Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
K
member
member
K Offline
mam cyfrowy polsat i o dzisiaj rano nagale po zmieniała się całkiem kolejność kanałów televizyjnych i tak np. na jedyce mam fasion tv na jedenstce TVP1 i tym podobne, ponadto niektóre programy mi działają normalnie a inne nie?? co moze być problemem pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bonus: Unibet
B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
ostatnio przenosili nadajnik tak wiec jeszcze raz zaprogramuj programy....

H
Pooh-Bah
Pooh-Bah
H Offline
Originally Posted by kamikazeeeee
co moze być problemem pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja od miesiąca pracuje w Cyfrowym Polsacie przy dekoderach i powiem ci, że jakbyś zobaczył co my tam z nimi robimy to byś w sklepie nawet na nie nie spojrzał laugh laugh laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by HoMiK155
co moze być problemem pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja od miesiąca pracuje w Cyfrowym Polsacie przy dekoderach i powiem ci, że jakbyś zobaczył co my tam z nimi robimy to byś w sklepie nawet na nie nie spojrzał laugh laugh laugh

piwo witam kolegę po fachu smile ..chociaż ja tam dekoderami nie rzucam smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
mam cyfrowy polsat i o dzisiaj rano nagale po zmieniała się całkiem kolejność kanałów televizyjnych i tak np. na jedyce mam fasion tv na jedenstce TVP1 i tym podobne, ponadto niektóre programy mi działają normalnie a inne nie?? co moze być problemem pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Masz telefon do nich?
To dzwon!

A nie szukasz pomocy na forum bukmacherskim.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
ja tylko raz tam zadzwonilem, przez 2-3 tyg byly problemy. poszedl taki opierdol zarowno przez maila jak i przez telefon ze od tego czasu - a jest o juz pół roku nie bylo ZADNYCH problemow z cyfrowym polsatem,

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A ja mam taki problem, że nie mam TVP1 i TVP2. Ja instaluje sygnał przez 'przeszukiwanie' a nie transporder czy coś tam smile Może symbole rate jakieś trzeba powpisywać nowe, bo niedawno jakaś zmiana była podobno ?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
a po co Ci TVP1 i TVP2? co Ty jakis zdegenerowany desperat zboczeniec jestes zeby ogladac te wspaniale kanaly w jakosci Haj Definiszyn via Wisla - Beitar ?:D

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Sturmwind
a po co Ci TVP1 i TVP2? co Ty jakis zdegenerowany desperat zboczeniec jestes zeby ogladac te wspaniale kanaly w jakosci Haj Definiszyn via Wisla - Beitar ?:D

Na TVN Olimpiady nie zobaczysz.

Poza na TVP nieraz mozna cos ciekawego obejrzec. TVN i Polsat to coraz gorsza sieczka. Nawet jak film spoko to dla mnie i tak odpada bo nie mam zamiaru ogladac proszkow do prania co 20 minut....

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
jurosport 1 i 2 smile - przynajmniej fachowy, merytorycznie wartosciowy komentarz w przeciwienstwie do kochana wlodzimierza i dariusza:)

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Ja Włodka Sz. bardzo lubię. Lekka zawsze mi się dobrze z TVP kojarzy.
A do Juro nie każdy ma dostęp.
Ja tam mało TV oglądam, że nie ma sensu aby brał jakieś pakiety. Poza Wawą u rodziców jest Cyfra ale tam może najwyżej w weekendy luknę.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
a nie wydaje Ci sie ze ludzie za abonamenty powinni miec kogos w pelni kompetentnego a nie obcokrajowca z dykcja na poziomie menela spod sklepu, przekrecajacego nazwiska ? jak czlowiek w TVP moze nie wymawiac W w nazwiskach np Frankoski, jak czlowiek w TVP moze nie miec wiedzy w temacie poprawnosci wymowy nazwisk obcokrajowcow? dla mnie to totalna żenua a ludzie jeszcze za to placą

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
9 zarejestrowanych użytkowników (latajaca_holenderka, rafal08, alfa, $-man, Lukasz111, betowiec, Sensei, rymoholik, aker), 827 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,285
Posty5,835,139
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025