Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 4 z 11 1 2 3 4 5 6 10 11
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by armar
U tu sie Vira z toba nie zgodze. Granie shortem mozna juz smialo nazywac 'stylem gry'. Powiem wiecej, w pokerowniach mniej obleganych np. siec Microgaming (teraz to Prima?) tzn. tam gdzie Unibet, Betway w wiekszosci na wspomnianych stawkach znajdziesz wiecej 'shortów' niz 'fulli'.
Zgadza sie ze wiecej wyciagniesz grajac pelnym stakiem, ale jest jedno 'ale'. W duzej ilosci przypadków grajac przeciwko shortom, jesli nie jestes konsekwentny i w ogole, mozesz utopic sporo kasy na cbetach, dobieraniu czy jak ewidentnie trafisz na kompletnego donka grajacego ze szczesciem.
Inna rzeczą jest, ze w tej chwili granie na 0.1 -0.2 lub nizej to juz nie jest poker tylko czysta loteryjka; szkoda nerwów i czasu.
Lukasz trafiles hot run, ale nie mysl ze tak bedzie zawsze (tu Vira ma racje). Jako przyklad: w 9 dni z $200 zrobilem $4300 grajac 2-3h/d i jakbym w pewnym momencie nie wyplacil (chyba juz tylko polowe)to bylaby z tego kupa. Trafilem okres gdzie przegralem ~81% rak.

Tylko ten styl gry shortów na Primie to wygląda tak all-in z parką 44 na łapie podwojenie na następny stół i all-in z 55 na łapie uda się albo nie smile Oczywiście jak dopisze szczęście to można ugrać dużo takim stylem a jak nie dopisze można stacić wszystko smile Zresztą jak tam gra wygląda inaczej niż np. w ipoker bo większość graczy w Microgaming trafia do pokera przez zakłady z ciekawości i preferują styl z niczego zrobić coś a czasem szczęście dopisze i z 5$ trafi się 500$. Zresztą jak ktoś chce robić bankroll na Primie niech zobaczy jak challenge z 50 euro do 1000 euro na Unibecie wyszedł graczom większośc z nich zbankrutowała a zwycięzcy gdyby nie grali MTT nie wykonał by go nikt na szalonych micro stolikach Primy smile No chyba żeby poszedł na 1/2 euro i miał run jak kolega który tu opisuje swoje wygrane smile

Bonus: Unibet
A
addict
addict
A Offline
Haa, ale jednak jakas to strategia smile Nie twierdze,ze dobra, ale czesto bywa kur..sko denerwujaca. Ile razy dostaniesz grywalna karte na poznej pozycji i chetnie "zalosowal bys" i moze udalo by sie dobrac jakis fajny uklad albo deepstacków wyblefowac. Ale sie nie da - short walnie all-ina z jakas marna parka i masz do wyboru, albo sprawdzisz, a wiekszosc limperow spasuje, ale podejmujesz ryzyko i nikt nie wie jak to sie skonczy. Zgadzam sie nie jest taktyka najlepsza, ale sa ludzie ktorzy potrafia tak grac. Malo tego otworz sobie strone pokerroomschool.com i poczytaj szkole dla poczatkujacych. Stronka daje $30 za free i uczy jak grac metoda shortstack.

1
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
1 Offline
[Linked Image]

BT sommer przed chwilka smile W koncu cos wpadlo smile

K
journeyman
journeyman
K Offline
Gratuluję 1 miejsca , ale nie wypłacisz tych pieniędzy , do tego zablokują Ci konto :/

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by konradk188
Gratuluję 1 miejsca , ale nie wypłacisz tych pieniędzy , do tego zablokują Ci konto :/

Do tej pory wypłacali i nie blokowali kont wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
I zapomniałem Gratki Raul,
Dunów pewnie znów szlag trafiał, jak ostatnio było nas 4 Polaków na FT to co niektórzy o mało zawału nie dostali wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
no niestety musze potwierdzic slowa konradk, tez ostatnio wygralem troche w tym turku:

[Linked Image]

spróbowalem wypłacić na mb i niestety konto zablokowane, napisalem maila i otrzymalem odpowiedz ze wygrane są tylko i wylacznie dla Dunów.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
mi wypłacili ale może dlatego, że obróciłem całą wygraną smile
Bo napisali mi że muszę przed wypłatą (żeby wypłacić bez prowizji).
Mi nie zablokowali.

R
Zbanowany
Zbanowany
R Offline
Mi tez jakos nie zablokowali a juz kilka razy byłem w nim w platnych.Pograc troche na stole ,zagrac Nadala za pare euro i po problemie ,pokazac,ze cos chcecie u nich robic i potem zlecic wyplate .

A jak wy wygracie i odrazu na MB to co sie dziwicie.Wyraznie jest napisane nagrody tylko dla braci Wikingów grin

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
no zobaczymy jak to bedzie, konto odblokowali z saldem : 0.00 euro smile ... sprobuje jeszcze cos ugrac i sie pobawic nastepnym razem na zakladach

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
ja też potwierdzam że wypłacają tylko trzeba trochę pokręcić się z tą kasą dla zmyłki grin

1
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
1 Offline
A zauwazyliscie ze wczoraj w turku nie pisalo ze nagrody wyplacane tylko dla dunkow ??Bo pierwszy raz tak chyba bylo od poczatku turkow wiec moze cos zmienili z tym bo i tak wszystkie nacje graly i wygrywaly smile

No ale to i tak nie zimenia faktu ze pogram tam troche i obruce pieniazki smile

Pozdro

1
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
1 Offline
Ogolnie jak ktos ma troszke czasu to mogl by do nich napisac i zapytac czy wyplacaja od wczoraj wszystkim czy tylko dunkom bo od wczoraj jak pisalem ucieli to ze kasa tylko dla dunkow :)TO by bylo bez stresu nastepnym razem no i mi by sie przydalo to info smile

Pozdro

G
member
member
G Offline
1raul1 od poczatku tak pisalo i zawsze wylacali:| tylko ze czekam juz tydzien albo dwa na wyplate od nich i cos sie nie moge doczekac a na maila nie odpowiedzieli:|

G
member
member
G Offline
wyplata niby aproved

1
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
1 Offline
nie, zawsze pisalo ze kasa bedzie tylko wyplacana dunskim playerom a teraz niema czegos takiego..no ale nic narazie obracam i sprobujemy wyplacic na MB a Ty na konto wyplacales?

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
Z zapytaniem czy ten BT sommer freeroll jest tylko dla dunczykow i czy inne narodowosci tez moga brac w nim udzial i zdobywac nagrodty pieniezne odpisali mi tak:

"Hi,

BT freeroll is only for danish player and if you register for this tournament you risking to get your account closed.

Best regards,

Marcus W.
Team NordicBet"

1
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
1 Offline
Wyplacam ktos od nich na konto bankowe moze ??

G
member
member
G Offline
ja na netka

G
member
member
G Offline
jednak mi doszla wczesniej nie zauwazylem nawet

Strona 4 z 11 1 2 3 4 5 6 10 11

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
8 zarejestrowanych użytkowników (latajaca_holenderka, Lukasz111, alfa, Sensei, burbon, aker, betowiec, 11kera11), 3,177 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,833,799
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025