Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 11 z 15 1 2 9 10 11 12 13 14 15
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Gram Q raczej ostrożnie ale kilka ciekawych par w sieci się pojawiło.

numer 1 dla mnie to para:

WEBBER, Mark (Red Bull) vs HEIDFELD, Nick (BMW Sauber)
typ :Webber 2.8 CB
Na treningach Webber trochę słabo ale w kwalach zazwyczaj idzie mu o niebo lepiej. Nie wierzę w zwyżkę formy Nicka (raczej szczęśliwy przebieg wydarzeń na torze), ostatnio raczej walczył o wejście do Q3, także dzisiaj warto spróbować Webbera, zwłaszcza po takim kursie

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
I myślę że warto lekko spróbować Glocka z Trullim, kursy grubo powyżej 3, a Glock, nieźle w Q3 (ale to nie dlatego), odnoszę wrażenie że się coraz bardziej zbliża do Jarno, pondto Trulli wyjątkowo słabo na treningach i podejrzewam że mogą kombinować ze strategiami (tu się zbytnio nie opłaca jechać lekkim bolidem) i może Toyota się skusi na 1 Pitstop.

Podsumowując, lekko ryzykowny typ wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Hakan
Z bolidu Robreta poszły iskry, nie znam szczegółów , ale w takim wypadku po dobrym kursie postawię na Nicka.

Kubica R.-Heidfeld N.
typ: 2kurs: 2.20
3/10

Sprawdziło się to co pisał Mopsiq o Trullim, Glock pokazał się z dobrej strony w 3 sesji, po takim kursie trzeba zaatakować

Trulli J.-Glock T.
typ: 2kurs: 2.10

3/10
Taka mała prośba - jeżeli mówimy o kursach "dobrych" to rzeczywiście mówmy o DOBRYCH.

Na Heidfelda można dostać 2.4-2.6, na Glocka pow. 3.0.
Kursy zaproponowane przez Ciebie nie mają ŻADNEJ wartości.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
W bet365 na Heidfelda (z Kubicą) można zagrać po 3.25

przed chwilką było 3.0

(J) Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
3.50 już jest smile chociaż nie gram przeciw naszemu

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by tomo
Originally Posted by Hakan
Z bolidu Robreta poszły iskry, nie znam szczegółów , ale w takim wypadku po dobrym kursie postawię na Nicka.

Kubica R.-Heidfeld N.
typ: 2kurs: 2.20
3/10

Sprawdziło się to co pisał Mopsiq o Trullim, Glock pokazał się z dobrej strony w 3 sesji, po takim kursie trzeba zaatakować

Trulli J.-Glock T.
typ: 2kurs: 2.10

3/10
Taka mała prośba - jeżeli mówimy o kursach "dobrych" to rzeczywiście mówmy o DOBRYCH.

Na Heidfelda można dostać 2.4-2.6, na Glocka pow. 3.0.
Kursy zaproponowane przez Ciebie nie mają ŻADNEJ wartości.

tak się składa, że nie miałem możliwości zagrać tych typów w necie, a wiadomo w sieci zawsze stoją wyżej. Po co mam podawać kursy, których nie jestem w stanie postawić?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Chciałbym dodać, że biorać pod uwagę naziemną ofertę to były to dla mnie dobre kursy, w przypadku tych z sieci byłyby one bardzo dobre tongue Nie wiem po co tak wyolbrzymiać...

(J) Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Druga sesja kwalifikacyjna i wyniki nastepujące:
Lewis Hamilton 1:19.473
Heikki Kovalainen 1:19.480

Różnica niewielka w sesji która uważana jest za wyznacznik umiejętności kierowcy i możliwości bolidu. W 3 sesji różnica pomiedzy kierowcami McLaren-Mercedes wyniosła już 0,241. Przypuszczam że Heikki ma delikatnie więcej paliwa (1,2 okrążenia). Jeżeli na starcie nie straci za dużo i utrzyma się za Lewisem a ten wcześnie zjedzie i utknie za jakimś marudą to kto wie. Po takim kursie zagram za parę złotych.

Lewis/Heikki
Typ: Heikki
Kurs: 5.00
Buk: Bah

old hand
old hand
Hm ...
Po pierwsze - nie ma czegos takiego, jak DRUGA SESJA KWALIFIKACYJNA. Jesli juz mowimy o sesji kwalifikacyjnej - z ktorej przytoczyles wyniki - to byla to druga faza (tudziez: etap, czesc, fraza) tejze sesji ...
Po drugie (tutaj oczywiscie nie musimy sie zgadzac) - Kovalainen jest naprawde przecietnym kierowca, w przeciwienstwie do czolowki kierowcow walczacych o MS. Przy Lalusiu praktycznie nie istnieje. Rozumiem, ze grasz Fina po zajebistym kursie, ale czy ten kurs naprawde jest value (wykluczajac przypadki losowe!)?

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
Originally Posted by Warka
Hm ...
Po pierwsze - nie ma czegos takiego, jak DRUGA SESJA KWALIFIKACYJNA. Jesli juz mowimy o sesji kwalifikacyjnej - z ktorej przytoczyles wyniki - to byla to druga faza (tudziez: etap, czesc, fraza) tejze sesji ...
Po drugie (tutaj oczywiscie nie musimy sie zgadzac) - Kovalainen jest naprawde przecietnym kierowca, w przeciwienstwie do czolowki kierowcow walczacych o MS. Przy Lalusiu praktycznie nie istnieje. Rozumiem, ze grasz Fina po zajebistym kursie, ale czy ten kurs naprawde jest value (wykluczajac przypadki losowe!)?

poza tym najważniejsze... co ostatnio było BARDZO ZAUWAŻALNE -
Heikki i tak 'puści' Lewisa jeżeli ten będzie jechał za nim, bo
dobrze wie, że to jemu bardziej potrzebne są punkty do majsterszaftu...

K
enthusiast
enthusiast
K Offline
Warka juz nie rob z siebie takiego specjaliste kazdy wie o co chodzilo (J). Troszke przymruzenia oka proponuje.
Pozdrowienia dla tych ktorzy beda dzis na Wegrzech

(J) Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Ok. Mogłem napisać "druga część kwlifikacji" lub "drugi etap".
Co nie zmienia faktu, że jak Lewis utknie za jakimś marudą to Heikki nie będzie miał kogo przepuszczać. Dla mnie kurs to duży value. Jakie wcześniej mieliśmy kursy na zawodników startujących z pierwszej linii lub obok siebie z którejś tam następnęj? 5.00 sobie zagram. A jak masz coś przeciwko to zaproponuj coś ciekawszego. Z przyjemnością poświęcę kilka złotych na Twoje propozycje, które jak obszernie w tym dziale zamieszczasz.

Pozdrawiam

K
enthusiast
enthusiast
K Offline
Oczywiście jak zawsze postaram się znaleźć jakieś większe kursy na dziś.

Fernando Alonso (Renault) - Nick Heidfeld (GER/BMW-Sauber) 2 @3.55 BWIN

7m. -15m. w Q

"Sebastien Bourdais został ukarany przez sędziów karą cofnięcia o 5 pozycji na starcie jutrzejszego wyniku – to wynik blokowania Nicka Heidfelda podczas dzisiejszych kwalifikacji"

Nicki miał wczoraj problemy z bolidem no i z panem Sebastianem dlatego tak odległa pozycja. Mechanicy poprawią dziś to co nie grało wczoraj i myślę że dziś w tej parze lepszy Heidfeld

Dodatkowo Massa win @7.92 PIN

Wczoraj po Q powiedział:
„Szkoda, że nie udało mi się wyciągnąć wszystkiego z bolidu w Q3, głównie z powodu natężenia ruchu, zwłaszcza na drugim przejeździe. W pierwszych dwóch częściach kwalifikacji bolid spisywał się dobrze, co można zobaczyć po moich czasach, ale potem nie udało mi się odpowiednio przygotować opon. Oczywiście wyprzedzanie nie jest tutaj łatwe, ale mamy dobre tempo i postaram się je wykorzystać w walce przeciwko dwóm kierowcom, których mam przed sobą.”

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
dałem że piquet i rosberg nie zapunktują, mysle ze całkiem prawdopodobne.

zastanawiam sie nad tym, ze heidfeld bez punktow i kimmi bez podium.

moim zdaniem zbyt duzo bolidow jedzie przd nickiem zeby zdolal przeskoczyc a starzy wyjadacze jak np. button tanio skory nie sprzedadzą. do tego kimmi... lewis znowu idzie na trojke. jest grozny massa i robert jako wielka niewiadoma, takze typ rowniez imo warty zagrania. ktoś coś innego proponuje, albo sie wypowie?

journeyman
journeyman
jaka pogoda na wyscig beda opady?

K
enthusiast
enthusiast
K Offline
http://pogoda.onet.pl/0,176,1257,,,budapeszt,miasto.html

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Jedną z najciekawszych propozycji na dzisiejszy wyścig jest Rosberg z Bourdaisem po @1.8 w IW. Kurs wyraźnie nie jest skorygowany o karę nałożoną na Bourdaisa, w obecnej sytuacji Nico powinien być tutaj jednak dość wyraźnym faworytem.

Bardzo spodobał mi sie również Barrichello z Nakajimą po @2.3 w SB. Rubens wyraźnie lepiej radzi sobie w wyścigach niż w qualu (nie mówie, że Nakajima na odwrót), nie popełnia błędów i prezentując przez cały dystans równe tempo, z reguły kończy wyścigi na bardzo przyzwoitych pozycjach.
Ja go w tej parze widzę w roli minimalnego faworyta.

Z wyższych kursów pobrałem m.in. wspomnianego już tutaj Heidfelda z Alonso po @4.25, a moim typem na zwycięstwo w dzisiejszym wyścigu jest ...Kovalainen!

member
member
F.Massa - H.Kovalainen
typ:1 kurs:1.70
sts
Wydaje mi się, iż Heikki póki co jest nierównym kierowcą i odstaje nieco umiejętnościami i opanowaniem na torze od pozostałych zawodników McLarena i Ferrari. Massa uzyskiwał dobre wyniki zarówno w treningach jak i poszczególnych częściach kwalifikacji (w Q1 i Q2 uzyskał lepsze czasy od Fina) i wg mnie powinien powalczyć dzis o zwycięstwo w wyscigu z Hamiltonem.

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
Samobójstwo w teamie Renault

Inżynier stajni Renault zginął od strzału w głowę. Ciało Williama Millara zostało znalezione w środę na ścieżce prowadzącej do fabryki teamu w angielskim mieście Enstone.

Miejscowa policja jest przekonana, że 53 - letni pracownik działu badań i rozwoju, który był z francuskim zespołem od blisko 30 lat popełnił samobójstwo.

I
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
I Offline
mam takie male pytanko ??

gral ktos moze w Bwin Kovala ze wygra w sezonie ponad 0,5 wyscigu ?????????

Bo troche kasy w to zainwestowalem i zastanawiam sie czy rozlicza mi juz teraz czy bede musial czekac do konca sezonu ??

Strona 11 z 15 1 2 9 10 11 12 13 14 15

Moderatorzy  Green Arrow, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
12 zarejestrowanych użytkowników (burbon, Lukasz111, betowiec, latajaca_holenderka, Akhu, forty, ElNinho[mmdea], 11kera11, rafal08, aker, kamel, Sensei), 2,788 gości, oraz 8 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,833,913
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025