|
|
old hand
|
|
old hand
Wie ktos moze z ktorego konta bankowego Doxx >wyplaca< kase? Pekao, BZWBK czy BPH?
|
|
|
|
|
Hard-hitter
|
|
Hard-hitter
Wie ktoś co sie dzieje z ich supportem? Maile wysłane do nich wracają z powrotem...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
doxxbet to dno  oferte na tenisa maja dosc dobra ale kontakt z nimi graniczy czasami niemal ze z cudem
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
To dosc ciekawe bo mi w niedziele odpowiedzieli po 40 minutach na e-mail , a dzis jeszcze dodatkowo przyslali wyczerpujaca odpowiedz na moje pytania
|
|
|
|
|
Hard-hitter
|
|
Hard-hitter
Byc możne to problem maili zarejestrowanych w onecie - właśnie z dwóch takich dostałem zwrot.
|
|
|
|
|
Olimpijczyk
|
|
Olimpijczyk
Wplacilem do nich nie dawno, teraz chce wyplacic, zlecalem juz z 10 razy od wczoraj, zeby przeslali ten kod rejestracyjny, ale do dzisiaj nie doszedl, wczoraj pisalem maila, do dzis nie raczyli odpisac, chyba sobie za szybko nie wyplace od nich :|
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wplacilem do nich nie dawno, teraz chce wyplacic, zlecalem juz z 10 razy od wczoraj, zeby przeslali ten kod rejestracyjny, ale do dzisiaj nie doszedl, wczoraj pisalem maila, do dzis nie raczyli odpisac, chyba sobie za szybko nie wyplace od nich :| Zobacz sobie na poprzednią stronę, gdzie opisałem moją próbę wypłaty kasy od nich 
|
|
|
|
|
Olimpijczyk
|
|
Olimpijczyk
eh.. a na stronie maja podanego maila " [email protected]" , wysylam na niego, to mi zwraca o
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Wie ktos moze z ktorego konta bankowego Doxx >wyplaca< kase? Pekao, BZWBK czy BPH? Ponawiam pytanie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wie ktos moze z ktorego konta bankowego Doxx >wyplaca< kase? Pekao, BZWBK czy BPH? Ponawiam pytanie Z jakiegoś słowackiego banku przesyłają.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Entraction współpracuje z DOXXbet
Firma Entraction rozpoczęła współpracę z DOXXbet Ltd. w zakresie poszerzenia oferty tego europejskiego bukmachera o pokera online.
Nowa strona internetowa DOXXpoker.com, będzie zaopatrzona w software do pokera dostarczony przez Entranction.
"Naszym celem jest rozwój świadomomości gry w pokera i współpraca ze stowarzyszeniami pokerowymi, rozpoczynając od Słowacji i Czech" - stwierdził Stefan Svec z kierownictwa DOXXbet. / NB http://e-play.pl/index.php?action=page&view=13&id=17895&page=1
|
|
|
|
|
Marat Safin 
|
|
Marat Safin 
Pytanko Panowie mam. Nigdy do nich kasy nie wpłacałem tylko z nagród za playoffy miałem. Wobec tego ani z konta ani z MB nie korzystałem. Tym razem zrobiłem obrót chce zlecic wypłatę na MB, a tu info, że nie: "Nie ma żadnego zarejestrowanego konta." A jak niby ma byc jak nie wpłacałem do tej pory sam? Czy to znaczy, że tylko na konto mogę wypłacic a na MB nie póki co?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
czy ktoś się w tym buku spotkał z limitami? jeśli tak to w skrócie jak to wyglądało? wiem, że biorą większe kwoty do akceptacji
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
U mnie wyglada to tak, ze maksymalnie mozna postawic 100 EUR a i to biora do akceptacji (choc 4/5 przyjmuja).
|
|
|
|
|
Marat Safin 
|
|
Marat Safin 
Pytanko Panowie mam. Nigdy do nich kasy nie wpłacałem tylko z nagród za playoffy miałem. Wobec tego ani z konta ani z MB nie korzystałem. Tym razem zrobiłem obrót chce zlecic wypłatę na MB, a tu info, że nie: "Nie ma żadnego zarejestrowanego konta." A jak niby ma byc jak nie wpłacałem do tej pory sam? Czy to znaczy, że tylko na konto mogę wypłacic a na MB nie póki co? Napisałem w tej sprawie do supportu - brak odpowiedzi. Myslę sobie dodam konto i wypłacę na konto. Nic bardziej mylnego bo piszą, że konto nie jest aktywne. Posłałem więc kolejnego maila i dodatkowo skany dowodu i prawka. I co? Dalej nie moge w żaden sposób wypłacic siana mimo, że dostałem odp, że dokumenty zweryfikowano pozytywnie  Skandal i tyle, napisałem już do Majnera bo on ma kontakt z jakimś dyziem od nich i może pomoże. Naprawdę brak słów co ten buk wyprawia.
|
|
|
|
|
Marat Safin 
|
|
Marat Safin 
wie ktoś z Was Panowie jak przelac siano z kasyna na zakłady w doxxbet? dostałem bonusa obróciłem a nie wiem jak przelac to co ugrałem  z góry dzieki za pomoc 
|
|
|
|
|
Profesor
|
|
Profesor
Szanowni klienci, W związku z aktualizacją systemu obstawianie zakładów na naszej stronie będzie niemożliwe dnia 29 grudnia 2008.  amatorzy, kurrrea cały dzień na aktualizacje ? SKANDAL
|
|
|
|
|
Marat Safin 
|
|
Marat Safin 
Szanowni klienci, W związku z aktualizacją systemu obstawianie zakładów na naszej stronie będzie niemożliwe dnia 29 grudnia 2008.  amatorzy, kurrrea cały dzień na aktualizacje ? SKANDAL Skandal? To ja Ci napiszę co to znaczy skandal u nich. Wcześniej pisałem już o dużych problemach z wypłatą u nich jakie miałem ostatnio. Teraz nowy skandal. Dostałem 5 euro bonusa w kasynie. Wymagany obrót 3 razy. Ja najpierw pograłem trochę w blacka jacka (co wraz z ruletką nie liczy się do obrotu), ale potem zagrałem w sumie za 171 złotych w Gold Bonanza Keno. Poniżej wklejam raport z gry: Profile Summary Report: Game Name Game Profile Handle Hands Played Bets Placed Average Bet Hold Blackjack Blackjack PLN 1-100 Blackjack PLN 1-100 0.00 72 72 0.00 0.00 GoldenBonanzaKeno GoldenBonanzaKeno PLN GoldenBonanzaKeno PLN 0.00 171 171 0.00 0.00 HiLo HiLo PLN HiLo PLN 0.00 1 1 0.00 0.00 Totals 0.00 244 244 0.00 0.00 Jak widac zrobiłem obrót zgodnie z wymaganiami. Wymagane było 60 zł, a ja zrobiłem prawie trzy razy tyle. Tymczasem gośc mi dziś pisze, że nie mama zablokowany bonus bo: Pana bonus w kasynie jest nadal zablokowany ponieważ wykonał Pan obrót grając w gry, których obrót nie liczy się do wypełnienia bonusa (ruletka lub/i blackjack). Obecny obrót to: 33,27PLN Jednym słowem ładnie chcą mnie wykiwac  W związku z tym czekam na dalsze info z ich strony bo postraszyłem ich trochę, że opisze ich procedery tu i tam jak nie rozstrzygną pozytywnie sprawy. Ogólnie nie polecam buka.
|
|
|
|
|
Marat Safin 
|
|
Marat Safin 
I niestety okazało się, że mamy do czynienia z oszustami  Otóż zabrali mi te kilkadziesiąt złotych, które wygrałem w kasynie z tego bonusa. Co gorsza nie raczyli nawet odp. na mojego maila w tej sprawie... Mam w dupie te pieniądze, niech się nimi udławią, ale strasznie nie lubie jak ktoś mnie robi w ch.. Także reasumując buk oszukuje klientów, a dodatkowo robi problemy z wypłatami. Mam konta w kilkunastu bukach, ale z czymś takim spotykam się pierwszy raz  Posłałem im ostatniego maila w tej sprawie, baaaaaardzo niemiłego. Zobaczymy czy tym razem doczekam się choc odpowiedzi...
|
|
|
|
|
Profesor
|
|
Profesor
Także reasumując buk oszukuje klientów, a dodatkowo robi problemy z wypłatami. Masz pecha ziomek  ... czaiłeś się z tym wyciągiem z konta wiec pomyśleli że cos kombinujesz. Ja wyplacam kase kiedy i ile chce i nie ma ŻADNEGO problemu 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|