|
|
veteran
|
|
veteran
rivex, mogliby z ratusza pod stadion narodowy zrobic jedna stacje, to by na euro wystarczyl, bylaby druga nitka z jedna stacja  Podroznik, gdzie tak masz z tym meczem? pewnie mecz w Ostrowcu o Superpuchar? Dokładnie tak tylko juz z pucharem Polski był problem bo w Kielcach i Chorzowie Policja nie wyraziła zgody na szczęście jakos w Bełchatowie udało sie mecz rozegrać a teraz jest podobnie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ktoś musiał ładnie przyłożyć w BAH, że EURO nie odbędzie się u nas. Kurs poleciał z 50,00 na 15,00. JuN? 
|
|
|
|
|
Live fast, die young
|
|
Live fast, die young
a bah zaciera raczki 
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
Jak na tekst Prima Aprilisowy to całkiem całkiem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak na tekst Prima Aprilisowy to całkiem całkiem  Dzięki, staram się ...tak, Spierpowy.pl to mój serwis 
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
O tym się nie mówi ani nie pisze bo to przecież byłoby niezgodne z naturą ludzką naszych dziennikarzy aby nie jęczeć i nie stękać na każdym kroku. W końcu negatywne tytuły gazet się najlepiej sprzedają (tragedia, afera, epidemia). A co do Euro to stadiony będą i to jest najważniejsze.  Jak byłem w Klagenfurcie to oprócz stadionu tam nic nie ma, a wracając po meczu musiałem iść przez jakieś pole rolnicze... 
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
Teraz to i z tego stadionu tam niewiele zostało, bo większą jego część chyba zdemontowali i wywieźli 
|
|
|
|
|
|
|
Heh, mogliby ten stadion rozebrać i sprzedać innemu miastu. Fakt, że sam stadion był bardzo ładny, ale Klagenfurt to jednak zadupie. W życiu taki obiekt tam nie zapełnią chyba że z nieba spadnie prezent od UEFA/FIFA w postaci jakiegoś finał. 
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
Losowanie grup MŚ za nami. RPA miało "sierotkę-marysię" jak się patrzy, czyli piękną Charlize Theron.
A u nas niedługo chyba będzie w Warszawie losowanie grup eliminacyjnych do ME 2012. I tak się zastanawiam...
Kto u nas będzie losował?
Jakich mamy kandydatów? Zgodnie z niepisaną tradycją powinien być ktoś powszechnie znany na świecie i rozpoznawalny. A najlepiej, żeby to była piękna kobieta.
Osób spełniających pierwszy warunek u nas jak na lekarstwo. Są co prawda Boniek czy Wałęsa, ale poza nimi to takich osób ciężko się doszukać. No, może Polański hehe.
Więc kto? W zasadzie pierwsza myśl jaka mi się nasuwa to Doda. Piękna jest, oczarować samą swą obecnością mogłaby. Problem tylko czy z jej charakterkiem i skłonnością do pokazywania image'u słodkiej idiotki powściągnęłaby te cechy?
Bo aktorki znanej to nie mamy absolutnie żadnej, aktora zresztą też. Nasz najbardziej znany reżyser siedzi w pierdlu. Piosenkarki znanej na całym świecie też nie mamy (tylko lokalną gwiazdkę Dodę), ani też modelki. Mam tu na myśli prawdziwe modelki, a nie te znane tylko z pokazywania cycków w zagranicznych pisemkach.
Sportowcy - no, paru znanych by się znalazło. Z obecnych piłkarzy raczej nikt, z innych dyscyplin najwyżej Małysz czy Gołota. Ale obaj jak wiadomo nie będą się nadawać do takiej roli. Z byłych to Boniek nawet pasuje do takiej ceremonii.
Ukraińcy mieliby mniejszy problem. Oni mają dwóch Kliczków, a także całkiem znaną aktorkę - Millę Jovovich, która na takie losowanie byłaby jak znalazł.
Generalnie to kiepsko u nas z tym. Moim zdaniem chyba jednak Doda powinna na takiej gali być.
A wy jak myślicie, kto powinien być naszą "sierotką-marysią"?
A może już decyzja jakaś zapadła?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Losowanie grup MŚ za nami. RPA miało "sierotkę-marysię" jak się patrzy, czyli piękną Charlize Theron.
A u nas niedługo chyba będzie w Warszawie losowanie grup eliminacyjnych do ME 2012. I tak się zastanawiam...
Kto u nas będzie losował?
Jakich mamy kandydatów? Zgodnie z niepisaną tradycją powinien być ktoś powszechnie znany na świecie i rozpoznawalny. A najlepiej, żeby to była piękna kobieta.
Osób spełniających pierwszy warunek u nas jak na lekarstwo. Są co prawda Boniek czy Wałęsa, ale poza nimi to takich osób ciężko się doszukać. No, może Polański hehe.
Więc kto? W zasadzie pierwsza myśl jaka mi się nasuwa to Doda. Piękna jest, oczarować samą swą obecnością mogłaby. Problem tylko czy z jej charakterkiem i skłonnością do pokazywania image'u słodkiej idiotki powściągnęłaby te cechy?
Bo aktorki znanej to nie mamy absolutnie żadnej, aktora zresztą też. Nasz najbardziej znany reżyser siedzi w pierdlu. Piosenkarki znanej na całym świecie też nie mamy (tylko lokalną gwiazdkę Dodę), ani też modelki. Mam tu na myśli prawdziwe modelki, a nie te znane tylko z pokazywania cycków w zagranicznych pisemkach.
Sportowcy - no, paru znanych by się znalazło. Z obecnych piłkarzy raczej nikt, z innych dyscyplin najwyżej Małysz czy Gołota. Ale obaj jak wiadomo nie będą się nadawać do takiej roli. Z byłych to Boniek nawet pasuje do takiej ceremonii.
Ukraińcy mieliby mniejszy problem. Oni mają dwóch Kliczków, a także całkiem znaną aktorkę - Millę Jovovich, która na takie losowanie byłaby jak znalazł.
Generalnie to kiepsko u nas z tym. Moim zdaniem chyba jednak Doda powinna na takiej gali być.
A wy jak myślicie, kto powinien być naszą "sierotką-marysią"?
A może już decyzja jakaś zapadła? Mój typ: GRZEGORZ LATO - przystojny, elokwentny, świetnie się nadaje.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Maria Kaczyńska
a poważnie Iga Wyrwał, Joanna Krupa, niech będzie, że i Doda jak się zastanowić, jest z kogo wybrać
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
Dzisiaj w Wiadomościach mówili, że będzie to Piotr Sobczyński i jakaś Ukrainka. Tylko nie wiem czy gadali o losowaniu grup eliminacyjnych, czy o grupach na Euro. Najbardziej znana Polka (a właściwie laska polskiego pochodzenia) to w tej chwili zdecydowanie Aśka Krupa, a za nią Bachleda-Curuś zalana przez Farrella  PS. Jovovich z Ukrainą za wiele nie łączy 
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
Jak popatrzałem na wikipedii to rzeczywiście, wydawało mi się że mocniej związana z Ukrainą jest. Ale mniejsza o to. Krupa - nawet nie pomyślałem. Mogłaby chyba być. A Bachleda-Curuś to raczej znana za bardzo nie jest  Żeby faktycznie się nie skończyło tak, że będą losować Kręcina z Piechniczkiem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Doda? Doda??? DODA???!!! Czy tylko na tyle ten biedny kraj stac?  Panowie, nie robmy wiochy z losowania...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Żeby faktycznie się nie skończyło tak, że będą losować Kręcina z Piechniczkiem  Ale za to jaka sceneria malownicza by była kominek, palący się ogień, a obok kominka Antoś w kapciach i Zdzisiek ze swoim trzecim podbródkiem, i Gmoch rozrysowujący taktykę losowania
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zastanawiałem się nad tym podczas ceremonii losowania i niestety nie byłem w stanie nikogo wskazać. Tak samo nie potrafię wskazać zespołu/wokalisty, który sobą reprezentowałby Polskę i Ukrainę ani też wspólnej piosenki...
PS. Dziewczyny mi podpowiadają, że postacią męską mógłby być Wałęsa, jednak kobiety nie potrafią jednoznacznie wskazać...
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|