Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 7 z 7 1 2 3 4 5 6 7
J
journeyman
journeyman
J Offline
wg mnie łatwiej dzisiaj grać Specials niż 1x2. i dlatego wybrałem:
Fra - Ita rezerwowy strzeli gola @5,00 (to będzie zacięty mecz, niezależnie od tego, co się będzie działo w drugim meczu; oni sobie nie odpuszczą do końca)
Fra - Ita doliczony czas gry po I poł 1 min @ 1,45 (sędziowie na tym turnieju prawie zawsze tyle doliczają, nawet jak dają kartki, czy padają bramki)
Fra - Ita liczba czerwonych kartek 2 lub więcej @10 (coś czuję, że nie będa się dzisiaj oszczędzać; Francuzi sa pokłóceni i będą chcieli się wyżyć, a Włosi będą ich prowokować i nie będą dłużni)
Fra - Ita która drużyna będzie miała pierwsza 10 rzutów wolnych @ 1,85- Włochy (bo to ich jednak będą bardziej kopać, niż oni Francuzów)
Fra - Ita Liczba goli strzelonych między 75 a końcem meczu over 1,5 @ 6,50 (bo to będzie dramatyczna końcówka)
Fra - Ita Strzelec pierwszej bramki i dokładny wynik: Ribery i 2:2 @150 (why? for money ;-)

wszystkie kursy oczywiście z bwin

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
JMnemonic, typy wygladaja ok procz rzutow wolnych, uwazam ze to jest loteria, procz fauli licza sie jeszcze spalone.
Ogolnie specjale na tych mistrzostwach mi nie wchodza, moze poza doliczonymi minutami

K
enthusiast
enthusiast
K Offline
nic nie weszło - bez sensu grac takie cos

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Wszystko weszło hura wink

addict
addict
a mi weszlo ;] tak jak przewidzialem under w meczu Holandia-Rumunia

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Originally Posted by kfjatek
Ja już 2 dni temu zagrałem na zwycięstwo w turnieju ..Włochów po kursie 20. Liczę że trzepną żabojadów, Holendrzy nie przegrają i wyjdą z grupy. A wtedy zacznie się wszystko od nowa i mówcie co chcecie, ale Hiszpanie czy Holendrzy (w 1/4 czy 1/2)są z pewnością w zasięgu "przeciętnych" Włochów.

Wg mnie warto próbować.
Obecnie w BAH jest 15.
Włosi w grze. Jeszcze Hiszpanów niech przejdą i będzie fajnie.

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline

No pasaran ! laugh

Co prawda Hiszpanom byłoby łatwiej zagrac w cwiercfinale z potomkami człowieka ,który dał sie złapac w siatke ,ale z tak grajacymi makaronami winni sobie tez poradzic ,tym bardziej ,ze nie zagra Pirlo.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Mam nadzieję, że ich nie przejdą bo liczę na jeszcze parę bramek Villi wink Tak przynajmniej 3 smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by amkwish

No pasaran ! laugh

Co prawda Hiszpanom byłoby łatwiej zagrac w cwiercfinale z potomkami człowieka ,który dał sie złapac w siatke ,ale z tak grajacymi makaronami winni sobie tez poradzic ,tym bardziej ,ze nie zagra Pirlo.
Podobno Hiszpanie mieli z grupy nie wyjść ? grin wink

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
Originally Posted by Szewa
Podobno Hiszpanie mieli z grupy nie wyjść ? grin wink

No mieli smile

Trafili na słabieńkich ruskich ,wymeczyli ze Szwecją i...wyszli.
Ten drugi mecz obnazył wszystkie słabosci Seleccion, dodatkowo bez formy sa pomocnicy ,jak brakło Xaviego to zaczeło sie klepanie do tyłu.
Zawiedziony jestem tym co pokazał Cesc.
Silva bezproduktywny ,boczni obroncy nie stanowia żadnego zagrozenia.
O tym ,ze Hiszpanie maja 6 punktów zadecydowało 4 graczy : Villa, Torres ,Xavi i Senna.
I ta 1/3 Hiszpanii na Włochów wystarczy ,ale to za mało, by ograc Holendrów w półfinale.

Przypominam o absencji Pirlo ,bo gdyby grał ,to nie pisałbym o tym ,ze to Hiszpanie wygraja ćwierćfinał.

R
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
R Offline
Silva bezproduktywny? Jest w super formie na tym turnieju nie zgadzam sie z ta opinia

veteran
veteran
Originally Posted by Rivaldo
Silva bezproduktywny? Jest w super formie na tym turnieju nie zgadzam sie z ta opinia

Podzielam Twoje zdanie. Jak dla mnie Silva gra bardzo fajnie. Podczas meczu zastanawiałem się, kto tak zapieprza tam na skrzydle, patrze a to Silva. Na mnie zrobił jak najbardziej pozytywne wrażenie.

Strona 7 z 7 1 2 3 4 5 6 7

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
14 zarejestrowanych użytkowników (latajaca_holenderka, rafal08, Akhu, Sensei, betowiec, aker, alfa, Kretol, rymoholik, bukma, Green Arrow, forty, Lukasz111, 11kera11), 806 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,285
Posty5,835,097
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025