|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
loteria niesamowita te zmiany - dobrze ktos pisal ,szkoda kasy jesli juz grac to under 4,5.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
beznadziejne zaklady na te zmiany ,nie polecam ! A sam grałes;p
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
robi z siebie pajaca .... pewnie sam walnąl za 20 patoli i teraz paznokcie obgryza
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
loteria niesamowita te zmiany - dobrze ktos pisal ,szkoda kasy jesli juz grac to under 4,5. To po jaką cholerę to polecałeś? 
|
|
|
|
|
ŁKS Łódź 
|
|
ŁKS Łódź 
loteria niesamowita te zmiany - dobrze ktos pisal ,szkoda kasy jesli juz grac to under 4,5. Under 4,5 w zmianach? Oszalałeś? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
loteria niesamowita te zmiany - dobrze ktos pisal ,szkoda kasy jesli juz grac to under 4,5. Under 4,5 w zmianach? Oszalałeś?  robi z siebie pajaca ....
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
beznadziejne zaklady na te zmiany ,nie polecam ! A sam grałes;p Zaczyna sie  Generalnie uważam, ze minimum 5 zmian w meczu ma podobne prawdopodobieństwo do tego ,ze ...mecz sie odbedzie  ,takze zrobienie dubelka na 2 mecze po kursie zblizonym do 2 to niezła inwestycja. Niemniej jednak jak czytam o tym ,ze ktos bierze kredyt, aby TO zagrać to mi rece opadają.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak czytam o tym ,ze ktos bierze kredyt, aby TO zagrać to mi rece opadają. Przykro mi ale tutaj to już mówimy o chorobie hazardowej Proponuję zgłosić się po pomoc:http://www.gamblersanonymous.org/http://www.gamcare.org.uk/
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
nie mozna juz laczyc tej liczby zmian w kilku meczach w mixie chyba.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
amkwish, znasz temat - jak zapatrujesz się na zakładu z udziałem Hiszpanów?  Poza typem na David Villa (best scorer), co warto? Pozdrawiam - DJ
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
amkwish, znasz temat - jak zapatrujesz się na zakładu z udziałem Hiszpanów?  Poza typem na David Villa (best scorer), co warto? Pozdrawiam - DJ Villa ? Mocno bym sie zastanowił,bo Xavi miał i ma nadal swietny sezon i....ten dar, ze jak trzeba strzelic ważna bramke to On to zrobi. "Hiszpania nie wyjdzie z grupy" ,mozna sie smiac ,ale moim zdaniem warto ,bo kurs bardzo fajny.
|
|
|
|
|
Marat Safin 
|
|
Marat Safin 
nie mozna juz laczyc tej liczby zmian w kilku meczach w mixie chyba. Byłem dziś o 18:45 w ToTo i już nie mozna łączyc liczby zmian niestety, a kurs spadł faktycznie do 1.25. Dla niedowiarków pozwolę sobie wkleic posta kolegi z innego forum odnośnie zmian over 4,5: "Zagralem taki kupon w totomixie: liczba zmian zawodnikow w meczach 1 rundy grupowej na euro over 4.5 po kursie 1.32...kazdy z 8 meczy po 1.32..chcialem na 1 kuponie, ale przyjeli tylko za 100 (kurs 8.30 bez podatku), 7 kombinacji (losowo 1 odrzucilem) zagralem w 2 kuponach po 200pln..lacznie 500pln powod? Na euro 2004 w 24 meczach grupowych...w 24 bylo conajmniej 5 zmian a w 21/24 bylo ich 6!!! Przejrzalem tez polowe meczy grupowych na MS w Niemczech 2006 rok i nie znalazlem meczu z 4 zmianami...powody? To mecze grupowe...trzeba sie oszczedzac...a kto przegrywa to robi zmiany by odrobic wynik...a prowadzacy by na czas pograc. Zaklad wchodzi gdy bedzie conajmniej 5 zmian w kazdym z 8 meczy 1 serii grupowej. z 500pln do wygrania: 3342,6 czyli 2842 na czysto. Oceniam to na 10/10. " Więc jak widac niektórzy strzaszne głupoty piszą zamiast najpierw sprawdzic co i jak :/ Ja sobie dziś pusciłem w Fortunie tripelka na ilośc żółtych kartek over 3,5 w meczach Polski, Turcji i Austrii. Kursy około 1.65 na mecz. Jak wiemy są nowe wytyczne odnośnie sędziowania i na pewno kartki będą "fruwały". Dodatkowo w tych meczach grają zespoły słynące z ostrej gry jak Chorwaci czy Turcy. Powinno byc kolorowo od początku 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie lubie i nie powinjno sie wyciagac wnioskow po jednym towarzyskim meczu, ale po tym co widzialem wczoraj w meczu z USA tylko potwierdzam co napisal Amkwish. Strasznie dlugo rozgrywaja pilke i nic z tego nie wynika. Mecz wygladal mniej wiecej w ten sposob. Odbior pilki na wlasnej polowie (strasznie latwo pozwalali amrykanom przejsc z obrony do ataku), podanie do sr obroncy, podanie do srokowego pomocnika, wycofanie do bocznego obroncy, podanie do srodkowego obroncy i petla. I gdyby nie blysk Xaviego bylo by 0-0. Ja poprobuje jednak chyba zaklady na under 2,5.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a no i jakos nie bardzo wierze w konszt i mysl taktyczna Aragonesa. Zwlaszcza jak zobaczylem jak grali pod koniec meczu czworka srodkowych pomocnikow. Poza tym Silva jedyny skrzydlowy w chyba nienajlepszej formie i ewidentnie brakuje kogos kto moglby szarpnac cos do przodu.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Sluszna uwaga co do wyciagania wnioskow z meczu towarzyskiego,4 dni przed pierwszym meczem w mistrzostwach.... Jesli ktos myslal ze Hiszpanie stana na glowie by wygrac efektownie z USA,to jest w bledzie.Wedlug mnie byl to mecz z tych -byle nie zlapac kontuzji...Do tego amerykanie to nie ogorki o czym przekonali sie nasi pilkarze.Nie wyciagalbym pochopnych wnioskow.Prawdziwa gra zacznie sie od soboty...
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Niemniej jednak jak czytam o tym ,ze ktos bierze kredyt, aby TO zagrać to mi rece opadają. www.provident.pl [ provident.pl] Amk, bierze się pożyczkę z kilka kawałków i ma się na pewke, z wygranej się oddaje providentovi, a resztę się rozmnaża. Trzeba mieć głowę do interesów  Póki co polecam wszystkim zaciągnięcie kredytu i granie grubo na Polska X2 z hitlerowcami oraz wyjście naszych z grupy.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Dobre...o tym kredycie to nie slyszalem.... Nie polecam....
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Provident? Niezawodni na rynku.
"Jesteśmy niezawodną instytucją finansową.
Możemy zaoferować Ci błyskawiczną decyzję i pożyczkę gotówkową z ekspresową dostawą do domu."
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Błaszczykowski wraca do domu  , w jego miejsca Leo wystąpił o zgodę do Uefa o powołanie Piszczka
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
"Hiszpania nie wyjdzie z grupy" widzę że humorek dopisuje 
|
|