|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
weryfikuje rachunek neteller mam wyslac paszport, prawko, dokument tozsamosci oraz rachunek za prad czy paszport badz prawko badz dokument tozsamosci oraz rachunek za prad ?
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
weryfikuje rachunek neteller mam wyslac paszport, prawko, dokument tozsamosci oraz rachunek za prad czy paszport badz prawko badz dokument tozsamosci oraz rachunek za prad ? paszport LUB prawko LUB dokumet tożsamości ORAZ rachunek LUB wyciąg bankowy
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
dziękuje za odpowiedz. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
dzisiaj wyslalem do nich dokumenty do weryfikacji. kiedy moge sie spodziewac ze zadzownia ?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Moja weryfikacja trwa od 3 maja (wyslany mail z wymaganymi dokumentami) i.....i nic. Wiem, ze trzeba odczekac te 7-10 dni niby roboczych no ale powoli to juz przesada, na livechacie tez bronia sie tym okresem czasu. Jakos zniechecili mnie no ale mam nadzieje, ze 1-2 dni i konto juz bedzie zweryfikowane. A wy jak dlugo czekaliscie?? Szukam ewentualnego rekordziste.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
słuchajcie przyszedł czas na moja weryfikacje, wysłałem dokumenty i teraz co mam zrobić czykać na tel od nich czy samemu do nich zadzwonic? da rade sie dogadać z nimi po polsku? jest ktoś tam kto mowi po polsku?
|
|
|
|
|
member
|
|
member
słuchajcie przyszedł czas na moja weryfikacje, wysłałem dokumenty i teraz co mam zrobić czykać na tel od nich czy samemu do nich zadzwonic? da rade sie dogadać z nimi po polsku? jest ktoś tam kto mowi po polsku? Dzwonisz do netellera na numer 008001114711 po usłyszeniu komunikatu wpisujesz swój numer konta(12 cyfr) i prosisz o polskiego tłumacza. Koszt połaczenia z tel. stacjonarnego to 1 impuls.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
asolt2 - świetne info.  Nie wiedziałem że Neteller mają polskiego konsultanta?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
asolt2 - świetne info.  Nie wiedziałem że Neteller mają polskiego konsultanta? tłumacza bardziej i to już spory czas 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Mają nie mają, poprosiłem na live chacie by rozmawiać po Polsku a rozmowa była po Angielsku, no i pani musiała nagimnastykować język by wymówić moje nazwisko 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja zadzwoniłem wczoraj,zapytałem czy moge rozmawiac po polsku, i został poproszony tłumacz do telefonu  gdyby nie miła Pani to chyba bym nie zweryfikował konta 
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
witam. mam pytanie co dalej z karta neteller jak skonczy sie jej waznosc? mozna ubiegac sie o kolejna?
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Ktos wczesniej pytal:
"Podobno jest gdzies jeszcze jeden bankomat w Wawie, ale gdzie dokladnie to musialbys poszukac."
Pisalem gdzies w czesci 7ej tematu, ze jest taki bankomat przy ul. Towarowej 25(poza lotniskiem)
Tyle tylko ze dzis dowiedzialem sie iz sielanka z wyplacaniem w EUR i wymiana w kantorach po lepszych kursach sie skonczyla...
Jakis czas temu bankomaty(na lotnisku i przy Towarowej) przejal od banku BPH, bank PKOSA i wszystko bylo po staremu(do czasu jednak) Nowy wlasciciel postanowil wycofac taka opcje jak wyplata w EUR...
Bylem dzis, probowalem wyplacic(na lotnisku i Towarowej 25) i otrzymalem jedynie komunikaty "Transakcja chwilowo niedostepna" lub cos w tym rodzaju.
Dzwonilem do BPH, nastepnie do PKOSA i powiedziano mi ze faktycznie takiej opcji na razie nie ma i nic nie wskazuje na to zeby byla w przyszlosci.
No comments...
Zastanawiam sie czy gdzies w Wawie nie ma bankomatu innego banku, moze w jakims z drozszych hoteli? Ma ktos z Was jekies info? Nie chce mi sie wierzyc ze nigdzie nie ma takiego bankomatu z waluta EUR...
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Uwaga na karty Netellera (First Pay) bo mają jakąś konserwacje i nie można się zalogować a komunikat się pojawia że zły pin. W taki sposób 3x i blokada konta gotowa 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
mam do was takie pytanko jade sobie na wakacje do egiptu czy bede mogl tam z bankomatu swobodnie wyplacac kase ?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
W zasadzie to dlaczego nie...Jedyna przeszkoda jaka widze to fakt, ze zbyt duzo tych bankomatow w egipcie nie widzialem, no i czy obsluguja karty maestro tez nie wiem.. Ale w bardziej "cywilizowanych" krajach przeciez nie ma z tym problemu. Pozdr.
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
W zasadzie to tez sobie myslalem ze wyplaci, a w Barcelonie nie wyplacilo, w Londynie tez nie wyplacilo, z tym, że w Londynie mialem spory problem bo wybieram, nie wyplaca, a sprawdzam w necie na koncie i info ze wybralem, musialem formularz reklamacji wydrukowac, wypelnic, zeskanowac i wysylac, po 2 tygodniach oddali, ale nie ma sie co oszukiwac amatorka.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
hmmm... w takim razie tylko ja jestem takim szczesciarzem, ze jeszcze problemow z ta karta nie mialem 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|