|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Witam,
Znajomy z zagranicy poprosił mnie o informacje jak wygląda sprawa z kupnem karty satelitarnej na oglądanie polskich kanałów sportowych. Ja niestety nie mam zielonego pojęcia jak to działa. Czy ktoś tu się orientuje w sprawie i mógłby mi wytłumaczyc co i jak? Byłbym bardzo wdzięczny.
Pozdrawiam
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
na prawde nikt nie zna sie na tym?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Nic prostszego jak iśc do firmowego punktu Cyfry ew Polsatu Cyfrowego i podpisac odpowiednia umowę.Sprzęt wraz z kartą wysłac do kolesie i po problemie.Obie platformy nadają z Hot Birda więc sygnał odbierze praktycznie w calej Europie.Rachunki oczywiscie będą wtedy przychodzic do Ciebie więc najlepiej niech to zrobi koleś będąc w kraju.
Ew. Odpowiedni tuner(czyt Ferguson) , stara albo aktualna karta do Cyfry i odpowiednie oprogramowanie na komputerze do Polsatu i koleś moze miec obie platformy na jednym tunerze.Mniej legalnie ale darmowo.(zresztą wywozenie sprzetu i odbiór za granica tez sa nielegalne) Są miejsca w sieci gdzie masz wszystko wytłumaczone od A do Z i nawet laik da sobie z tym radę.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nielegalne i to bardzo, ale raczej nikt tego nie dochodzi, mimo wszystko... ja mogę ci sprzedać dekoder cyfrowego polsatu, mamy w ofercie naprawdę ciekawe pakiety  wystarczy PW 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nic prostszego jak iśc do firmowego punktu Cyfry ew Polsatu Cyfrowego i podpisac odpowiednia umowę.Sprzęt wraz z kartą wysłac do kolesie i po problemie.Obie platformy nadają z Hot Birda więc sygnał odbierze praktycznie w calej Europie.Rachunki oczywiscie będą wtedy przychodzic do Ciebie więc najlepiej niech to zrobi koleś będąc w kraju.
Ew. Odpowiedni tuner(czyt Ferguson) , stara albo aktualna karta do Cyfry i odpowiednie oprogramowanie na komputerze do Polsatu i koleś moze miec obie platformy na jednym tunerze.Mniej legalnie ale darmowo.(zresztą wywozenie sprzetu i odbiór za granica tez sa nielegalne) Są miejsca w sieci gdzie masz wszystko wytłumaczone od A do Z i nawet laik da sobie z tym radę. co do podbijania karty to we wrzesniu zmieniaja je wiec na ta chwile odradzam takie praktyki. w sumie chyba najtaniej wyszlo by kupic czasze i konwerter do tego karte satelitarna do kompa i placic za sharing . Za max 50zl można juz 2 platformy ogarnąć .jedyna wada komp musi chodzic.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nielegalne i to bardzo, ale raczej nikt tego nie dochodzi, mimo wszystko... ja mogę ci sprzedać dekoder cyfrowego polsatu, mamy w ofercie naprawdę ciekawe pakiety  wystarczy PW  taaaaaaaaa, a co z Twoja oferta po wejsciu Nagra3? za dlugo to sloneczko Ci nie poswieci...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nielegalne i to bardzo, ale raczej nikt tego nie dochodzi, mimo wszystko... ja mogę ci sprzedać dekoder cyfrowego polsatu, mamy w ofercie naprawdę ciekawe pakiety  wystarczy PW  taaaaaaaaa, a co z Twoja oferta po wejsciu Nagra3? za dlugo to sloneczko Ci nie poswieci... Nie wiem o co chodzi... ja tylko dekodery sprzedaje 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nielegalne i to bardzo, ale raczej nikt tego nie dochodzi, mimo wszystko... ja mogę ci sprzedać dekoder cyfrowego polsatu, mamy w ofercie naprawdę ciekawe pakiety  wystarczy PW  taaaaaaaaa, a co z Twoja oferta po wejsciu Nagra3? za dlugo to sloneczko Ci nie poswieci... Nie wiem o co chodzi... ja tylko dekodery sprzedaje  a sory, nie kontaktuje najlepiej ostatnio...zle zrozumialem post 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
ok, dzieki wszystkim za info
|
|