Mogę polecić płyty Asusa, z serii P5, bardzo solidne, pożądna karta dźwiękowa na pokładzie (nie wiem czy będziesz wkładał ekstra kartę dźwiękową)
Konkrente modele P5Q, ewentualnie P5K lub P5E(są jeszze wersje PRO obydwu płyt) kosztują koło 300 złotych
Tu już musiałbyć sobie poczytać która z nich by CI najbardziej odpowiadała.
pod zwykłym XP niestety nie pójdzie, to znaczy pójdzie ale nei zadeklaruje wszystkiego, co więcej system nie będzie stabilny, jedynie pod XP 64bit ( jedynie wersja w języku angielskim ) lub Vista
Witam, poszukuje programu, który monitoruje co wpisywane było ostatnio na klawiaturze, a następnie pozwala to odczytać. Ktoś sie orientuje gdzie moge cos takiego znaleźć?
Witam, poszukuje programu, który monitoruje co wpisywane było ostatnio na klawiaturze, a następnie pozwala to odczytać. Ktoś sie orientuje gdzie moge cos takiego znaleźć?
Jak pewnie większość nowych laptopów moja Tośka również jest wyposażona w to cudo (Home Premium) w wersji laptopowej (czyli generalnie instalacja jest "odtworzeniem" z ukrytej artycji).
Czyli nie mam klasycznej wersji instalacyjnej systemu.
I pytanie dotyczy takiej kwestii: jeżeli zorganizuję sobie klaczyną (płytową) instalkę WinVista (w takiej samej wersji) to czy będzie mi ona działała z serialem od tej wesji laptopowej?
Witam, potrzebuje keyloggera do wlasnego uzytku czy cos w tym stylu by mi zapamietywalo hasla i dane wpisywane w okienka bo te w przegladarkach nic nie warte sa... nie zapamietuja wszystkiego
Jak pewnie większość nowych laptopów moja Tośka również jest wyposażona w to cudo (Home Premium) w wersji laptopowej (czyli generalnie instalacja jest "odtworzeniem" z ukrytej artycji).
Czyli nie mam klasycznej wersji instalacyjnej systemu.
I pytanie dotyczy takiej kwestii: jeżeli zorganizuję sobie klaczyną (płytową) instalkę WinVista (w takiej samej wersji) to czy będzie mi ona działała z serialem od tej wesji laptopowej?
tzn czy przejdzie weryfikacjÄ™ itd?
Z XP nie ma problemu. Kilka dni temu to robiłem. Z Vistą również nie widzę przeciwwskazań. Pamiętaj o wersji (Home Premium).
Czy w Operze jest dostępna opcja sprawdzania pisowni, podobnie jak w Firefoxie albo Wordzie, że źle napisany wyraz zostaje podkreślony na czerwono ? Wiem, że istnieją jakieś zewnętrzne moduły, można też zaznaczyć tekst i wybrać opcję "sprawdź pisownię" ale to zbyt czasochłonne.
Musiałem wymienic baterie w lapku i teraz po odlaczeniu kabla komputer zamiast przejsc na zasilanie bateria, wyłącza się.Jak uruchomie ponownie kompa to bateria normalnie działa.Wie ktoś o co chodzi?
Czy w Operze jest dostępna opcja sprawdzania pisowni, podobnie jak w Firefoxie albo Wordzie, że źle napisany wyraz zostaje podkreślony na czerwono ? Wiem, że istnieją jakieś zewnętrzne moduły, można też zaznaczyć tekst i wybrać opcję "sprawdź pisownię" ale to zbyt czasochłonne.
KOżystąłem z aspella, ale po twoim poście pogooglowałem i znalazłem: Ospell