|
|
member
|
|
member
Lidzie sa wakacje czas urlopowy sie rozpocza wiadomo ze kazdy che odpoczac ,gdzies wyjechac. w tym czasie wszsytkie wirmy zwalniaja tempo pracy idzcie cos zalatwic w uzredzie lub banku polowa okienek/pokji nie czynna bo wiara na urlopach. Proponuje uzbroic sie w cierpliwosc. Przecież nikt z Unibetu nie idzie do banku do okienka i nie puszcza przelewów wypisując druczki w kasie. Wg mnie to zwykła opyszałość firmy. Jeśli chodzi o wypłaty to rzeczywiście w ostatnim czasie mocno zwlekają. A tak na marginesie zastanawiam się, dlaczego nie mogą uruchomić przelewu24 w drugą stronę, czyli na konto klienta. Wpłacam do nich przelewem24 i po chwili mają kase na koncie. Dlaczego nie mogą tego załatwić w ten sam sposób z wypłatami? Czy to by nie było piękne mieć kase na koncie po 5 min od zlecenia wypłaty?  PS Radwańska podobono jakaś poważniejsza kontuzja, nadciągnięty mięsień i gra na znieczuleniu. Stawiać na Serenę. Tylko 1.33 ale pewna kaska 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Składanie depozytu -> tylko i wyłącznie karta kredytowa czy może być przelew tradycyjny ?  Pozdro.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Składanie depozytu -> tylko i wyłącznie karta kredytowa czy może być przelew tradycyjny ?  Pozdro. Może być przelew tradycyjny, może być przelew 24 (jeśli masz konto bankowe z dostępem do internetu),mogą być też karty kredytowe. Wpłaty idą błyskawicznie. Tylko z wypłatami baaaaardzo wolno.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jezeli ktos podobnie jak ja czeka na kase to dostalem w tej sprawie takiego mejla: Witamy serdecznie!
Dziękujemy za kontakt z Unibet. Uprzejmie informuję, że wypłata została zrealizowana i wypłacona z Unibet w dniu XX/YY/ZZ. Jednakże Earthport miał problemy techniczne związane z realizacją wypłat. Usterka została już naprawiona i wkrótce wypłata znajdzie się na Pana osobistym koncie bankowym. Przepraszamy za opóźnienia i kłopoty z tym związane.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
O to rozwiałeś moje wątpliwości, bo mi już dwie wypłaty zalegają 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Lidzie sa wakacje czas urlopowy sie rozpocza wiadomo ze kazdy che odpoczac ,gdzies wyjechac. w tym czasie wszsytkie wirmy zwalniaja tempo pracy idzcie cos zalatwic w uzredzie lub banku polowa okienek/pokji nie czynna bo wiara na urlopach. Proponuje uzbroic sie w cierpliwosc. Przecież nikt z Unibetu nie idzie do banku do okienka i nie puszcza przelewów wypisując druczki w kasie. Wg mnie to zwykła opyszałość firmy. Jeśli chodzi o wypłaty to rzeczywiście w ostatnim czasie mocno zwlekają. A tak na marginesie zastanawiam się, dlaczego nie mogą uruchomić przelewu24 w drugą stronę, czyli na konto klienta. Wpłacam do nich przelewem24 i po chwili mają kase na koncie. Dlaczego nie mogą tego załatwić w ten sam sposób z wypłatami? Czy to by nie było piękne mieć kase na koncie po 5 min od zlecenia wypłaty?  PS Radwańska podobono jakaś poważniejsza kontuzja, nadciągnięty mięsień i gra na znieczuleniu. Stawiać na Serenę. Tylko 1.33 ale pewna kaska  A czy wogole widziales jak taka firma bukmacherska wyglada od kuchni? ja mialem okazje kilka miesiecy temu ogladac na kanale TVN Biznes lub TVn 24 godzinny reportaz o firmach bukamcherskich gdzie glownym bochaterm byl Unibet. byla pokazana cala siedziba firmy w Londynie jak i poszcegolne stanowiska na kazdy kraj . czy wogole masz swiadomosc ile osob odpowiada za cala oferte na polske jak i strone ,servis ,promocje itp itd ?? i tu cie mzoe zaskocze bo sa to 2 osoby ( ze wzgledu ze unibet nie jest z byt populanry w polsce) np za oferte na Uk odpowiada juz 6 osob ,dla niemiec 3.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Unibet nie jest popularny ?
Wydawało mi się, że jest wręcz odwrotnie. W każdej sondzie (również na tym forum) TOP 3 najpopularniejszych buków to: bwin, exp i właśnie uni.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zlecilem wyplate na konto w sobotę - dzis mamy srode i dupa... cos sie z nimi porobilo a moze to z tym smiesznych Bankiem Ochrony Środowiska gdzie maja konto
w kazdym razie wczesniej nastepnego dnia kasa byla na koncie a teraz cisza
|
|
|
|
|
member
|
|
member
jezeli ktos podobnie jak ja czeka na kase to dostalem w tej sprawie takiego mejla: Witamy serdecznie!
Dziękujemy za kontakt z Unibet. Uprzejmie informuję, że wypłata została zrealizowana i wypłacona z Unibet w dniu XX/YY/ZZ. Jednakże Earthport miał problemy techniczne związane z realizacją wypłat. Usterka została już naprawiona i wkrótce wypłata znajdzie się na Pana osobistym koncie bankowym. Przepraszamy za opóźnienia i kłopoty z tym związane. Otrzymałem identyczną wiadomość. Szkoda, że tak mało precyzyjną. Kiedy Earthport miał problemy i kiedy usterki zostały naprawione? W poniedziałek, środę czy dzisiaj? To istotne. Bo zleciłem w zeszłym tygodniu kilka wypłat i nic nie doszło do teraz. No ale nic.... za moment chwila prawdy, o 18:15 ostatnia dzisiejsza sesja wchodząca do mbanku...
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Dzisiaj również kasa nie doszła, a wypłacałem w zeszłym tygodniu na rózne konta w różnych bankach  Mają jakis powazny problem skoro usterka trwa tydzien. I zapewne jeszcze jej nie naprawili bo dzisiaj kasa tez nie poszla. Powaznie mysle aby przerzucic sie do innego buka, mysle o bet365 lub expekt. Ktory lepszy jesli chodzi o kursy i wyplaty?
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
Czy unibet przesyła poczta tradycyjną jakieś dokumenty promocje itp? czy wszystko idzie drogą mejlową?
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
Ile trzeba wpłacić minimalnie do Unibet bo np w bwin to 40 PLN
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Karta - 40zł Przelewy24 - 1Eur Przelew bankowy - 80zł Neteler 10GBP moneybookers - 40zł
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
czołem wszystkim,czy dostał ktoś ostatnio wypłatę z unibetu bo u mnie ani widu ani słychu kaski
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
dzisja rozmawialem z babka - i dostalem odpowiedz po paru godzinach mailem, ze dzis maja pojsc wszystkie zalegle wyplaty
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No to już są po prostu jaja, żeby tydzień czekać na kasę od nich? I to tydzień mija od informacji, że przelew wyszedł z mojego konta.  Wiele stracili u mnie w ten sposób, zawsze kasa była w ciągu 2 dni na koncie ...
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Niestety jeżeli chodzi o ofertę siatkarską od pewnego już czasu zauważyłem spory regres. Na dzień dzisiejszy unibet dysponuje jednym z najgorszych propozycji zakładów z większych znanych mi booków. Odradzam.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Awaria? Ok, rozumiem. Ale to ogłupianie klienta jest wkurzające. Po pierwsze sami z siebie nie poinformowali mnie o problemach z wypłatą. A powinni! Przeprosić z góry i wyjaśnić. Dowiedziałem się dopiero gdy zacząłem dociekać dlaczego po tygodniu nie mam kasy na koncie. Po drugie po co błędnie informować klienta 1-2 dni temu, że problem został rozwiązany, a nie został, bo przelewy dalej nie wcyhodzą. Żółta kartka dla Unibetu.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
orientuje sie ktoś, co jeśli nie wypłacą w terminie 2-7 dni roboczych, jak jest w regulaminie? można dostać jakąś rekompensatę ?
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|