Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 12 z 15 1 2 10 11 12 13 14 15
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Nie napisałem nigdzie, że cokolwiek tam wygrałem. Bez insynuacji proszę.

Bonus: Unibet
Y
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Y Offline
Originally Posted by ݀$
Wszystko zależy jakie mecze grał.
BAH miewa najwyższe kursy.
Trzeba być GigaFrajerem by z tego nie korzystać.

w pojedynczych przypadkach...mozliwe, ale my tu mowimy o regularnym graniu, a nie o graniu jednego zakladu na miesiac, ktory o dziwo jest jednym z wyzszych w sieci

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Ten buk jednak przedziwny jest smile
Nie dość, że mają najniższe kursy w całej galaktyce, to jeszcze znów spotkałem się z przedziwną sytuacją. O godzinie 01.00 (normalnie po meczu wróciłem do domu :)) chciałem zagrać na over w NBA i co - nie dało sie tego zagrać za żadną stawkę - po wbiciu dowolnej (próbowałem nawet za 6 złotych!) kwoty wyskakiwał komunikat o tym że limit wygranych (jak rozumiem na ten mecz) został przekroczony. Zagrałem testowo na under - przyjęli. Rozumiecie - przyjmowali na under a na over nie smile smile smile
Ten zbuk to dramat ...

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
o 1:13 na +1,5 Boston przyjeli normalnie, ale zalosne jest ze na totale tylko w jedna strone przyjmowali

Pooh-Bah
Pooh-Bah
z serii rozmowy przy sniadaniu ;>

Sie: mam pytanko: jak zostanie rozliczony zaklad "Która drużyna w całym turnieju zdobędzie lepsze miejsce? (Długoterminowy) " jesli zestawione ze soba druzyny nie wyjda z grupy.

Bet-at-home Service PL: jezeli obie ze soba zestawione druzyny nie wyjda z grupoy zaklad jest przegrany

Sie: dlaczego przegrany ? nie powinien byc zwrot, skoro nie mozna wylonic zwyciezcy pojedynku ?

Bet-at-home Service PL: decydujac sie na ten zaklad typuje Pan ze jedna z tych druzyn bedzie lepsza lecz tak nie jest jezeli obie odpadna z grupy

Bet-at-home Service PL: czyli Pan zaklad jest przegrany

Jak to jest w innych bookach? Co ciekawe w BAH przy tej ofercie mozna bylo stawiac zaklady, ktore sie nawzajem wykluczaly. Np. ktora druzyna zdobedzie lepsze miejsce xxx- Grecja, xxx- Rosja, xxx- Szwecja

G
Inwestor
Inwestor
G Offline
hehe dobre laugh

"decydujac sie na ten zaklad typuje Pan ze jedna z tych druzyn bedzie lepsza lecz tak nie jest jezeli obie odpadna z grupy"

W
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
W Offline
to dziwne od rana próbuje z nimi skontaktować się przez czat i nic

Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Originally Posted by z o R r o
Originally Posted by Maciek
hehe żartuje wink
Ja też, przecież i tak wszyscy przegrywamy laugh

Chyba wcale do TiO nie zagladasz, jest temat ktory zadaje klam temu ze niby tylko kilka procent wygrywa laugh

W
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
W Offline
chcę wypłacić kasę i dlatego wolę pogadać z nimi na czacie

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Gdyby kursy były rzędu

2,1 - 2,1

lub 2,50 - 2,50 w przypadku takich par jak Szwajcaria-Szwecja czy Turcja-Grecja

to można by to jeszcze zrozumieć.

Ale kurs 1,45 - 2,5 w przypadku takiej pary jak Turcja-Grecja jest rzeczywiście dosyć złodziejski, jako że prawdopodobieństwo nie wyjścia obu zespołów z grupy to dokładnie 50%. Także realna postać tej propozycji to

1,45 - (2,00 - niedostępne) - 2,50 czyli marża 37%

W niektórych parach wygląda to co prawda lepiej ale też daleko od rewelacji.

old hand
old hand
Originally Posted by Kellthorn
z serii rozmowy przy sniadaniu ;>

Sie: mam pytanko: jak zostanie rozliczony zaklad "Która drużyna w całym turnieju zdobędzie lepsze miejsce? (Długoterminowy) " jesli zestawione ze soba druzyny nie wyjda z grupy.

Bet-at-home Service PL: jezeli obie ze soba zestawione druzyny nie wyjda z grupoy zaklad jest przegrany

Sie: dlaczego przegrany ? nie powinien byc zwrot, skoro nie mozna wylonic zwyciezcy pojedynku ?

Bet-at-home Service PL: decydujac sie na ten zaklad typuje Pan ze jedna z tych druzyn bedzie lepsza lecz tak nie jest jezeli obie odpadna z grupy

Bet-at-home Service PL: czyli Pan zaklad jest przegrany

Jak to jest w innych bookach? Co ciekawe w BAH przy tej ofercie mozna bylo stawiac zaklady, ktore sie nawzajem wykluczaly. Np. ktora druzyna zdobedzie lepsze miejsce xxx- Grecja, xxx- Rosja, xxx- Szwecja

Przy informacjach dodatkowych (przy zakładzie)
jest jasno napisane, że:
zakład jest nieważny gdy obie drużyny
odpadną w tej samej rundzie.

Pracownik winien znać regulamin a nie serwować swoje wywody.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Tak zwany "profesjonalizm" supportu jak w 99% firm w tej branży.

G
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
G Offline
Chłopaki i tak wam rozliczą zakład jako przegrany bo źle zrozumieliście regulamin tongue

W
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
W Offline
dobra teraz czekamy, napisali tak: Twoja wypłata została zlecona
ale na koncie nadal są pieniądze
poczekamy zobaczymy

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

Potwierdzam możliwość realizacji bonusa jeszcze dziś hura

W piątek zlecona wpłata (przed południem). Dziś na koncie. Kod wpisany i bonus jest smile

Za to brawa piwo

Ale kursy czasami ... smirk laugh

A
old hand
old hand
A Offline
Originally Posted by z o R r o
Gdyby kursy były rzędu

2,1 - 2,1

lub 2,50 - 2,50 w przypadku takich par jak Szwajcaria-Szwecja czy Turcja-Grecja

to można by to jeszcze zrozumieć.

Ale kurs 1,45 - 2,5 w przypadku takiej pary jak Turcja-Grecja jest rzeczywiście dosyć złodziejski, jako że prawdopodobieństwo nie wyjścia obu zespołów z grupy to dokładnie 50%. Także realna postać tej propozycji to

1,45 - (2,00 - niedostępne) - 2,50 czyli marża 37%

W niektórych parach wygląda to co prawda lepiej ale też daleko od rewelacji.

np. zakłady "kto pierwszy strzeli bramkę" z pierwszego lepszego meczu Francja - Rumunia są takie 1,5 - 2,1
nie dość że marża ponad 14% to jeszcze wynik 0-0 liczą jako przegrany. Kpina.

Pooh-Bah
Pooh-Bah
hahaha przewiduje nagly spadek aktywnych uzytkownikow u baha z dniem dzisiejszym ;D

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
Originally Posted by yaaho
to wtedy jest mega frajerem, a nie frajerem....bo w innym buku grajac te same mecze za te same stawki mialby kilka tysiecy wiecej

yaaho - a nigdy nie wpłacałeś do buka typu bwin czy bah kasy tylko po co zeby miec satysfakcję z ich ogrania ? bo ja, jezeli wygrywam u takiego rodzaju buka kase ( ktory wiem ze walkuje, zamyka konta etc ) i gram fair, mam swego rodzaju radość w sobie, że ich ograłem i czuje sie z tym dobrze smile

i nazywania kogos frajerem tylko dlatego ze gra w BAH to dla mnie przesada smirk równie dobrze mozesz tym tokiem myslenia nazwac frajerami ludzi, ktorzy idą kupic ziemniaki do warzywniaka na rogu a nie do marketu ( bo w markecie przeciez lepszy kurs !!! ) smirk

p.s.
@Kellthorn - śwwietny post smile

M
member
member
M Offline
Yaaho odnośnie Twojego postu to i w bah warto trzymać kasę bo nawet im zdarza się czasem wychylić z kursem na jakieś zdarzenie (długo szukać nie trzeba bo np dzisiaj na Zvereva mieli na otwarciu 4,20)
Choć oczywiście Ci którzy grają jakieś sklejki a nie single daleko tam nie zajadą

H
Pooh-Bah
Pooh-Bah
H Offline
Witam, mam pytanie odnośnie tego bonusa. Otóż postwaiłem na razie 600zł i udało mi sie wygrać 800zł tak więc mam na koncie 2200zł i teraz tak.... Obliczyłem sobie że grając zdarzenia dwudrogowe po kursach 1,85 w obie strony, po wykonaniu całego wymaganego obrotu stracę około 320zł. Więc na koncie nadal będzie około 1900 i mnie to satysfakcjonuje

W związku z tym moje pytanie, czy mogą się przyczepić, że gram dwudrogowe do obrotu??? miał ktoś z nimi problemy??/

Strona 12 z 15 1 2 10 11 12 13 14 15

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
7 zarejestrowanych użytkowników (Sensei, latajaca_holenderka, aker, alfa, 11kera11, rymoholik, rafal08), 1,331 gości, oraz 11 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,294
Posty5,838,831
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Jul 4th, 2026