Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 3 z 4 1 2 3 4
Exp Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
czy w lecie placisz za ogrzewanie hali? smile

Moze nie jest to tanio, ale wydaje mi sie ze i drozej moglo by byc, wiec nie ma co narzekac smile

Bonus: Unibet
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
Właśnie wróciłem z:
- Kołobrzegu (nic ciekawego oprócz tego Sunrise Festival i monopolowe trudno postępne)
- Mielna (przy okazji, myślę że warto i lasek jak nigdzie indziej, i zabaw)

Najgorsze z wyprawy, jest to że jestem spalony bo zasnąłem na plaży i nie mogę się poruszać całę ciało mnie nawala, a prowadzić samochód przez 600km też super sprawa w takim stanie zdrowotnym cały czas bez pasów jechałem i nie opierałem pleców. mad
Umieram mad mad mad
papa

!
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
! Offline
Originally Posted by _Korver_
Originally Posted by !zari
Originally Posted by _Korver_
[quote=gnacik]Najpierw się nasłuchałem, że tam raj na ziemi, jeżeli chodzi o panienki, a teraz się dowiaduje, że lipa.... ehhh
moze i raj, zalezy co sie uwaza za raj:) jak 17stka z nieskordynowanymi ruchami, niczym urodzony przed chwila źrebak, z gaciami na wierzchu, z tapetą grubsza niż 3cm i najebana, to tego jest mnostwo smile

Nie przesadzajmy już. Nie tylko w Mielnie sytuacja wygląda w ten sposób pod względem osób bawiących się na imprezach.
studiuje w koszaline 5lat i widze roznice, co bylo 5 lat temu a teraz. i nie tylko ja widze roznice.sporo osob ktore sa z koszalina to widza i do mielna nie jezdza.

Też jestem z Koszalina i ja nie widzę różnicy choćby między tym co jest teraz, a 2-3 lata temu. No tyle, że drożej. Ale to jak na miejscowość nadmorską normalna tendencja. Buractwo było, jest i będzie. Wszędzie, gdzie jest tylko coś, co takich ludzi przyciąga. W innych kurortach może tak tego nie widać, bo nie ma tylu klubów i lokali co w Mielnie.

Ja dalej będę się upierał, że młodym ludziom, lubiącym zabawę, warto polecić Mielno. [/quote]
z tym tez sie zgodze,ze jesli chodzi o zabawe dla mlodych ludzi, to klubow jest mnostwo. bo oprocz klubow w mielnie nie ma nic

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
jak 17stka z nieskordynowanymi ruchami, niczym urodzony przed chwila źrebak, z gaciami na wierzchu, z tapetą grubsza niż 3cm i najebana, to tego jest mnostwo

Wybacz, ale trochę bredzisz wink

To o czym piszesz wynika raczej ze zmian w społeczeństwie i tego jak zachowuje się obecnie dzisiejsza młodzież. Takich osób jest wszędzie pełno. Siano w głowie, uwolnienie się od rodziców na wakacje + alkohol i obserwujemy to o czym napisałeś powyżej.

Ja do Mielna jadę w tym roku ostatni raz, ale nie dlatego, że mi się tam nie podoba. Chcę pojechać w inne miejsca nad polskim morzem. Bo wyjazd nad morze w wakacje to podstawa.

bo oprocz klubow w mielnie nie ma nic

Tego też nie rozumiem. Ja jadę nad morzę po to by się poopalać, wypić piwo, odpocząć beztrosko na plaży, zjeść, pobawić się, ewentualnie kogoś poznać. Wszystko to mam w Mielnie. No chyba, że Ty chcesz pozwiedzać - wtedy zapraszam do Warszawy smile

Podsumowując. Buractwo jest wszędzie. Ale mi ono na dłuższą metę nie przeszkadza, bo w żadne interakcje z nimi nie wchodzę. Ja tam jadę wypocząć. Mielno znam dobrze, więc tym lepiej dla mnie. Gdzie iść, gdzie nie iść też wiem smile Damy radę, co nie gnacik? :>

!
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
! Offline
Originally Posted by shane
jak 17stka z nieskordynowanymi ruchami, niczym urodzony przed chwila źrebak, z gaciami na wierzchu, z tapetą grubsza niż 3cm i najebana, to tego jest mnostwo

Wybacz, ale trochę bredzisz wink

To o czym piszesz wynika raczej ze zmian w społeczeństwie i tego jak zachowuje się obecnie dzisiejsza młodzież. Takich osób jest wszędzie pełno. Siano w głowie, uwolnienie się od rodziców na wakacje + alkohol i obserwujemy to o czym napisałeś powyżej.

Ja do Mielna jadę w tym roku ostatni raz, ale nie dlatego, że mi się tam nie podoba. Chcę pojechać w inne miejsca nad polskim morzem. Bo wyjazd nad morze w wakacje to podstawa.

bo oprocz klubow w mielnie nie ma nic

Tego też nie rozumiem. Ja jadę nad morzę po to by się poopalać, wypić piwo, odpocząć beztrosko na plaży, zjeść, pobawić się, ewentualnie kogoś poznać. Wszystko to mam w Mielnie. No chyba, że Ty chcesz pozwiedzać - wtedy zapraszam do Warszawy smile

Podsumowując. Buractwo jest wszędzie. Ale mi ono na dłuższą metę nie przeszkadza, bo w żadne interakcje z nimi nie wchodzę. Ja tam jadę wypocząć. Mielno znam dobrze, więc tym lepiej dla mnie. Gdzie iść, gdzie nie iść też wiem smile Damy radę, co nie gnacik? :>

z pewnoscia to jest zwiazne ze zmianami w spoleczenstwie i niestety mi to w ogole nie pasuje smile

a co do zwiedzania, nie lubie bezczynnie siedziec na plazy i caly dzien sie opalac i pic piwko. lubie czasami gdzies sie przejsc, cos zobaczyc. i dlatego napisalem na forum,ze w mielnie jest tylko plaza i kluby, bo niektore osoby, tak jak ja nie lubią tylko 'plażowac' smile milego wypoczynku shane, moze sie zobaczymy w mielnie wink ja jestem co weekend wink pozdr smile

A7
A7
Już 14 sierpnia w Ekwador Club Godskitchen Urban Wave

[Linked Image]

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Panowie jak wygląda sprawa noclegu w Mielnie ?
Jeśli ktoś jedzie w ciemno znajdzie jakieś miejsca noclegowe ?

C
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
C Offline
Originally Posted by LEWY
Panowie jak wygląda sprawa noclegu w Mielnie ?
Jeśli ktoś jedzie w ciemno znajdzie jakieś miejsca noclegowe ?

ja jechalem w ciemno i kimaliśmy na plaży i w furze grin niedługo znów powtórka laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
tak sie podniecacie tym Mielnem a tam jest taaaaak niebezpiecznie wink

Mielno niebezpieczne [tvn24.pl]

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Ja właśnie wróciłem z Mielna, wprawdzie z mojego pobytu tylko przed 3 dni była dobra pogoda, ale znośnie smile Ciężko wszystko opisać, ale bardzo mi się podobało i chętnie wrócę tam za rok smile

$
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
$ Offline
jest tu ktos z wisły?

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Ja jestem z okolic

_
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
_ Offline
Znasz małysza??

laugh laugh

Tenis Trader
Tenis Trader
To Małysz zna lupusa wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A co to wszystko ma wspólnego z polskim morzem laugh

Tenis Trader
Tenis Trader
Małysz zna lupusa, który mieszka niedaleko Wisły, która uchodzi do polskiego morza wink

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Malysza widzialem kilka razy.
W sezonie ciezko go trafic, a jak juz wraca do Wisly to co zrozumiale spedza czas z rodzina.

Natomiast w offseason wink jak ktos chce to idzie, zawsze mozna sie zczaic pod jego domem, i wypytrywac Chrylserow grin

Latwiej juz trafic jego zone, ktora zajmuje sie glownie wydawaniem jego pieniedzy, tez ja widzialem kilka razy, i za kazdym razem na zakupach wink

Malysz chroni swa prywatnosc, nie jest to tez typ, ktoremu sie poprzewracalo w glowie od slawy, sukcesow i kasy jak pilkarzykom czy idiotki otylii, to bardzo skromny chlopak i bardzo drobny, ciezko go w tlumie zauwazyc smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Ty Lupus ale czym ty go celujesz, że tak trudno go trafić ?:)

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
Originally Posted by lupus
wypytrywac Chrylserow grin

jednego kupił na moim osiedlu laugh

H
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
H Offline
Witam
Pewnie wielu z nas jezdzi do Mielna itp itd

Ma ktos jakies kontakty do ludzi od domkow, campingow itp?

Jade w 5 osob na Sunrise w terminie 23 - 26 lipiec - niestety koles nas wydymal i jak nocleg mielismy tak juz nie mamy.

Aktualnie ciezko cokolwiek mi znalezc w sieci - ktos ma jakis pomysl?
W ciemno juz jezdzilem i znalazly sie noclegi, ale czlowiek juz starszy i wolalby jechac spoojniejszy i miec pewnosc, ze ma nocleg po ciezkiej podrozy

Dzieki

Pzdr!

Strona 3 z 4 1 2 3 4

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
4 zarejestrowanych użytkowników (alfa, Sensei, bukma, ANZELMO), 2,842 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,325
Posty5,842,897
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Jul 4th, 2026