Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 6 z 11 1 2 4 5 6 7 8 10 11
_
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
_ Offline
No to odpuszczam i czekam na rozwój sytuacji.

Bonus: Unibet
M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
Originally Posted by Skorpion BB
.Korzystał ktos z poczty kwiatowej??Zastanawiam sie nad tym tylko za bardzo nie wiem co i jak?? Jak ktos miał z tym styczność prosze o pare informacji.Z góry dzięki
Ja korzystalem raz...i nie mam dobrych wspomnień...wybrałęm się do kwiaciarni u siebie w mieście,która współpracuje z pocztą kwiatową...zamówiłem bukiet który miał być dostarczony kilka dni później do Wrocławia (ode mnie to kilkaset km..) Kosztowało mnie to 150zł i co?! I nic, dzwonię do dziewczyny w dniu w którym miała dostać kwiaty...a ona kompletnie nie wie o co chodzi...Wkurzony wróciłem z wyjazdu (dlatego nie dałem ich osobiście) i idę do wyżej wymienionej kwiaciarni...tam się okazało,że bukietu który wybrałem akurat nie było we Wrocławiu...ale nikt nie raczył mnie o tym poinformować! Zdenerwowałem się jeszcze bardziej i zacząłem się dopytywać kto jest za to odpowiedzialny? Okazało się,że teoretycznie i Pani z kwiaciarni i ludzie z Wrocławia, którzy zadzwonili niby dopiero po 3 dniach. Chciano mi zwrócić pieniądze..ale powiedziałem,że one mnie nie interesują bo bardzo zależało mi żeby te kwiaty doszły właśnie tego dnia..i co z tym faktem teraz 'drogie' Panie zamierzają zrobić?! Suma sumarów wysłano duży bukiet kwiatów w cenie średniego i kurier dostarczający kwiaty przeprosił moją dziewczynę (byłą już z resztą tongue ) w imieniu poczty kwiatowej...
Tak więc Skorpionie pomysł fajny..ale zgłoś się z wyprzedzeniem i dopilnuj osobiście sprawy..(poproś o jakiś kontakt z kwiaciarnią albo z osobą odpowiedzialną za realizację Twojego zamówienia...Ja prosiłem o kontakt na swój nr telefonu..ale to widocznie za mało...)

Pozdro piwo

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
Magik dzięki za odpowiedz..problem w tym ze chce takie cos załatwić przez internet.Nie mam jak załatwić to w mieście w którym jest "Ona".Jakies stronki już przegladałem.No nic poszukam dalej moze cos wymyśle.Jeszcze raz dzięki

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
Sprawdź czy jakaś kiwaciarnia w Twojej okolicy nie wspópracuje z pocztą kwiatową... Nie ma problemu, polecam się na przyszłość wink

X
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
X Offline
ja zamawialem przez internet i problemow nie bylo wink

S
journeyman
journeyman
S Offline
Wiesz bukma... w sumie masz calkowita racje.

Originally Posted by bukma
Twoje szanse z nia oceniam bardzo nisko a jedyne co wedlug mnie mozesz jeszcze zrobic to postawic sprawe jasno w rozmowie w 4 oczy z nia (niech ci czasem nie przyjdzie do glowy rozmawiac z nia o tym poprzez mail/sms).
Jedyna szansa - spotkanie w 4oczy i woz albo przewoz - bez zadnego pieprzenia o przyjazni skoro ona ci sie podoba (chyba nie chcesz potem sluchac jej opowiesci jaki to jej nowy chlopak jest niedobry a jednak ona z nim sypia wink ).

Pieniazki Jej pozyczylem, wiec znowu dostala to co chciala.

A dzis dostalem od Niej meila.

Witaj, napisalam Ci Pawel ostatnio maila z tekstem czy moglbys mi dac swoj nowy nr tel.. ale nawet nie raczyles mi odpisac..
Tak sie nie zachowuje przyjaciel.. Co z nasza przyjaznia?
Ostatnio byles na gg tez mi nie odpisales tylko odrazu uciekles, albo nie chciales wogole ze mna pisac..
Nasza przyjazn, chyba sie konczy albo juz dawno sie skonczyla.. bo ja nie wiem dlaczego tak sie zachowujesz..
Nie wiem czy sie myle czy mam racje. Ale jakos ciezko mi z tym.. Bo ty mnie doslownie olewasz...
A ja nie bede wypisywala wciaz do Ciebie jak Ty mi nie odpisujesz... Nie wiem co mam o tym myslec.
To chyba tyle co chcialam ci napisac, tak szczerze..
Pozdrawiam.

No i chyba teraz najwyzszy czas w koncu na SPOTKANIE i ostatni akt tej historii "ZE PRZYJACIOLMI TO MY NIE BEDZIEMY"

veteran
veteran
Ja muszę stwierdzić, że laski są po prostu tępe. W zeszłym roku byłem ostro zabujany w koleżance ze studiów, która jednak traktowała mnie jak przyjaciela ( a może nawet i przyjaciółkę frown )
Jakoś udało mi się otrząsnąć z tego, powiedziałem jej podczas rozmowy w 4 oczy, że taki status mi nie pasuje i że niestety nie będę z nią utrzymywał dalej takiego kontaktu jak to miało miejsce wcześniej. Laska od roku, na każdej imprezie gdzie się spotkamy zawraca mi dupę, że ona to by chciała żebyśmy znowu byli przyjaciółki itd. Ile razy jej można tłumaczyć, że ja nie jestem jakimś leszczem, który nagle zmieni zdanie i znowu wejdzie na super drogę, "przyjaciela". Wczoraj jej powiedziałem, że w sumie to mi nie zależy na dalszej znajomości z nią. Dziewczyna się oczywiście obraziła, ale mam nadzieje że zrozumie że już nigdy nie będzie tak jak było kiedyś.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Co koleś z Ciebie. Skoro Ci na niej nie zależy to po co jej mówiłeś, że chcesz być czymś więcej niż przyjacielem?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Proponowałbym powrócić do genezy tego tematu, więc podawajcie swoje sposoby zagadania panienki smile ..na rozgrzewkę ja coś rzucę, otóż ostatnio zastosowałem mniej więcej ten sposób z reklamy Coca Coli co koleś siedzi na przystanku i udaje telefon komórkowy laugh beka wyszła, ale przynajmniej zadziało o wesoło było smile

veteran
veteran
Originally Posted by micha$
Co koleś z Ciebie. Skoro Ci na niej nie zależy to po co jej mówiłeś, że chcesz być czymś więcej niż przyjacielem?

Bo wiedziałem, że jestem już na straconej pozycji i nie mam szans na nic więcej. Chciałem, żeby sytuacja była jasna i klarowna, bo i tak z tego nic by nie było smile

Z
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Z Offline
Proszę dziewczynę o długopis, zazwyczaj takowy posiadają. Na odwrocie biletu (najczęściej kolejowego, bo to stosuję w naszym ukochanym PKP) piszę kilka tajemniczych słów w zależności od sytuacji. Zazwyczaj zaczyna się od: "jestem nieśmiały..." Kątem oka dostrzegam, że niewiasta z zaciekawieniem przygląda mi się co piszę na tym bilecie. Później oddaję długopis wraz z biletem. Ładny uśmiech po przeczytaniu liściku ze strony osoby, która użyczyła mi długopisu. A potem już rozmowa się toczy. Kilka prób, na razie skuteczność 100% smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
niezłe, mozna naprawde ciekawie to rozegrać smile wykorzystam smile

A
Pooh-Bah
Pooh-Bah
A Offline
Originally Posted by zostać modem_MLS
Proszę dziewczynę o długopis, zazwyczaj takowy posiadają. Na odwrocie biletu (najczęściej kolejowego, bo to stosuję w naszym ukochanym PKP) piszę kilka tajemniczych słów w zależności od sytuacji. Zazwyczaj zaczyna się od: "jestem nieśmiały..." Kątem oka dostrzegam, że niewiasta z zaciekawieniem przygląda mi się co piszę na tym bilecie. Później oddaję długopis wraz z biletem. Ładny uśmiech po przeczytaniu liściku ze strony osoby, która użyczyła mi długopisu. A potem już rozmowa się toczy. Kilka prób, na razie skuteczność 100% smile

Sytuacje z biletem mialem kiedys w Gdanskim tramwaju, wsiadly 3 fajne dziewczyny. Dalismy im z chlopakami nr telefonu napisany na bilecie. Jeden z moich kumpli do teraz utrzymuje kontakt z jedna znich, a sytuacja miala miejsce 2 lata temu wink

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
Originally Posted by Adammm
Sytuacje z biletem mialem kiedys w Gdanskim tramwaju, wsiadly 3 fajne dziewczyny. Dalismy im z chlopakami nr telefonu napisany na bilecie. Jeden z moich kumpli do teraz utrzymuje kontakt z jedna znich, a sytuacja miala miejsce 2 lata temu wink
właśnie ten sam pomysł wpadł mi do głowy z biletami mpk ;]
często widzę jak ktoś wsiadający przejmuje bilet osoby wysiadającej... gorzej jeśli okazałoby się, że ładnej dziewczynie nie jest potrzebny, a jakaś brzydula czy starsuszka wyrwała by go nam z ręki ;]
ale co można wypróbować smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Adammm

Nawet 3 lata temu!

I nawet dalej utrzymuję kontakt smile zajebista laska

P
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
P Offline
W ogóle nie udzielalem sie w tym temacie to moj pierwszy post ( czytalem i bacznie go obserwowalem) i jest on jakby podziekowaniem dla Pierniczka smile bo widac ze kolo ma bardzo dobre pojecie w tym temacie jak uwiezc laske czy na sex i na bycie w dobrym zwiazku.. Zgadzam sie z wieloma madrosciami ktore napisal.. i chcialbym mu podziekowac z tego miejsca ze jest ktos taki na tym forum co posiada az tak duza wiedze na taki temat jakim jest plec przeciwna..

Wielkie piwo dla Ciebie

PS. Ma ktos linka do tej ksiazki bo te w tym temacie i poprzednich nie trybia.. z gory thx

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A zabrałeś laskę na nocną przejażdżkę z pustym bakiem ? grin

P
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
P Offline
Originally Posted by Szewa
A zabrałeś laskę na nocną przejażdżkę z pustym bakiem ? grin
furki sie jeszcze nie dorobilem smile ale bardzo bacznie korzystam z jego rad smile dominacji itd smile

P
Pooh-Bah
Pooh-Bah
P Offline
Spoko P!T3R smile

Szewa ignoranci krytykują, profesjonaliści analizują. Żebyś Ty chociaż przeczytał "Tajemnice Uwodzenia" albo "Grę"...naprawdę nie rozumiesz i nie zdajesz sobie sprawy jak marnujesz swoja młodość i sukcesy z płcią przeciwną tylko dlatego, ze jesteś ignorantem. Poświęć jeden dzień na przeczytanie książki...jeden dzień. Nie podobają Ci się moje poglądy, ok. Nie będę Cię zmuszał do ich wyznawania. Poświęć jeden dzień, a będziesz mi wdzięczny, że Cię do tego skłoniłem. pzdr

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Pierniczek
Spoko P!T3R smile

Szewa ignoranci krytykują, profesjonaliści analizują. Żebyś Ty chociaż przeczytał "Tajemnice Uwodzenia" albo "Grę"...naprawdę nie rozumiesz i nie zdajesz sobie sprawy jak marnujesz swoja młodość i sukcesy z płcią przeciwną tylko dlatego, ze jesteś ignorantem. Poświęć jeden dzień na przeczytanie książki...jeden dzień. Nie podobają Ci się moje poglądy, ok. Nie będę Cię zmuszał do ich wyznawania. Poświęć jeden dzień, a będziesz mi wdzięczny, że Cię do tego skłoniłem. pzdr

profesjonaliści nie muszą czytać poradników grin

Strona 6 z 11 1 2 4 5 6 7 8 10 11

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
11 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, burbon, Lukasz111, latajaca_holenderka, betowiec, Akhu, forty, ElNinho[mmdea], 11kera11, aker, kamel), 2,797 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,833,916
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025