Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 2 z 19 1 2 3 4 18 19
S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
Originally Posted by Kameleon
http://miasta.gazeta.pl/wroclaw/1,35751,5308188,Solorz_w_Slasku_Wroclaw_w_miejsce_Drzymaly.html

Polsat wydymał Drzymałe

Ach, pieniadze smirk

Bonus: Unibet
B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
Originally Posted by Stalion
Originally Posted by Kameleon
http://miasta.gazeta.pl/wroclaw/1,35751,5308188,Solorz_w_Slasku_Wroclaw_w_miejsce_Drzymaly.html

Polsat wydymał Drzymałe

Ach, pieniadze smirk

układy & polityka puke

dla mnie szok, jak dobrego biznesmena można przez to "udupić"

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Euro sie zaczelo a PZPN nic nie robi z afera, do tej pory nie wiadomo co z Korona... dla mnie to pewne ze wykorzystuja na swoja korzysc to ze ludzie zajeli sie Euro... nie wiadomo na czuym stoi kilka klubow

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
ee tam przesadzasz wink
no. wszyscy odpowiedzialni w Jagiellonii pojechali na EURO szukac wzmocnień do naszej drużyny laugh
co z tego ze nie ma trenera i żadnych wzmocnień? Bo liczy sie kasa i dobra zabawa wink

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Nie myślałem że kiedykolwiek to zrobię, ale można powoli chwalić władzę Lecha za transfery.

Transfery:
IN - Peszko (już dawno przesądzone), Stilic (u nas "no name",ale rekordowa suma transferowa - duże nadzieję), Arboleda (już chyba przesądzone), Lewandowski (ponoć już też zaklepane).

OUT - Pitry (G.Zabrze), Micanski (Z.Lubin)

P
podwórkowy attaché
podwórkowy attaché
P Offline
Mnie natomiast martwi sytuacja w (J) , brak trenera , brak zawodników ogólny bałagan , ale to chyba jak zwykle i pomału trzeba się do tego przyzwyczajać . Nazwisko nowego trenera oficjalnie miało być znane już w tym tygodniu ... podobnie miało być z ewentualnymi transferami . Czytając można się spodziewać iż będzie to super zaciąg a nazwisk narazie nie chcą podawać by nie zapeszyć ale póki co wydaję się iż sami nie wiedzą co zrobić . Chwytają się starych dziadów za przeproszeniem , którzy mogą być za free a tak naprawdę będzie pewno powtórka z rozrywki z rundy wiosennej same porażki i wstyd . Galeria zakontraktowana więc drużyna schodzi na drugi plan , obym się mylił i znalazły się jakieś konkretne wzmocnienia .

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Vuković dostał polskie obywatelstwo

Aleksandar Vuković otrzymał w piątek polskie obywatelstwo. - Jestem bardzo szczęśliwy. Cieszę się i wierzę, że osiądę w Polsce na dłużej - powiedział kapitan Legii.

- Otrzymałem polskie obywatelstwo, a nie zostałem Polakiem. To jest spora różnica. Cieszę się, że w końcu się udało. Nie składałem dokumentów z myślą o grze w polskiej reprezentacji. Także myślę, że nie ma tematu - dodał Serb.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Piecia
Mnie natomiast martwi sytuacja w (J) , brak trenera , brak zawodników ogólny bałagan , ale to chyba jak zwykle i pomału trzeba się do tego przyzwyczajać . Nazwisko nowego trenera oficjalnie miało być znane już w tym tygodniu ... podobnie miało być z ewentualnymi transferami . Czytając można się spodziewać iż będzie to super zaciąg a nazwisk narazie nie chcą podawać by nie zapeszyć ale póki co wydaję się iż sami nie wiedzą co zrobić . Chwytają się starych dziadów za przeproszeniem , którzy mogą być za free a tak naprawdę będzie pewno powtórka z rozrywki z rundy wiosennej same porażki i wstyd . Galeria zakontraktowana więc drużyna schodzi na drugi plan , obym się mylił i znalazły się jakieś konkretne wzmocnienia .

nic się nie zmieni.

wieczny student
wieczny student
Dotychczasowe transfery Legii :
+ Abraham Paz Cruz - środkowy obrońca Cadiz, 29 lat, ponad 200 meczów w II lidze hiszpańskiej, kapitan drużyny, ponoć dosyć skuteczny jak na obrońcę, 200tys. euro
+ Mikel Arruabarrena Arambide - 25-letni, wysoki (188cm) napastnik CD Tenerife, w tym sezonie strzelił 6 goli, ale głównie był rezerwowym, 200tys. euro
+ Rocki - przyszedł na zasadzie wolnego transferu
+ Pance Kumbev - 800 tys. zł

- Astiz - koniec wypożyczenia, powrót do Osasuny

Prawdopodobnie
+ przyjdzie Iwański, Legia już jest dogadana z Zagłębiem, pozostaje sprawa kontraktu indywidualnego

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Iwański w Legii już oficjalnie

http://pilkanozna.pl/news.php?ID=92149

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by kfjatek
Nie myślałem że kiedykolwiek to zrobię, ale można powoli chwalić władzę Lecha za transfery.

Transfery:
IN - Peszko (już dawno przesądzone), Stilic (u nas "no name",ale rekordowa suma transferowa - duże nadzieję), Arboleda (już chyba przesądzone), Lewandowski (ponoć już też zaklepane).

Potwierdzone

http://pilkanozna.pl/news.php?ID=92154

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Originally Posted by Mindman
Originally Posted by kfjatek

Transfery:

Potwierdzone

http://pilkanozna.pl/news.php?ID=92154
Tylko czekać na dmuchanie balona. Kupujcie karnety, idziemy na majstra!

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline

Tematem nie odbiega.. smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Jak o transferach to w Jadze najprawdopodobniej trenerem zostanie Probierz. Co do zawodników to:
- Jaga podpisała już wstępny kontrakt z obrońcą Pelikana Łowicz Marcinem Pacanem.
- Pacan przyjeżdża do Białegostoku w towarzystwie kolegi z Łowicza Macieja Wyszogrodzkiego. Wyszogrodzkiego wiąże jeszcze półtoraroczny kontrakt z Pelikanem, jednak działacze nie zamierzają mu robić problemów w rozwoju kariery. Zawodnik otrzymał zgodę na treningi z Jagiellonią i ma nadzieję, że sprawa jego przejścia do Jagi wkrótce zostanie rozstrzygnięta.
- Czołowy obrońca Polonii Bytom Pavol Stano postanowił bowiem przenieść się do innego zespołu ekstraklasy - Jagiellonii Białystok. Do takiej decyzji namówił go jego trener z poprzedniego klubu Michał Probierz.
- prawdopodobnie ma dojść tez Majdan ( laugh )

Odeszli Wasiluk (Cracovia), Sokołowski (koniec kariery), Kwiek i Truszkowski (powroty do klubów macierzystych). Ponad to z klubem najprawdopodobniej pożegnają sie Banaszyński ( hura ), Sobociński ( hura Śląsk) i Napierała ( hura )

Poza tym Hermes i Everton (ale to juz wczesniej)

Widać ze w klubie za nowego prezes dochodzi do swoistego przewrotu. Odchodzi stara gwardia a przychodzą młodzi, zdolni(?) zobaczymy jak to sie ułoży. Podobno to jeszcze nie koniec transferów.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by podstawek87
Dotychczasowe transfery Legii :
+ Abraham Paz Cruz - środkowy obrońca Cadiz, 29 lat, ponad 200 meczów w II lidze hiszpańskiej, kapitan drużyny, ponoć dosyć skuteczny jak na obrońcę, 200tys. euro
+ Mikel Arruabarrena Arambide - 25-letni, wysoki (188cm) napastnik CD Tenerife, w tym sezonie strzelił 6 goli, ale głównie był rezerwowym, 200tys. euro
+ Rocki - przyszedł na zasadzie wolnego transferu
+ Pance Kumbev - 800 tys. zł

- Astiz - koniec wypożyczenia, powrót do Osasuny

Prawdopodobnie
+ przyjdzie Iwański, Legia już jest dogadana z Zagłębiem, pozostaje sprawa kontraktu indywidualnego

z Pazem to sie cos chyba nie dogadali? confused

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
http://www.ekstraklasa.wp.pl/kat,32284,title,Paz-wyjechal-z-Warszawy,wid,10071901,wiadomosc.html

laugh

Czyżby casus J.Bąka? Tak od pamiętnych negocjacji nie lubianego na Łazienkowskiej?

Może więc coś jednak jest w tym, że Legia lubi polecieć w kulki przy podpisywaniu kontraktów? cool

Czekamy na konkrety.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32282,title,Kokoszka-odchodzi-z-Wisly,wid,10072755,wiadomosc.html

Ktoś może to potwierdzić?

Jeszcze tylko sprzedadzą wreszcie Brożka (ostatni dzwonek chyba żeby wziąć za niego dobre pieniądze) i Głowackiego (tak samo) i już Liga Mistrzów pod Wawelem laugh

Ciągle się łudzę, że może jednak moja mała córeczka doczeka polskiego zespołu w Lidze Mistrzów wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Brożek chyba podpisał kontrakt na 5 lat?
Aha no i Wisła nie zgodziła się na odejście Kokoszki.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

Zobaczymy jak zakończy się sprawa Kokoszki.

Co do Brożka - dla mnie trochę podobna sytuacja jak swego czasu z Żurawiem. On też mógł zrobić większą karierę, ale moim zdaniem - wyjechał za późno. Może po prostu Brożek naprawdę sądzi, że awansuje do LM z Wisłą? smile Zobaczymy.

A tymczasem:

Marcin Zając w ... Ruchu?

http://pilkanozna.pl/news.php?ID=92238

Strona 2 z 19 1 2 3 4 18 19

Moderatorzy  Akhu, Biszop, Ojro 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
11 zarejestrowanych użytkowników (forty, aker, betowiec, Lukasz111, haczyk, Sensei, burbon, rafal08, JelineK, kamel, ANZELMO), 1,782 gości, oraz 7 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,289
Posty5,835,325
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025