Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 10 z 12 1 2 8 9 10 11 12
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by lupus
Originally Posted by andrzejek_84
Troche szukalem opinii i generalnie to jeden z lepszych modeli

Mozesz wkleic jakies pomocne linki, szukam wlasnie testow/opinii, i fajnie jakby mi cos nie umknelo smile

linkow nie mam bo szukalem przez google i nie zapisywalem.
A co do wyrabiania sie koncowki to chyba gwarancja to obejmuje, bo mechanizm sam w sobie nie powinien sie psuc od zwyklego uzywania

Bonus: Unibet
L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
jakk sie wklada klawiisze od klawiaturty w laptopie... probuje i probuje i ciagle nie moge;////////// jakis system.. jak narazie wypadl jeden, chcialem wlozyc wypadl drugi;]

Villain
Villain
Hej,

macie pomysł jakim kablem zrzucić film ze starej kasety Hi8 (i takowej kamery) na kompa?

Kamera ma tylko wyjscie 2 czincze Audio i Video i nie wiem jak to ustrojstwo mam podłaczyć do kompa.
No i potem jakim programem to przy okazji obslużyć (najlepiej jakiś freeware) moze być zupełnie bez wodotrysków, chodzi mi tylko o przerzucenie kasety na formę cyfrową.

Pozdro

M.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
1. google.pl wink
2. Podobno wystarczy tuner TV z WEJŚCIEM S-video.

Villain
Villain
to wtedy jakim kablem ? 2 czincze a z dugiej stron SVideo ? jest coś takiego ??

no i nie mam tunera TV niestety frown

F
enthusiast
enthusiast
F Offline
Z tego co mówisz, to kamera nie jest najnowszej generacji. Pozostaje tylko tuner. Ja zgrywałem parę starych kaset i robiłem to przez wideo. Z braku odpowiedniego kabla podłączałem też nową kamerę przez wideo.

Tenis Trader
Tenis Trader
Originally Posted by lelu
jakk sie wklada klawiisze od klawiaturty w laptopie... probuje i probuje i ciagle nie moge;////////// jakis system.. jak narazie wypadl jeden, chcialem wlozyc wypadl drugi;]

To chyba zależy też od modelu. Ja w swoim FujitsuSiemensie musiałem przykleić, bo inaczej się nadało. Trochę ciężej chodzi, ale działa. Co najlepsze wypadł tabulator, którego aż tak często nie używam.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Mitul
to wtedy jakim kablem ? 2 czincze a z dugiej stron SVideo ? jest coś takiego ??

no i nie mam tunera TV niestety frown

Np. na allegro są takie kable.
Tuner możesz pożyczyć od kogoś. I, o ile pamiętam, chyba każdy tuner ma własne oprogramowanie, które pozwala nagrywać obraz wchodzący.

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
Goget, no u mniie byly jakies glupio zrobione zatrzaski i teraz niie mam I K L.. musze wciskac te smieszne gumki ;]
Napisalem maila do Della ze mi siie cos popsulo i nie dzialaja te literki ;]] moze przysla nowa wink

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
witam
mam prosbe o porade odnosnie tunerow tv
ogolnie raczej jestem za kuponem zewnetrznewgo to raz
pytanie czy taki tuner z antenka powiedzmy za 80 zl bez probolemu odbiera te podstawowe kanaly?
moze lepiej jednak dolozyc i za 150 kupic lepszy, ktory od razu odbiera te kanaly z satelity
i jak ogolnie to wyglada, czy faktycznie tak ladnie to wyglada w rzeczywistoci, ze te kanaly wszystkie sa?
raczej mi nie jest nic super dobrego potrzebne, byle by jakos byla w miare dobra itd.
ogolnie co do ofert to szukalem na allegro i po tym sprawdzeniu ofert prosba o pomoc co wybrac ;]

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Na tunerach nie znam się za dobrze, ale jakiego byś nie wybrał to prawdopodobnie i tak będziesz musiał dociągnąć kabel z tv. Czy to z anteny analogowej, czy z kablówki, czy z satelity.
Nie sądzę, żeby antenka wbudowana w tuner dobrze odbierała kanały analogowe (bądź co bądź anteny są spore i montowało się je na dachach a i tak to nie zawsze dawało sygnał dobrej jakości).

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
no zdaje sobie tez z tego sprawe, aczkolwiek moze nie jest jednak tak zle bo antena nie jest wbudowana tylko tez podlaczana do tunera

F
enthusiast
enthusiast
F Offline
Mam problem z netem. Czasami jak napiszę post (szczególnie w temacie o polityce), to po jakimś czasie znika. Spotkał się ktoś z czymś takim? Co to może być?

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Originally Posted by Federico DiCarlo
Mam problem z netem. Czasami jak napiszę post (szczególnie w temacie o polityce), to po jakimś czasie znika. Spotkał się ktoś z czymś takim? Co to może być?
Szef wszystkich szefow.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Post znika? Pytaj modów.
Net znika? Pytaj dostawcę.

Może źle piszesz o jedynej i słusznej stronie politycznej? wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Federico DiCarlo
Sprawa jest prosta. Ogólnie mamy demokrację, oprócz tematu o polityce. Tam reżym Pełowski wprowadził dyktaturę laugh

F
enthusiast
enthusiast
F Offline
Jak to tak?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Siemano komputerowi spece smile

Mam następujący problem - otóż wczoraj w niewyjaśnionych okolicznościach (bo nic nie przestawiałem) zniknęły mi z GG polskie znaki. Jak wpisuje jakiś typowo polski znak (ś,ć, itd) to mi jakieś cuda wianki wyskakują, często wyglądające jak rodem zaczerpnięte z jakiegoś niemieckiego czy innego szwedzkiego języka.
Nawet kombinacja klawiszy dająca wcześniej "?" teraz daje mi "_", itp. i to wszystko dzieje się tylko i wyłącznie na GG, wszędzie indziej mogę pisać w sposób normalny.

Gdzie mogę odnaleźć te polskie literki...? frown

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Zapewne XP lubi platac figle wink Poszukaj innej wersji gg. Ewentualnie usun inne jezyki, zostaw polski programisty(ale skoro tak tylko na gg to nie mam pojecia).

T
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
T Offline
Ninu CTRL+Shift powinien sprawę załatwić, ale to w przypadku gdy klawiatura całkowicie się przestawia. Skoro u Ciebie jest tak tylko na gg to zastosuj się do porady Kylo.

Strona 10 z 12 1 2 8 9 10 11 12

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
10 zarejestrowanych użytkowników (rymoholik, latajaca_holenderka, rafal08, betowiec, alfa, Sensei, JelineK, forty, Akhu, 11kera11), 2,901 gości, oraz 21 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,832,915
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025