Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 2 z 15 1 2 3 4 14 15
T
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
T Offline
Mam powazny problem -sprawa moze znalezc sie w sadzie frown.Otoz chodzi o portal -Nasza- Klasa, ktos zalozyl ten sam profil co moj ,wypisal do jednego kolesia kilka grozb i wulgaryzmow .Ten dlugo sie na namyslajac powiadomil o tym policje i teraz mnie zaczynaja ciagnac . Pan "Policjant " wylozyl mi "paragrafiki "i zapowiedzial ze sprawa trafi do sadu .Z rozmowy z nim wyszlo troszeczke ze nie ma za bardzo pojecia jak za ta sprawe sie zabrac (a napinal sie ze hoho co to nie ja )
Wiec teraz pytanko czy jest warto pisac do administracji forum aby podali jego ip bez udzialu policji ?
Czy moze sa inne jeszcze sposoby aby wykryc takiego kolesia samemu ? Bo mi prawde mowiac nic nie przychodzi do glowy.
Dzieki serdeczne za ewentualne porady lub namiary prgramow itd piwo

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
chyba jest cos takiego jak domniemanie niewinnosci. Oni musza udowodnic Twoją wine

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
panowie gdzie mozna obejrzec (ew. skad sciagnac) polskie filmy ? oraz to samo odnosnie polskich seriali odcinkowych (kryminalni najbardziej mnie interesuja)

T
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
T Offline
www.darkwarez.pl [darkwarez.pl]
www.peb.pl [peb.pl]

Kup sobie konto na Rapidshare za 15 zł. i ściągasz co zechcesz smile

T
rzut rozny
rzut rozny
T Offline
Jaką nazwe banku należy wpisac jesli posiada sie konto w mBAnku? i jaki jest SWIFT?

Tenis Trader
Tenis Trader

T
rzut rozny
rzut rozny
T Offline
Originally Posted by Goget

dziękuje

M
Pooh-Bah
Pooh-Bah
M Offline
Witam,

proste pytanko: gdzie sie kupuje bilety na mecze reprezentacji Polski w el MS 2010? na stronie pzpn nie ma ani slowa o tym
Konkretnie chodzi mi o mecz z San Marino...

pozdr

enthusiast
enthusiast
Buenas

Nie jestem do konca pewien czy powinienem pisac w tym dziale, ale moze ktos bedzie znal odpowiedz.

Otoz poszukuje livescore (strony w necie albo software do sciagniecia), ktory by informowal mnie o strzelonym golu po przez sygnal dzwiekowy, ale w zaleznosci od tego kto strzeli sygnal bylby inny, tj. np. zaznaczam zespol A, ze wygra z zespolem B i w zaleznosci czy strzeli 'moj' zespol czy nie wybrzmi odpowiedni dzwiek typu 'hura' czy tez 'buuu' czy cos w tym stylu.
Kiedys mialem prosty programik, ale przestal dzialac jakis czas temu, wiec szukam czegos podobnego w necie albo do sciagniecia.
Ktos spotkal sie z czym takim, czyms co nadal dziala i ma u siebie na dysku albo w 'ulubionych'?

Pozdrawiam
Lukasz

Tenis Trader
Tenis Trader

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Ale najpierw sie zaloguj

enthusiast
enthusiast
Tamten temat juz przeszukalem.
Niestety podany tam program juz nie funkcjonuje, dlatego szukam dalej.
Sprawdzilem kazdy z linkow, ale bez skutku.
Dodam tylko, ze Google nie okazalo sie zbyt pomocne.
Pozdrawiam
Lukasz

Tenis Trader
Tenis Trader
Moje linki mają diabelską moc grin

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
dzownil do mnie kumpel z Anglii, od 3-4 lat sciga go wojsko, do domu przychodzily listy, byl nawet dzielnicowy, ojciec moiwl ze syn za granica, zamiowil sobie bilet lotniczy do polski, ktos mu powiedzial ze go zgarna na lotnisku jak przyleci, ma ktos jakiegos znajomego wojskowego zeby sie dowiedziec na 100% jak to jest?? jak wiadomo teraz ostatani pobor i lipnie tak wpasc na rok...

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Nie zgarna, tylko co najwyzej moga powiadomic odpowiednie sluzby, ale nie chce mi sie wierzyc zeby na lotnisku cos takiego robili.

Znam kolesia, ktory wpadl w taki sposob, ale jego pacnela policja, dostal mandat ze predkosc i wtedy wyszla sparawa z wojskiem wink

E
stranger
stranger
E Offline
Mam problem z połączeniem z internetem
Otóż mam neostrade 1 mb i mam podłączony Routher do swojego komputera i działa dobrze. Routher jest również podłączony do laptopa siostry, której wcześniej internet działal dobrze tak jak u mnie a teraz od jakiegoś tygodnia nagle przestał jej działać internet gdy u mnie cały czas działa poprawnie.

Czy moglibyście mi powiedzieć co może być potencjalną przyczyną i jak można sie z nią uporać?? Z Góry Dziekuje za pomoc

G
addict
addict
G Offline
czy poprzez foobar2000 moge sluchac radia a jesli tak to skad mam sobie wziasc stacje

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Jest jakiś program, ktory przekonwertuje mi hurtowa ilosc filmikow zrobionych aparatem cyfrowym na w maire rozsadny format ? Używam Virtualduba ale musze to robic pojedynczo co jest meczace.

P
enthusiast
enthusiast
P Offline
Originally Posted by EmKaEsIaK_1946
Mam problem z połączeniem z internetem
Otóż mam neostrade 1 mb i mam podłączony Routher do swojego komputera i działa dobrze. Routher jest również podłączony do laptopa siostry, której wcześniej internet działal dobrze tak jak u mnie a teraz od jakiegoś tygodnia nagle przestał jej działać internet gdy u mnie cały czas działa poprawnie.

Czy moglibyście mi powiedzieć co może być potencjalną przyczyną i jak można sie z nią uporać?? Z Góry Dziekuje za pomoc
w jaki sposób masz podłączony router do swojego komputera i w jaki sposób podłączony jest komputer siostry ?
jeśli przez wi-fi to może nalezy powtórnie "zarejestrować" ten komputer w routerze (szyfrowanie WEP, jak to zrobić zajrzyj do instrukcji, skoro działało musiałeś to już robić przy instalacji)

P
enthusiast
enthusiast
P Offline
Originally Posted by greku78
czy poprzez foobar2000 moge sluchac radia a jesli tak to skad mam sobie wziasc stacje
np
http://www.polskastacja.pl/
http://radioparty.pl/

Strona 2 z 15 1 2 3 4 14 15

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
7 zarejestrowanych użytkowników (forty, $-man, rymoholik, rafal08, aker, ElNinho[mmdea], betowiec), 1,918 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,289
Posty5,835,351
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025