|
|
veteran
|
|
veteran
Dysponujemy takim składem, jaki ten pseudo trener powołał :| Ten "pseudo trener" ma zapewne troszkę więcej lat na karku niż Ty i na trenerce zjadł zęby. Nie lubię, gdy wszyscy "znawcy futbolu" siedzący przed telewizorem, albo komputerem wypowiadają się na tematy, o których mają dużo mniejsze pojęcie niż taka osoba jak Leo. On z piłkarzami jest od kilku tygodni, więc wie chyba lepiej kto może zagrać. A my możemy tylko się domyślać czemu tego powołał a tego nie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Saganowski?? WOW My naprawde nie mamy napastnikow...
a Zahorski, z Dania przyzwoicie zagral, czemu nie chce z nim sprobowac
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dla mnie 1 zaskoczenie... spodziewalem sie Ebiego w ataku,łobo na prawej i Sagana na ławce.
|
|
|
|
|
|
|
Pszek: weź się nie popłacz. Prawda jest taka, że ten gość jedzie na farcie. A nie licząc Bońka i Piechniczka nie wiem czy mieliśmy od lat 90-tych gorszego kołcza.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Pszek: weź się nie popłacz. Prawda jest taka, że ten gość jedzie na farcie. A nie licząc Bońka i Piechniczka nie wiem czy mieliśmy od lat 90-tych gorszego kołcza. Pierwszym zdaniem swojej wypowiedzi pokazałeś że jesteś lekko żenujący  Może problem leży nie po stronie trenera tylko naszych piłkarzy. Jak to się mówi: z gówna bata nie ukręcisz.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pszek: weź się nie popłacz. Prawda jest taka, że ten gość jedzie na farcie. A nie licząc Bońka i Piechniczka nie wiem czy mieliśmy od lat 90-tych gorszego kołcza. PRAWDA....LOL 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pierwszym zdaniem swojej wypowiedzi pokazałeś że jesteś lekko żenujący  Czego wymagac od goscia ,który TU pisał ,ze skoki narciarskie nie ustepuja popularnościa piłce noznej 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pszek: weź się nie popłacz. Prawda jest taka, że ten gość jedzie na farcie. A nie licząc Bońka i Piechniczka nie wiem czy mieliśmy od lat 90-tych gorszego kołcza. Polska myśl szkoleniowa rządzi! 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dla mnie 1 zaskoczenie... spodziewalem sie Ebiego w ataku,łobo na prawej i Sagana na ławce. Dla mnie dość miłe zaskoczenie. Ebi niech się weźmie za rozegranie bo grając znowu na szpicy by sie odbijał od obrońców. Lewandowski jednak zdrowy, liczyłem jednak na zmiane i brak gry dwoma defensywnymi.
|
|
|
|
|
|
|
No a czego oczekiwać od gościa, który zgrywa patriotę siedząc poza Polską?;] Możemy tak odbijać piłeczki, bez końca, tylko po co? Polska za Benhałera zagrała bodajże 1 dobry mecz, z Portugalią u siebie. Trochę mało. Za Wójcika, za Janasa, za Engela, nawet za Piechniczka dobrych meczów w wykonaniu biało - czerwonych było więcej. Do kadry powoływani są zawodnicy z totalnej otchłani, których nikt nie zna. I potem takie coś wychodzi, że jak się powoła Zahorskiego, to nie ma komu grac i Saganowski grać musi. A można było wziąć Sikorę albo Brożka.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
fajnyś chłop 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Pszek: weź się nie popłacz. Prawda jest taka, że ten gość jedzie na farcie. A nie licząc Bońka i Piechniczka nie wiem czy mieliśmy od lat 90-tych gorszego kołcza. fajnyś chłop 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Prawda jest taka, że ten gość jedzie na farcie. A nie licząc Bońka i Piechniczka nie wiem czy mieliśmy od lat 90-tych gorszego kołcza. OMG, leżę 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
buszmen, odstaw to ścierwo 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
buszmen - powiedz kogo widzisz na miejscu trenera naszej reprezentacji, następnie wyślij list do PZPN, może Cię wysłuchają.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Buszmen to by pewnie Tomasza Golloba powołał i jeszcze paru innych żużlowców... 
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
Polska do boju!!
Tak skopiemy dzis tyłki tym Austriaczykom, ze wszystkie kangury i misie koala wyemigrują z ich kraju!!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Polska do boju!!
Tak skopiemy dzis tyłki tym Austriaczykom, ze wszystkie kangury i misie koala wyemigrują z ich kraju!! Zapedzimy ich na smyczy ze stadionu do ...piwnicy  POLSKA 
|
|
|
|
|
Live fast, die young
|
|
Live fast, die young
Polska za Benhałera zagrała bodajże 1 dobry mecz, z Portugalią u siebie. Trochę mało. Za Wójcika, za Janasa, za Engela, nawet za Piechniczka dobrych meczów w wykonaniu biało - czerwonych było więcej. Do kadry powoływani są zawodnicy z totalnej otchłani, których nikt nie zna. I potem takie coś wychodzi, że jak się powoła Zahorskiego, to nie ma komu grac i Saganowski grać musi. A można było wziąć Sikorę albo Brożka. Moze wczesniejsze stwierdzenia troche na wyrost, ale pod tym podpisuje sie obiema recami 
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Cos mi sie mocno wydaje ze dzis remis bedzie maksymalnym osiagnieciem...
Tylko nie bijcie;-)
Po meczu Blaszczykowski ma zdradzic wielka tajemnice o co chodzi z tym ze wyjechal... Cos tam na zgrupowaniu jest marnie, mysle ze wrecz mozemy sie nie dowiedziec prawdy ale jak widze tam cala bande podpowiadaczy i innych madrali to mnie mdli, po kiego dzowna tam Listkiewicz z cala swita, Swierczewski, Hajto, Boniki i inne cudaki, rozumiem ze Polsat zabral "fachowcow" do studia ale jak dla mnie tam za kulisami ida grubsze walki, nie mam pojecia o co chodzi ale juz widze te podszetpy Swierszcza i kolegow znawcow, przeciez tam musi byc az goraco i dosc duszno im wszystkim, atmosfera idealna;/
Coz, chcialbym zeby wygrali ale jakos naprawde czuje ze beda bluzgi z lewa i z prawa.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|