|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie napisałem nigdzie, że cokolwiek tam wygrałem. Bez insynuacji proszę.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wszystko zależy jakie mecze grał. BAH miewa najwyższe kursy. Trzeba być GigaFrajerem by z tego nie korzystać. w pojedynczych przypadkach...mozliwe, ale my tu mowimy o regularnym graniu, a nie o graniu jednego zakladu na miesiac, ktory o dziwo jest jednym z wyzszych w sieci
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ten buk jednak przedziwny jest  Nie dość, że mają najniższe kursy w całej galaktyce, to jeszcze znów spotkałem się z przedziwną sytuacją. O godzinie 01.00 (normalnie po meczu wróciłem do domu :)) chciałem zagrać na over w NBA i co - nie dało sie tego zagrać za żadną stawkę - po wbiciu dowolnej (próbowałem nawet za 6 złotych!) kwoty wyskakiwał komunikat o tym że limit wygranych (jak rozumiem na ten mecz) został przekroczony. Zagrałem testowo na under - przyjęli. Rozumiecie - przyjmowali na under a na over nie Ten zbuk to dramat ...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
o 1:13 na +1,5 Boston przyjeli normalnie, ale zalosne jest ze na totale tylko w jedna strone przyjmowali
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
z serii rozmowy przy sniadaniu ;>
Sie: mam pytanko: jak zostanie rozliczony zaklad "Która drużyna w całym turnieju zdobędzie lepsze miejsce? (Długoterminowy) " jesli zestawione ze soba druzyny nie wyjda z grupy.
Bet-at-home Service PL: jezeli obie ze soba zestawione druzyny nie wyjda z grupoy zaklad jest przegrany
Sie: dlaczego przegrany ? nie powinien byc zwrot, skoro nie mozna wylonic zwyciezcy pojedynku ?
Bet-at-home Service PL: decydujac sie na ten zaklad typuje Pan ze jedna z tych druzyn bedzie lepsza lecz tak nie jest jezeli obie odpadna z grupy
Bet-at-home Service PL: czyli Pan zaklad jest przegrany
Jak to jest w innych bookach? Co ciekawe w BAH przy tej ofercie mozna bylo stawiac zaklady, ktore sie nawzajem wykluczaly. Np. ktora druzyna zdobedzie lepsze miejsce xxx- Grecja, xxx- Rosja, xxx- Szwecja
|
|
|
|
|
Inwestor
|
|
Inwestor
hehe dobre  "decydujac sie na ten zaklad typuje Pan ze jedna z tych druzyn bedzie lepsza lecz tak nie jest jezeli obie odpadna z grupy"
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to dziwne od rana próbuje z nimi skontaktować się przez czat i nic
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
hehe żartuje  Ja też, przecież i tak wszyscy przegrywamy  Chyba wcale do TiO nie zagladasz, jest temat ktory zadaje klam temu ze niby tylko kilka procent wygrywa 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
chcę wypłacić kasę i dlatego wolę pogadać z nimi na czacie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Gdyby kursy były rzędu
2,1 - 2,1
lub 2,50 - 2,50 w przypadku takich par jak Szwajcaria-Szwecja czy Turcja-Grecja
to można by to jeszcze zrozumieć.
Ale kurs 1,45 - 2,5 w przypadku takiej pary jak Turcja-Grecja jest rzeczywiście dosyć złodziejski, jako że prawdopodobieństwo nie wyjścia obu zespołów z grupy to dokładnie 50%. Także realna postać tej propozycji to
1,45 - (2,00 - niedostępne) - 2,50 czyli marża 37%
W niektórych parach wygląda to co prawda lepiej ale też daleko od rewelacji.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
z serii rozmowy przy sniadaniu ;>
Sie: mam pytanko: jak zostanie rozliczony zaklad "Która drużyna w całym turnieju zdobędzie lepsze miejsce? (Długoterminowy) " jesli zestawione ze soba druzyny nie wyjda z grupy.
Bet-at-home Service PL: jezeli obie ze soba zestawione druzyny nie wyjda z grupoy zaklad jest przegrany
Sie: dlaczego przegrany ? nie powinien byc zwrot, skoro nie mozna wylonic zwyciezcy pojedynku ?
Bet-at-home Service PL: decydujac sie na ten zaklad typuje Pan ze jedna z tych druzyn bedzie lepsza lecz tak nie jest jezeli obie odpadna z grupy
Bet-at-home Service PL: czyli Pan zaklad jest przegrany
Jak to jest w innych bookach? Co ciekawe w BAH przy tej ofercie mozna bylo stawiac zaklady, ktore sie nawzajem wykluczaly. Np. ktora druzyna zdobedzie lepsze miejsce xxx- Grecja, xxx- Rosja, xxx- Szwecja Przy informacjach dodatkowych (przy zakładzie) jest jasno napisane, że: zakład jest nieważny gdy obie drużyny odpadną w tej samej rundzie.Pracownik winien znać regulamin a nie serwować swoje wywody.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tak zwany "profesjonalizm" supportu jak w 99% firm w tej branży.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Chłopaki i tak wam rozliczą zakład jako przegrany bo źle zrozumieliście regulamin 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dobra teraz czekamy, napisali tak: Twoja wypłata została zlecona ale na koncie nadal są pieniądze poczekamy zobaczymy
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Potwierdzam możliwość realizacji bonusa jeszcze dziś  W piątek zlecona wpłata (przed południem). Dziś na koncie. Kod wpisany i bonus jest  Za to brawa  Ale kursy czasami ... 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Gdyby kursy były rzędu
2,1 - 2,1
lub 2,50 - 2,50 w przypadku takich par jak Szwajcaria-Szwecja czy Turcja-Grecja
to można by to jeszcze zrozumieć.
Ale kurs 1,45 - 2,5 w przypadku takiej pary jak Turcja-Grecja jest rzeczywiście dosyć złodziejski, jako że prawdopodobieństwo nie wyjścia obu zespołów z grupy to dokładnie 50%. Także realna postać tej propozycji to
1,45 - (2,00 - niedostępne) - 2,50 czyli marża 37%
W niektórych parach wygląda to co prawda lepiej ale też daleko od rewelacji. np. zakłady "kto pierwszy strzeli bramkę" z pierwszego lepszego meczu Francja - Rumunia są takie 1,5 - 2,1 nie dość że marża ponad 14% to jeszcze wynik 0-0 liczą jako przegrany. Kpina.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
hahaha przewiduje nagly spadek aktywnych uzytkownikow u baha z dniem dzisiejszym ;D
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to wtedy jest mega frajerem, a nie frajerem....bo w innym buku grajac te same mecze za te same stawki mialby kilka tysiecy wiecej yaaho - a nigdy nie wpłacałeś do buka typu bwin czy bah kasy tylko po co zeby miec satysfakcję z ich ogrania ? bo ja, jezeli wygrywam u takiego rodzaju buka kase ( ktory wiem ze walkuje, zamyka konta etc ) i gram fair, mam swego rodzaju radość w sobie, że ich ograłem i czuje sie z tym dobrze  i nazywania kogos frajerem tylko dlatego ze gra w BAH to dla mnie przesada  równie dobrze mozesz tym tokiem myslenia nazwac frajerami ludzi, ktorzy idą kupic ziemniaki do warzywniaka na rogu a nie do marketu ( bo w markecie przeciez lepszy kurs !!! ) p.s. @Kellthorn - śwwietny post 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Yaaho odnośnie Twojego postu to i w bah warto trzymać kasę bo nawet im zdarza się czasem wychylić z kursem na jakieś zdarzenie (długo szukać nie trzeba bo np dzisiaj na Zvereva mieli na otwarciu 4,20) Choć oczywiście Ci którzy grają jakieś sklejki a nie single daleko tam nie zajadą
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Witam, mam pytanie odnośnie tego bonusa. Otóż postwaiłem na razie 600zł i udało mi sie wygrać 800zł tak więc mam na koncie 2200zł i teraz tak.... Obliczyłem sobie że grając zdarzenia dwudrogowe po kursach 1,85 w obie strony, po wykonaniu całego wymaganego obrotu stracę około 320zł. Więc na koncie nadal będzie około 1900 i mnie to satysfakcjonuje
W związku z tym moje pytanie, czy mogą się przyczepić, że gram dwudrogowe do obrotu??? miał ktoś z nimi problemy??/
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|