Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 7 z 24 1 2 5 6 7 8 9 23 24
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Sytuacja jest dramatyczna...

Wyjście jest jedno zrobić 18 osobową ligę i spuścić po sezonie cztery drużyny. To rozwiązanie jest najlepsze. Oczywiście ligę opóźniłbym co najmniej do 15 sierpnia.

W sumie w tej całej sytuacji najgorzej mają kibice jak i gracze. Ja już zagrałem na jedno spotkanie tej 1. kolejki i postawoniłem napisać do buka aby zwrócił mi pieniądze. Ten sam zakład w późniejszym okresie jest dla mnie g. wart. Oby oddali...

Bonus: Unibet
P
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
P Offline
Kiedy STS będzie przyjmował zwroty do mecze 1 kolejki? 3 dni licząc od soboty bo wtedy miał być rozegrany mecz czy już jutro można się udać bo kasę?

P
podwórkowy attaché
podwórkowy attaché
P Offline
[Linked Image]

czy oprócz rocznicy 80 lecia klubu jakieś jeszcze ma znaczenia ta data ?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by pescar
Kiedy STS będzie przyjmował zwroty do mecze 1 kolejki? 3 dni licząc od soboty bo wtedy miał być rozegrany mecz czy już jutro można się udać bo kasę?

Mój buk internetowy powiedział, że zakładu zawartego nie odadzą. Jest to trochę śmieszne, bo ja nie wiedziałem, że będzie taka sytuacja. A za dwa, trzy tygodnie a może kilka miesięcy sytuacja w tym spotkaniu diametralnie się zmieni. Pewnie postawiona przez zemnie kwota zostanie przegrana i to dzięki Listkiewiczowi, Rusce itd. Dziękuje panowie za waszą cnotę i jakże wielką dbałość o polską piłkę puke

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Ignorator
Originally Posted by pescar

Mój buk internetowy powiedział, że zakładu zawartego nie odadzą. Jest to trochę śmieszne, bo ja nie wiedziałem, że będzie taka sytuacja. A za dwa, trzy tygodnie a może kilka miesięcy sytuacja w tym spotkaniu diametralnie się zmieni. Pewnie postawiona przez zemnie kwota zostanie przegrana i to dzięki Listkiewiczowi, Rusce itd. Dziękuje panowie za waszą cnotę i jakże wielką dbałość o polską piłkę puke

az prosiloby sie o pojscie z taka sytuacja na droge prawna. Oczywiscie nie w naszym kochanym kraju, ale gdzies wyzej, bo ni dosc ze robi sie kibicow i pilkarzy w chu## to jeszcze latwo mozna stracic swoje pieniadze...

puke

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
@Ojro

"Bońka" widziałem na żywo "kilka" wink razy i mogę o nim co nieco powiedzieć. Jest to bardzo ... dziwny zawodnik smile Niby wszystko u niego ok, ale jednak czegoś mu brakuje. Technicznie i taktycznie bez zarzutu. Pożyteczny i kreatywny z przodu, potrafi minąć zwodem i zrobić jakąś ciekawą akcję z niczego. Ale jest to też zawodnik słabszy w odbiorze (dlatego np: za Ziela w Kielcach nie grywał już tak regularnie) i niezwykle chimeryczny. Jak nie ma dnia - żal patrzeć co wyprawia. Poza tym brak mu nieco moim zdaniem zdecydowania i przebojowości.Potencjał jednak ma niezaprzeczalny, nawet w czasach Janosika o kadrę się otarł tongue

Ciężko porównywać go do Pitrego, bo grają oni jednak na zupełnie innych pozycjach. Inna jest też nieco charakterystyka tych graczy. Nota bene zgadzam się z Tobą - z tego zawodnika możecie mieć w Zabrzu dużo pociechy wink Szczególnie po odejściu Jarki do ŁKS-u, to zapewne Pitry będzie grał na szpicy wspierany przez Zahorskiego.

Tymczasem w Koronie masowej wyprzedaży ciąg dalszy:

http://pilkanozna.pl/news.php?ID=94467

"Obrońca Korony Kiece, Marcin Kuś, podpisał dziś trzyletni kontrakt z tureckim pierwszoligowcem - Istanbul Buyuksehir Belediyespor. Wychowanek Polonii Warszawa kosztował 600 tysięcy euro"

S
veteran
veteran
S Offline
Ja Bonina widziałem na żywo wiele razy i jedno mozna powiedziec ten facet ma potencjał jak zaden inny piłkarz Korony. Rewelacyjny technicznie, ze wspaniałym zwodem, balansem ciała(ach ta akcja z meczu Korona-Legia bodajze 2 lata temu jak jednym zwodem i balansem ciała minął Edsona i Rogera-palce lizac). To jest ktos kto gra tym lepiej im lepszy przeciwnik. Często dało sie zauwazyc ze na niektórych meczach nie chciało mu sie grac. Troche leniwy, ciezko go zmusic do ciezkiej pracy. No i lubiał sie zabawic poza boiskiem.
Generalnie był moim ulubionym piłkarzem Korony. Taki kielecki Figowink

B
old hand
old hand
B Offline
Originally Posted by MarcoviaMarki
I kolejka NIE ODWOŁANA

Była nie odwołana, ale dziś odwołana.
Jutro rano będzie przywrócona, po południu odwołana, potem przywrócona pod wieczór, aby PZPN ją odwołał w nocy, a PKOL przywrócił nad ranem. W południe zarząd Esktraklasy ją odwoła, Canal+ przywróci, PKOL odwoła, a PZPN przywróci znów, by odwólać za godzinę.

Kiedy ktoś porząnie jebbbnie i rozgoni to całe towarzystwo? Jest cień nadziei?

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
chyba nie ma nadziei :/ ja też już nie wiem czy w końcu jutro zobaczę mecz ligowy na TVP od x lat czy będę musiał jeszcze poczekać smile

B
old hand
old hand
B Offline
Originally Posted by Szypii
chyba nie ma nadziei :/ ja też już nie wiem czy w końcu jutro zobaczę mecz ligowy na TVP od x lat czy będę musiał jeszcze poczekać smile

Nawet jeśli obejrzysz u Korzeniowskiego (TVP) jakiś mecz ligowy, to będzie to mecz bez wstępu (rozmów, analiz), transmisja się zacznie w 4 minucie gry, bo ważniejsze będą reklamy, mecz będziesz oglądał z jedenj kamery, którą co chwila będzie zasłaniał jakiś roześmiany podksakujący przed kamerą dzieciak wymachujący rękami do mamusi, w przerwie obejrzysz teleexpress, a nie analizę pierwszej połowy, transmisja drugiej połowy się zacznie w 51 minucie (reklamy) i skończy w 74 minucie, bo akurat w 74 minucie miał się zacząć serial "M jak miłość", więc nie będą przerywać 892734234 odcinka serialu jakimś meczem.

S
veteran
veteran
S Offline
Originally Posted by Bombej22

Nawet jeśli obejrzysz u Korzeniowskiego (TVP) jakiś mecz ligowy, to będzie to mecz bez wstępu (rozmów, analiz), transmisja się zacznie w 4 minucie gry, bo ważniejsze będą reklamy, mecz będziesz oglądał z jedenj kamery, którą co chwila będzie zasłaniał jakiś roześmiany podksakujący przed kamerą dzieciak wymachujący rękami do mamusi, w przerwie obejrzysz teleexpress, a nie analizę pierwszej połowy, transmisja drugiej połowy się zacznie w 51 minucie (reklamy) i skończy w 74 minucie, bo akurat w 74 minucie miał się zacząć serial "M jak miłość", więc nie będą przerywać 892734234 odcinka serialu jakimś meczem.
HAHAHA, dokładnie tak bedzie wygladała transmisja

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
TO jest bardziej pogmatwane niż Moda na Sukces laugh

B
old hand
old hand
B Offline
Originally Posted by Bankier$
TO jest bardziej pogmatwane niż Moda na Sukces laugh

"Moda na sukces", mimo iż ma 8506237856325435 odcinków, to jest znacznie mniej pogmatwana niż PZPN.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Dam Ci radę.
Kup sobie dekoder cyfry zamów najtańszy pakiet do tego dołóż canal i zobacz jak można pokazać badziewny mecz tak aby wzbudzić zainteresowanie.
Pewnie i tak więcej wydajesz tygodniowo na zakłady niż miesięczny abonament. A ktoś wyżej opisał bardzo celnie jak wyglądają mecze w TVP. Ja niestety na takowe będę czasami skazany i już sie boje smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by blackjack
Dam Ci radę.
Kup sobie dekoder cyfry zamów najtańszy pakiet do tego dołóż canal i zobacz jak można pokazać badziewny mecz tak aby wzbudzić zainteresowanie.
Pewnie i tak więcej wydajesz tygodniowo na zakłady niż miesięczny abonament. A ktoś wyżej opisał bardzo celnie jak wyglądają mecze w TVP. Ja niestety na takowe będę czasami skazany i już sie boje smile

nie taniej zainstalować sopcast? ooo

The Famous McD
The Famous McD
Originally Posted by Chaoz
Originally Posted by blackjack
Dam Ci radę.

nie taniej zainstalować sopcast? ooo

najłatwiej najtaniej i najbardziej komfortowo to "zagubioną" kartę Cyfry "poedukować" i bez opłat masz karte nabitą na FULL...lub bierz najtańszy pakiet cyfry ten za 19 zeta i to samo robisz z kartą

M
old hand
old hand
M Offline
A za dwa miesiące C+ wymieni kartę i skończy się tanie oglądanie. A swoją drogą to chętnie bym obejrzał i posłuchał zachwytu komentatorów Canal+ z ustawianych meczy. Jak to oni prawie zawsze przyznawali racje sędziemu, który wziął parę groszy do kieszeni. Mogliby zrobić dzień edukacji pt. "Jak wygląda ustawiony mecz". Ja kiedyś byłem na takim meczu to widziałem 4 karne.

The Famous McD
The Famous McD
A za dwa miesiące C+ wymieni kartę i skończy się tanie oglądanie.

na nową kartę też znajdą sposób wink podejrzewam że kwestia dwóch miesięcy

J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline
Originally Posted by McDziarz
A za dwa miesiące C+ wymieni kartę i skończy się tanie oglądanie.

na nową kartę też znajdą sposób wink podejrzewam że kwestia dwóch miesięcy
podejrzewam ze nie ooo
hiszpanie i francuzi wymienili jakis czas temu i narazie cisza smile

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
widziałem kilka meczy polskiej na c+ i szału według mnie nie ma smile
Jakby TVP miała całą lige wykupioną to pewnie też by się znalazł czas na analizy itp. Pamiętajcie że to są kanały dla wszystkich polaków i nie ma czasu aby przez 4 godz pokazywać jeden mecz. Podobnie macie w polsacie, forumuła 1 to tylko wyścig a reszta w PSE. c+ też ma swój odzielny program sportowy przecież( a nawet dwa). TVP też i trzeba się cieszyć że pokażą go w TVP 2 a nie TVP sport laugh

Strona 7 z 24 1 2 5 6 7 8 9 23 24

Moderatorzy  Akhu, Biszop, Ojro 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
12 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, aker, rymoholik, Sensei, forty, Akhu, alfa, JelineK, 11kera11, latajaca_holenderka, betowiec, bukma), 1,219 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,292
Posty5,837,105
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025