oddziale PKO BP dokonane w sobotę, są księgowane natychmiast tak jak w dzień powszedni, na koncie inteligo? jesli zlecisz przelew w sobote z PKO na Inteligo do kasa dojdzie dopiero w poniedzialek! wiec proponowal bym CI wplacic dzisiaj -masz jeszcze czas! nawet jak wplacisz o 23 to dojdzie od razu!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dokonałem depozytu kartą u buka, kiedy kasa zniknie mi z konta?  Bo coś mi nie chce znikać. W sumie niech nie znika 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Witam,
Środki powinny zostać pobrane z rachunku konta w ciągu siedmiu dni od dokonania wpłaty, czasem nieco później, maksymalnie jeden dzień. Jeśli możesz, to napisz proszę po jakim czasie od momentu dokonania wpłaty, środki zostały pobrane z Twego konta oraz u jakiego bukmachera dokonywałeś wpłaty. Dzięki z góry.
Pozdrawiam
MICHAŁ
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dokonałem depozytu kartą u buka, kiedy kasa zniknie mi z konta?  Bo coś mi nie chce znikać. W sumie niech nie znika  Nie bój nic, zniknie, blokada jest chyba na 7 dni założona więc w tym czasie powinna zniknąć. Ze 3 lata temu jak wpłacało się kartą do starego bwin to często nie zdążyli rozliczyć wpłaty w 7 dni i kasa wracała na knto i mozna było jeszcze raz ją użyć (no ale potem znikało 2 razy haha)
|
|
|
|
|
Spójnia Świdwin
|
|
Spójnia Świdwin
Jeśli wpłacę kasę w PKO BP to dojdzie mi dzisiaj na inteligo? Ważne, dzięki za pomoc 
|
|
|
|
|
Profesor
|
|
Profesor
Ale gdzie w PKO ? w banku agencji czy przez neta z IPKO ? jak wplacisz w agencji lub w banku to kasa bedzie ale za dwa dni 
|
|
|
|
|
Spójnia Świdwin
|
|
Spójnia Świdwin
Ale gdzie w PKO ? w banku agencji czy przez neta z IPKO ? jak wplacisz w agencji lub w banku to kasa bedzie ale za dwa dni  W banku PKO BP na IPKO o tak chcę wpłacić, bo niestety siedzę w robocie, a do banku, gdzie instant księgują mam trochę... 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|